Хороскоп за седмицата: Какво да очаквате според зодията си?

Вижте астрологичната прогноза за периода 4 - 10 септември
4
Хороскоп за седмицата: Какво да очаквате според зодията си?
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 4 - 10 септември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен (21 март - 20 април)

Ще се справите само с конкретните, подробно обмислени задачи. Онези, които сте съобразили с ресурсите и капацитета си. Обстановката ще е сравнително спокойна и предвидима. Преценявайте икономично разходите си, дори и да разполагате с достатъчно финанси. Ще можете да обогатите познанията си по теми, които ви интересуват или да подобрите навиците, начина на живот. Новите контакти ще са сравнително малко, но ще се свържете с хора, с които определено имате общи интереси.

Телец (21 април - 20 май)

Енергетиката ви ще е стабилна и ще сте достатъчно уверени в действията и решенията си. След като Юпитер премине в ретроградно движение, ще има изненади, които първоначално ще са с малко неясен смисъл, но при всички случаи ще успеете да се възползвате от случващото се. Както финансовите операции, така и дейностите, свързани с обработка и придвижване на документи ще преминат без задръжки. Ще можете да разширите сферата си на действие, влиянието или бизнеса, ако е самостоятелен. Много е вероятно да попаднете на подходящи инвеститори и спонсори за проектите, върху които работите от няколко месеца. Юридическите казуси ще се решат във ваша изгода.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Опитайте се да приемете мисълта, че не всичко ще се случва толкова бързо, колкото ви се иска. Изпълнението на някои проекти ще се забави, а към други, вече довършени, ще се наложи да се върнете отново. Независимо от намаляването на темпото и в известен смисъл дори на приходите, периодът всъщност ще е благоприятен за вас. Ще разполагате с повече свободно време, което бихте могли да използвате за популяризиране на професионалните си постижения или за осъществяване на някои промени от личен характер, които не трябва да се предприемат залпово. За инициативни хора като вас не е много лесно да „натиснат спирачката“, но ще се убедите, че е било полезно.

За другите зодии, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: хороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Седмични глупости, но според зодията.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вземете напишете нещо полезно като например според зодията каква е заплатата.