Какво може да се случи във вашия любовен живот през 2024 г. според астрологията

Какво крият звездите за вас, когато става въпрос за романтика през тази година?
Обновена: 27 яну 2024 15:06 | 27 яну 2024 14:41, Теодора Драгоева
4
Какво може да се случи във вашия любовен живот през 2024 г. според астрологията
Снимка: iStock

През 2024 г. ще открием, че любовта може да бъде катализатор за лично израстване и еволюция. Независимо дали имате интимен партньор или съпруг, или пък сте необвързани, свързването с другите на духовно ниво ще ни предизвика да станем по-добри версии на себе си през 2024 г. Това изисква от нас да излезем от нашите зони на комфорт и да прегърнем промяната, което може да бъде трудно, но в крайна сметка възнаграждаващо. Годината предлага възможности за търсене на взаимоотношения, които могат да ни помогнат да преодолеем травма и болка и да ни позволят да се чувстваме по-забелязани и оценени.

А ето и всичко, което можете да очаквате от вашия любовен живот през 2024 г. според астрологията:

Овен

На 19 февруари кентавърът Хирон се изравнява със Северния възел на съдбата, и двата преминават през вашия слънчев знак. Това ви предлага шанс да се освободите от миналото, да прегърнете напълно любовта и да простите на себе си и на другите, както и да постигнете напредък в излекуването на разбитото си сърце. Това ще ви позволи да се свържете с предстоящите затъмнения на 25 март, 8 април и 2 октомври на дълбоко ниво, позволявайки ви да освободите връзки, които вече не ви служат. Въпреки че вашият списък с контакти ще ви изглежда по-къс, ще откриете, че качеството на връзките ви ще се подобри.

Телец

На 21 април Юпитер и Уран ще се изравнят с вашето Слънце, което ще ви даде възможност да преследвате партньорство, което позволява повече независимост, като същевременно насърчава духовната връзка. Това не означава непременно, че ще прекарвате по-малко време заедно, по-скоро ще си давате пространство един на друг да израствате като личности. По този начин и двамата ще имате шанса да станете хората, които искате да бъдете. 23 май е отлична дата да се съберете и да споделите прозренията, които сте научили, за да си помогнете да израснете като двойка.

Какво можете да очаквате от вашия любовен живот през 2024 г. според астрологията, ако сте от другите 10 зодии, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: астрология
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 3 месеца
И после ще се събуждаш подмокрен. То който много говори, нищо не прави.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво пък толкова да де случи, я ще пипне човек трипер или пък ХИВ, я някоя тъща ще го удуши, я нечии съпруг ще го претрепе. А може да направи некое бебе на грешната *** и после в следващите 18 години издръжка да плаща.Любовта води до все хубави неща.
1
5
 
2
 
! Отговори
Шевна машина Жуки преди 3 месеца
Ще ги шия яко брат. 2024-та ще счупя всички рекорди, ще шия всяка една която ходи, като шевна машина Жуки.