Красотата не е слагане на "кошница" на главата!

Лили Иванова държи да излъчва красота, любов и уважение
Обновена: 3 май 2011 11:00 | 3 май 2011 10:50,
101
Красотата не е слагане на "кошница" на главата!
Снимка: Булфото

„Някои обичат да си слагат „кошници“ по главата, тоест изкуствена коса. Аз не съм го правила. Мисля, че е малко смешно“, призна в интервю за bTV естрадната прима Лили Иванова.

Външният вид е много важен. Той е част от сценичната изява на един певец, на един артист, откровено споделя тя.

„Трябва да сме красиви и добри, да излъчваме красота, любов и уважение. За мен това са нещата, които са много важни“, допълва Лили Иванова.

„Искам да кажа на всички млади автори, които имат нещо интересно, да не се страхуват да ми го предложат, аз ще реша дали става или не става за мен, но с удоволствие търся млади автори“, призова певицата.

Българската музика май е на изчезване, констатира примата.

„Много се омеша с гръцко, турско, циганско, с какво още не зная, което не бих нарекла българско в никакъв случай. Ние имаме хубава българска песен и мисля, че тази песен все още се харесва“, смята Лили Иванова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: Лили Иванова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
3
 
4
 
! Отговори
ВН преди 13 години
През последните 20 години в БЪЛГАРИЯ се провежда антикултурна политика, която разрушава ценностната система на младото поколение. Въпреки това, концертите на ЛИЛИ ИВАНОВА са препълнени с млади хора, които въпреки "модните поп-фолк течения в музиката" откриват в песните на тази уникална жена ИСТИНСКОТО ИЗКУСТВО, което ги зарежда с положителна енергия, което им дава пример как да живеят, как да се трудят, за да са достойни чеда на своя НАРОД. Може да пишете тук всичко, ЛИЛИ е доказала, че е 1.
91
3
 
4
 
! Отговори
ВН преди 13 години
Едни и същи хора пишат под всяка статия на ЛИЛИ ИВАНОВА неща, с които показват нивото си. Да се опитваш да даваш оценка и преценка на ЛИЛИ ИВАНОВА, това значи да си поне на нивото и, а такива в БЪЛГАРИЯ няма. Това го знае всеки. Затова е обидно за вас - тези, които пишете недостойни неща за една от 100-те най-популярни жени на 20-ти век в СВЕТА. За това отличие останалите могат само да си мечтаят. А всички тези пошли писания са резултат от Държавната политика в България през последните 20 години
90
4
 
4
 
! Отговори
Лили Кичанова преди 13 години
*** кича.
89
3
 
5
 
! Отговори
123 преди 13 години
Всяко нещо има своето начало и своя край....същото се отнася и за позастарялата ни прима!!!Дали не е вече време за оттегляне от активна дейност и по-спокойни старини...апогея отдавна е попреминал...думите са излишни!
88
5
 
9
 
! Отговори
Хм преди 13 години
Тая бабка пък откога стана спец в протокола и такъв естет не ми е ясно....Тя иначе си ги плюе всички наред, но ако все пак някой и предложи нещо...смях.. защо хората ги е страх да си изберат момента в който да приключат с творческите си проекти....
87
11
 
11
 
! Отговори
ку ку преди 13 години
охооо пак е имало тук сбирка на *** :) здравейте, ***! как сте? гледам пак сте се събрали да оплювате, айде стига за днес, марш да си пиете хапчетата и по леглата, Лилито не е за вашите главици, вие кукате на друга честота просто, ку ку ку ку, айде, че утре накои хора от вас трябва да орат ... лошо няма
86
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лили, *** си по живо по здраво, че взе вече да се изпускаш на сцената....
85
1
 
11
 
! Отговори
До 85 преди 13 години
Ти да не си онази Калинка с фалшивата диплома?
84
8
 
13
 
! Отговори
До STAR преди 13 години
Аз като казвам, че ЛИли-феновете са кухи, не лъжа. Ти сериозно ли сравняваш Кабаиванска, Гяуров и Борис Христов с Лили?!?! ТЕзи велики певци покоряваха световните оперни сцени. А Лили Иванова се гордее с концерта си в зала "Олимпия" пред българската емиграция. ЗА сравнение - 20 години по рано в грандиозен спектакъл в БЕрси, Гена Димитрова беше Турандот в партньорство с Доминго и Берганца. ТАка че толкова по въпроса за културата. МАй наистинна акъла ви стига до Азис и силиконките.
83
9
 
