Деси Добрева чака бебе. Ще е зодия Лъв

"Не се страхувам да стана родител, разбирам се с деца"
Обновена: 30 мар 2011 11:38 | 29 мар 2011 16:17,
67
Деси Добрева чака бебе. Ще е зодия Лъв
Не се страхувам да стана родител, категорична е Деси. Снимка: Булфото

Певицата Деси Добрева призна, че чака бебе. Днес тя празнува 30-ия си рожден ден.

„30-ата ми годишнина не ме плаши. Три е число на щастието, така че се радвам на този ден", сподели певицата.

Варненката е в началото на шестия лунарен месец и въпреки че не пожела да уточни кога й е терминът, стана ясно, че бебето ще е зодия Лъв. Това ще бъде първата рожба на певицата и съпруга й Мартин.

"Не се страхувам да стана родител, разбирам се прекрасно с деца", каза Деси пред Гала в предаването „На кафе“. Певицата дори подготвя докторат за иновативните методи на възпитание при децата.

Гала успя да трогне до сълзи рожденичката, след като включи в разговора родителите й – Нели и Петър Добреви. Те споделиха, че с нетърпение очакват да станат баба и дядо и обещаха да помагат активно в отглеждането на бебето. Родителите на Деси са натрупали ценен опит, тъй като имат още двама внуци.

Тази вечер Деси ще празнува в тесен семеен кръг, но истинският подарък, който тя сама си е подарила, е пътуване до Швейцария заедно с най-близките й приятели. Надява се това да се превърне в хубаво изживяване, което ще запомни за цял живот.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да й е живо и здраво.
36
8
 
6
 
! Отговори
Алооо, преди 13 години
Български *** ,кара ли ви някой на сила да четете тук ?Навсякъде си врете носовете !Засрамете се !
35
5
 
21
 
! Отговори
джорнализ преди 13 години
Каква е разликата между истинските звезди и набедените такива? Ами спомнете си как никой не изтръгна от Бербатов каквото и да е ,първо за жена му и след това за новородената му дъщеря.
34
9
 
3
 
! Отговори
до 34 преди 13 години
Както и да е, няма смисъл да спорим. Малко прекалих, за което извинявай. И да, елит съм, това е факт! Никакво прасе не е продавал дядо ми, и да е продавал пак съм повече от теб.
33
6
 
24
 
! Отговори
добронамерено преди 13 години
Една красива и талантлива жена ще има детенце - какво ви става че сте толкова злобни, който чака бебе и се чуства пренебрегнат - да съобщи !Ще го поздравим !Сега нека да уважим рожденният ден на момичето и да не и помрачаваме радостта !
32
8
 
10
 
! Отговори
ПРЕМЕСТИТЕЛ преди 13 години
ей тука вече ще изстрелям бачо много гордо към десният крачол
31
5
 
8
 
! Отговори
Цървулко до 30 преди 13 години
Ааа, селски - знам ги бе. И баба ти и дядо ти. И за жълтите павета знам. Дядо ти, като отишъл в София да продава прасето, и то хайванчето като се сюрнало - и дядо ти подире му. Та чак до жълтите павета :-)))Ти моята жена я остави, ама ако знаеш твоята на какво мирише :)))
30
5
 
6
 
! Отговори
zzz преди 13 години
mn se radvam za tazi novina,tova e talant,s koito Bulgariq bezsporno se gordee!dano vsi4ko e nared i da i e leka bremenostta:) mn se radvam iskreno!mn e lu4ezarna kato slun4ice e na fona na vsi4ki prostaci v tv efira i i net prostranstvoto!mnogo shtastie i jelaq ot vse surce!ne znaq kakvi sa tez zloba i prostashtina za takava hubava vest!sram nqmat nqkoi hora!
29
6
 
9
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Деси Добрева чака дете? А какво мисли "Дейли Мейл" по темата знае ли се? Или поне някой британски учен?
28
13
 
3
 
! Отговори
до 25 преди 13 години
***, когато моите баба и дядо са ходили по жълтите павета на София, твоите още *** не са знаели какво са. Така, че със "селски" се обръщай към сина си, а на чесън мирише жена ти.
27
10
 
18
 
! Отговори
Лудо младо преди 13 години
Девойко мари хубаваЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, русокоске !Тя е - Деси Добрева,родена 29 март 1981, не къде да е ,а в моя град Варна.Ще чакаме новото попълнение от едно истинско варненче красиво и талантливо като мама !
26
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Искам да ви съобщя, че съседката в съседния двор се разведе с мъжа си, но скоро наново се сгоди с дългогодишния си млад любовник. Сега чакат близнаци в първия месец е, ще се родят със секцио в Царица Йоана при д-р Караташкова, като децата ще си имат тяхна стая, боядисана в жълто и лилаво, всяко ще си има отделно шишенце с хумана, а докато пораснат дори и бебефон ще имат в стаята! Това е невероятно, нали? Но имената и датата на раждане не иска да ги сподели за да не й завиждат хоратащот са злобни
25
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 22:Твоите явно и двамата са пълни ***, като гледам ти кво си...
24
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз чакам бебе. На *** Пуца от Варненския зоопарк.
23
5
 
10
 
! Отговори
Цървулан до 18 преди 13 години
А така селски. Кажи им го. Ние сме елита. Бг елита :-)))Миришем си на чесън, но важното е как се чувстваме :)))
22
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 20:Интелигентните хора се информират за качествени неща. Теб като те слушам четеш всякви глупости от "То не бяха Алисии, Венети, Нети, Каки Лари, Деси Банови..." до "Както знаем всичко за децата на Марта Вачкова, Гала, Катето Евро, Алисия, Емилия, Мара Отварачката, Калина Крумова."Това не те прави интелигентен, а просто поредната клюкарка!
21
8
 
10
 
! Отговори
проф.Внучков преди 13 години
По принцип се счита за лош знак да се говори нашироко за още неродени деца. Още по-лошо е,ако се разгласи чрез многото жълтурковци наоколо. Сега е по-добре да си отваря устата само когато пее,а по-натам дано всичко се случи така както тя иска.
20
13
 
10
 
! Отговори
Майко мила ... преди 13 години
Тази дама е изприказвала толкова много глупости, за толкова малко време ... Дано таткото е по умен, та белким нещо се балансира и бебето се роди поне полуидиотче, а не пълно такова.
19
10
 
17
 
! Отговори
Венера преди 13 години
Това са изключително важни новини......ето още една: Гертруда и КЪнчо се сгодиха и очакват бебе, което е в петия месец.Още не се знае, какво ще е името му
18
6
 
9
 
! Отговори
до 17 преди 13 години
хайде не ми се прави на много знаещ! Интересувам се от всичко, което се случва, защото интелигентните хора се интересуваме от всичко, четем всичко и си правим изводите като анализираме нещата и решаваме на какво да вярваме сами. Да, интересувам се от всичко, но е изключително тъпо да показваш дупето на бебето си и това колко ти е голям корема по медиите.

Спонсорирани публикации