Даниела: Андрей изтръгна любовта ми!

Бившата на водещия с откровен разказ за брака им
12 сеп 2010 08:06,
144
Даниела: Андрей изтръгна любовта ми!
Даниела. Снимка: Булфото

"Обичах го от първия до последния ден на нашата връзка, а после той със своите постъпки и прояви изтръгна любовта от сърцето ми от самия й корен".

Това изповядва Даниела Янков пред сръбското издание на “Стори”, където избра да даде интервю след раздялата си с Андрей Арнаудов.

Пред списанието тя казва, че “хирургическата намеса” с изтръгването е била много болезнена, но вече я е преживяла.

Русокоската признава, че все още брои за приятели екранната си партньорка Вихра, учителката си по танци във “VIP dance” Яна Акимова и др. А пък най-много й липсвала Ава - дъщерята на Иван и Вихра.

На въпрос с какво ще се занимава, Даниела отговаря, че в момента се радва на хубавото време и приятелите, с които излиза.

“Беше ми страшно хубаво в София, но Белград си е все пак моят град. Работа ще намеря и тук... Както и любов, надявам се”, завършва бившата жена на Андрей.

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още по темата: бракданиелаБелград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
4
 
9
 
! Отговори
arshikov преди 13 години
ВИСШЕ ИЗКУСТВОМалко остана, да вляза в капана,в който блъскат се всички край мен.Да се впиша в схемата,Да се включа в систематаи да бачкам десет часа на ден.Живота си кратък да раздам без остатъкна съпруги и деца мързеливи.И с искуствена става и бай-пас отлявода се правя, че живял съм щастливо.Да прекарам живота без кредити, имотии смъртта приближаващи чувства!Да не любя и мразясвоетоАЗда опазяСпоред мен си е ВИСШЕ ИЗКУСТВО.
118
5
 
2
 
! Отговори
никой преди 13 години
Даниелче, бежанова майка не плаче!
117
2
 
42
 
! Отговори
Пламен преди 13 години
Тоя Андрей съм го виждал пиян и дрогиран да повръща в заведение!Абсолютен *** е!Това момиче си е супер дама!
116
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
все ще се намери *** като този "търговец",за да оплюе нещо наистина хубаво
115
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да много лъчезарна и хубава жена, дано да намери щастие и любов, а Андрей е типичен български бек с типичното елементарно поведение, момичето направо се е спасило от него
114
1
 
37
 
! Отговори
Криста преди 13 години
Много хубаво момиче,умно и много интелигентно.Жалко,че трябваше да преживее това.Според мене не прави добре да дава гласност на толкова лични неща от живота си.Освен храна на жълтата преса и четящите я друго не постига.Пожелавам и да се съвземе от всичко и да върви напред.Много късмет и любов,Даниела.
113
4
 
10
 
! Отговори
баща ти преди 13 години
а *** коя употреба е
112
1
 
24
 
! Отговори
109 преди 13 години
Бареката са го изгонили от вкъщи.Понеже вече слезе от ефира и не е актуален,жена му го изгонила и намерила нов багат тъпкач.
111
2
 
31
 
! Отговори
Dedo vi преди 13 години
Хубава сръбкиня, ex........!
110
4
 
13
 
! Отговори
некой сръбин преди 13 години
Ово е стандарт: Е..беш и фургаш!
109
28
 
6
 
! Отговори
Търговец преди 13 години
Хубава сръбкиня, ама вече е втора употреба!
108
2
 
7
 
! Отговори
руса жена преди 13 години
Кво им става на тия...и Бареков се развел...
107
0
 
14
 
! Отговори
Парите въртят света преди 13 години
Е за това трябва да се учи,трябва да прогресираме,да вървим напред и нагоре.Парите въртят света,жалко но факт.Ако нямаш пари често нямаш и здраве.Ако имаш пари имаш повече шансове с мацките,дори да не са златотърсачки те пак искат да ги глезиш и т.н.Трябват пари за да осигуриш нормален живот и бъдеще за децата.
106
0
 
9
 
! Отговори
е, и без андрей се ж преди 13 години
"Това беше една голяма и глупава грешка и съжа лявам, че я направих. Радвам се, че всичко свърши", споделила със своя приятелка блондинката.Според запознати Даниела се е върнала при бившия си, който заряза преди 3 години.
105
0
 
7
 
! Отговори
вечното детство ! преди 13 години
дечко ??? на 31 години ????
104
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Красавица ............. за нея беше вярно - хубавите ябълки Прасетата андрей ги ядат , но се поправи .........значи е и умна :))))))))
103
0
 
18
 
! Отговори
крадецът на праскови преди 13 години
12.09.2010 12:51Почина актьорът Раде Маркович,роден в Белград.Отиде при Невена...Бог да го прости...
102
0
 
20
 
! Отговори
до ???!!!+++ преди 13 години
Аз уважавам хората който обсъждат теореми,но уважавам и хората който оценяват хубавите жени.С не малкия си опит мога да кажа ,бъркаш в оценката ...тази е класа.А грешки се правят и се поправят.
101
3
 
7
 
! Отговори
нова тв е помия !! преди 13 години
Гледайте ни всеки делничен ден от 22:00ч. по НОВА ТВ!Пишете ни за всичко, което Ви интересува, дразни и вълнува, на show***ivaniandreyТв водещите се въплъщават в образите на Маркс и Енгелс, Шерлок Холмс и д-р Уотсън, както и на Кирил и Методий! -гавра със създателите на славянската писменост.Кириле, смс казва Иван в ролята на Методий. Я го виж, че съм без очила? отвръща Андрей(Кирил) Пишете ги на кирилица, бе! отвръща бесен Иван(Методий, след като е прочел съобщението.Как може тези *** да се сравняват със светите братя?! недоволстват по форумите.Ако това не се бе случило в отпускарския сезон, със сигурност щеше да се стигне до сериозни скандали и доста обществени организации щяха да потърсят сметка на Иван и Андрей.
100
3
 
7
 
! Отговори
VAS8ILISQNISEVROPA преди 13 години
ЛЕПА ЦУРА...