5
 
! Отговори
STAR преди 13 години
E GLEDAITE I SLUSHAITE TOGAVA - AZIS, SLAVI I RAZNI NINI NIKOLINI .VAPROS NA KULTURA DA SI SPOMNIM SAMO CHE IMAHME BORIS HRISTOV, NIKOLAI GYAUROV, RAINA KABAIVANSKA I IMA HORA KOITO VSE OSHTE RAZBIRAT OT MUZIKAA, ZA LILI NE VI PRAVI CHEST
82
15
 
8
 
! Отговори
Калинка преди 13 години
Лиляна е джуркано шкембе в комунистическа закусвалня. Отврат!
81
11
 
9
 
! Отговори
Анти преди 13 години
Лили е медицинската сестра в света с най-малко трудов стаж и практика в амбулатория и затова я повишиха в чин полковник. С това увелич(иха и пенсията й. Не мога да понасям провинциалната й дикция . Вече е почти на 150 години навършени и не успя да се научи като провинциалистка да се изразява правилно. Ужасно тъпо ти става когато една чудовищна грозота ти говори за красота. ГУШАТА Й ПРОВИСНАЛА КАТО НА ПЕЛИКАН. ОЧИТЕ И СА ДВА ИЗГАСНАЛИ ВЪГЛЕНА. Много ми прилича на покойния Осама.
80
8
 
11
 
! Отговори
Продължение преди 13 години
До Лили-феновете. И понеже вечно приказват, че възрастта не е порок, ги съветвам това лято да отидат на концерта на Омара Портуондо, която е на 81 години. И да видят как пее и се държи една наистина гранд-дама на музиката, и то известна по целия свят. А после пак да дойдат да пишат тука какво чудо неземно била Лили Иванова. Културата, дами и господа, културата! Тя ви липсва!
79
7
 
11
 
! Отговори
До Лили-феновете преди 13 години
Аз за Лили Иванова лошо няма да пиша, въпреки, че не я харесвам като цяло (някои нейни неща да), въпрос на вкус. Но вие сте ми много смешни, скъпи мои с вечните клишета за завист, злоба и в краен случай - виж се как изглеждаш или какъв ще бъдеш на нейните години. И още по-любимите клишета за невероятното трудолюбие (това ми звучи като плакат на ударниците) професионализъм (спорно е колко е професионално да не си научиш текстовете) на Лили.
78
11
 
9
 
! Отговори
Анти преди 13 години
Писна ми Лили Иванова да се натрапва на обществото дегизирана със скафандър. Лили свали скафандъра, не мрази огледалото на стената ти, приеми се така каквато си и поеми сво път към старчески дом. Там пей на сантиментални баби и дядовци.
77
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази дали ума огледала у тях или умишлено ги е махнала още преди 30 години и на тяхно място е закачила снимки от времето когато е била на 20 и си вярва, че все още изглежда така?
76
5
 
9
 
! Отговори
роро преди 13 години
А фолкаджийките не ви ли се натрапват всяка вечер по телевизията? През миналата седмица красавицата Галена я гледах в две предавания , ами тя просто няма какво да каже. Певицата Лили Иванова, въпреки всичко , мисля че заслужава уважение!
75
10
 
7
 
! Отговори
STAR преди 13 години
GODINITE NYAMAT ZNACHENIE KOGATO SE GOVORI ZA LUBOV I KRASOTA AKO IMASH IZLACHVANE I NA 70 GODINI SHTE GO IMASH [ JAKI KENEDI, SOFIA LOREN, KATRIN DENIOV, RAKEL WELCH I MNOGO DRUGI] LILI PEE ZIAL JIVOT I PEE SCHUVSTVO . IMENNO ZATOVA E GOLYAMA PEVIZA NO VIE SI SLUSHAITE SILIKONOVITE TATUIRANI I MASKIRANI CHALGAJIIKI. LILI E TAZI KOYATO PREDSTAVYA BG PO SVETA .[ KAMINO [ E VARHAT I DO SEGA
74
6
 
10
 
! Отговори
ангел преди 13 години
харесвах много Лили, когато разбрах, че по-света има и други изпълнители( не само нашите комунистически)- ми стана безразлична, но сега вече я намразих. Сама го предизвиква с високомерното си поведение, уважението трябва да се заслужи, а не да се изисква. Тя трябва да се радва, че има своята публика, да е жива и здрава, но много я моля да спре да се излага, че е много жалка.
73
6
 
6
 
! Отговори
Matrixman преди 13 години
sissi и я кажи как трябва да и отдаде заслуженото народът и? Дай някаква идея. Да и правим черкви и параклиси, и да и се молим ли. Една такава като нея сляпа дърта брантия, се беше изографисла на дървени идоли (икони) приживе, и сега и Лиляна Иванова ли трябва да я изографисваме и да и се молим, палейки свещи. Хайде по сериозно ако обичаш. И не бъди толкова егоцентрична.