Доли си застрахова тунинга за ?700 хил.

Певицата си обожавала гърдите, били достойни за зяпане
24 май 2011 12:25,
26
Доли си застрахова тунинга за ?700 хил.
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Кънтри легендата Доли Партън си застрахова бюста за 700 000 евро. 65-годишната звезда държи тунингованите й гърди да бъдат подсигурени.

"Ударих няколко човека, които не се загледаха в бюста ми", разказва с усмивка Доли на въпрос дали е удряла човек, който се е вторачвал в гръдта й.

"Това са си пари, трябва да се застраховам, защото гърдите ми привличат погледи. Струваше ми 700 000 евро, надявам се и те да изглеждат толкова скъпи", твърди певицата.

Наскоро се заговори, че ще се снима филм за живота на Партън, като главната роля трябваше да бъде поверена на Рийз Уидерспун. Кънтри изпълнителката коментира, че блондинката трябва да се погрижи да напълни сутиена, ако ще я играе.

"Ще бъде супер, ако се направи филма. Все още текат преговори. Трябват две или три различни актриси, които да ме изиграят в определени възрасти от живота ми. Носят се слухове, че Рийз Уидерспун ще вземе ролята, но ако е тя трябва да си оперира бюста или да й запълним един по-голям номер сутиен", допълни Доли за бъдещия проект.

Още новини за звезди

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Доли Партън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абсолютна *** е силикона
2
3
 
24
 
! Отговори
риторично преди 12 години
Може ли да задам един въпрос. Силиконовите цици стават ли за стискане? Защото аз знам че жена със силикон вече не е пълноценна някак си...
1
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***