5 знака, че той не ви уважава

Не се допитва до вас, когато прави планове
31 яну 2024 22:45, Михаела Лазарова
11
5 знака, че той не ви уважава
Снимка: Istock

Взаимността в една връзка е може би най-същественото. Ако не се чувствате разбрани от партньора, ако изпитвате съмнения в неговите чувства, това обикновено не говори добре за общото ви бъдеще.

Взаимното уважение е основният стълб, който крепи отношенията между двама души и ако усещате, че този стълб не е стабилен, добре е да помислите как да го укрепите. Ето някои примерни знаци, които показват дали партньорът ви ви уважава достатъчно.

Не ви слуша, докато говорите

Всички сме чували вицове и забавни истории за бъбривостта на жените. Да, ние обичаме да говорим и понякога може би прекаляваме, но това е част от нас и трудно би могло да се промени. Затова, ако човекът до вас, който споделя живота ви, изпитва уважение към вас, то той ще ви слуша, независимо дали му е най-интересното нещо на света.

Ако често забелязвате, че партньорът ви е разсеян и не ви слуша, докато говорите, може би не изпитва същото увлечение и уважение към вас, както вие към него.

Държи се иронично спрямо роднините и приятелите ви

Поведението на вашия партньор спрямо близките ви и приятелите ви говори много повече, отколкото стотици изречени думи като „Обичам те“. Ако той/тя се държи иронично, показва досада, когато е в компанията на вашето семейство или близък приятелски кръг, това е красноречив знак, че не ви уважава достатъчно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няма какво да се уважава тъщата, освен ако не е М размер, а тя не е. Уваженито се заслужава дори в семейството, сега в началото се дава кредит на уважение но той е кратък. Щях да уважавам дъската повече ако идваше на лозето, но уви.
4
1
 
5
 
! Отговори
маалата преди 3 месеца
Ако мъжът не ви обръща достатъчно внимание потърсете причината в себе си, а "не търсете под вола теле"! -))))
3
1
 
5
 
! Отговори
123 преди 3 месеца
Той пъpди във Ваше присъствие.
2
2
 
3
 
! Отговори
Действай ефективно преди 3 месеца
Бий му шута и не мисли повече за него.
1
3
 
10
 
! Отговори
ВГ3 преди 3 месеца
Ръби ви само и единствено на грешното място!