Секси български майки. Чак да им... завидиш

Да си майка не означава да забравиш, че си жена
Обновена: 9 юни 2011 15:06 | 8 юни 2011 13:35,
148
Секси български майки. Чак да им... завидиш
Ирена Милянкова. Снимка: Булфото

Да си мамче и да си адски секси в днешно време не е табу, а по-скоро правило. Слава Богу, българката е жена, която обича да е в крак с модните тенденции и да се поддържа и дори след като роди, бърза да влезе във форма и да събуди мъжките фантазии...Особено ако е в шоубизнеса или пък на модния подиум.

Да си „милфка" (mother I'd like to f*ck) отдавна не е обида, а по-скоро комплимент за една жена. И без значение дали си на 20, 30 или 40... с едно две или четири деца, пак може да се чувстваш желана и привлекателна.

„Вземи си кака да те отрака" е мотото на младите лъвчета по света и у нас. Eто защо се спряхме на едни от най-готините и яки „каки", които където и да минат, не остават незабелязани.

Без да се стараем да ги подреждаме „коя е по-по-най" и да претендираме, че сме показали всички секси мамчета у нас, ви представяме десет наистина красиви и желани майки в галерията!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: майкасекси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
1
 
4
 
! Отговори
ай-вай преди 12 години
до 129Точно написано.Допада ми.
146
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Тази на снимката е жесток вук.
145
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Виля Сечкова и Цеца Красимирова .. това са най-големите мършави ку*ви в света !!! Да им е** майките .. стига сте ни занимавали с тоя псевдо мършав елит .. да им пикая на елита и да им се*а в устите !
144
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едва ли....нали всички българи ще сме емигрирали?
143
1
 
0
 
! Отговори
ciganinSbydeshte преди 12 години
Radvaite se 4e sa ostanali(dori i malko)BYLGARSKI semeistva,koito imat po 4-10 deca.Sled 20 godini shte pitame na *** naroden kade izchezna bylgarskoto naselenie.
142
0
 
0
 
! Отговори
love4 преди 12 години
takava maıka da ımam bashta nemı trybva...............
141
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ме радват такива дащни ***, които имат по 4-10 деца. :)
140
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако това са образците на българските майки...Боже пази България!!!
139
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На тази сладурана бих й направил още 4 деца.
138
2
 
8
 
! Отговори
Оцеляващ преди 12 години
Аве стига сте ни я навирали тая *** дет на са я заплодили на 14г и вече голямо важно....то да нацвъкаш 4 хлапета през ден си е типично за мангалятя,а тая няма толкова тен....явно в кратуната няма нищо,а в суратя не я бива,но явно има кой да и плаща за рекламата,но...ние с какво сме виновни.....освен,че си губим времето да четем помия....
137
2
 
6
 
! Отговори
Румен преди 12 години
Нема що , разни старци са похарчили толкова пари за тези , че всяка крава може да стане секси
136
2
 
15
 
! Отговори
СТИГА! преди 12 години
Стига с тази *** Милянкова с овча физиономия!Прилича на подвижна закачалка, с погребално и флегматично изражение на лицето, с богат любовник, от когото има 4 деца наистина. Любовникът й е от Разград като нея и е близък до Маргините, ПЛАЩА "РОЛИТЕ" НА ТАЗИ БЕЗДАРНИЦА, за да ни натрапва невзрачното си личице от екрана!
135
1
 
7
 
! Отговори
ШЗО преди 12 години
Едно време да сме били 15-16г пишлигари оглеждахме мацките по центъра на Плевен и цялата компания бяхме единодушни че най-хубави са младите майки по на едно дете....дъге!И сега вече като съм в зряла възраст сам на абсолютно същото мнение....;-)
134
2
 
2
 
! Отговори
Нерез преди 12 години
"до нерез, трудно ще ме забравиш повярвай ми..... "Всяка казва така скъпа, всяка ...
133
2
 
1
 
! Отговори
любовницата преди 12 години
до нерез, трудно ще ме забравиш повярвай ми.....
132
1
 
2
 
! Отговори
Нерез преди 12 години
"Нерез/ът е пич ! Дами нямате такъв за съпруг за да знаете за какво иде реч! Човек с принципи и едва ли ако сте неговата половинка ще търсите чуждото внимание с предизвикателно облекло и бутайки количките! "А точно!!! Само дето аз не вярвам в брачната институция и няма да имам жена в този смисъл.
131
3
 
4
 
! Отговори
Нерез преди 12 години
"искам да ти стана любовница, да омъжена съм и с със сигурност друго ще говориш...... "Аааа, скъпа, гледай си мъжа. Аз си имам кого да пердаша ...
130
2
 
15
 
! Отговори
родител преди 12 години
И за какво да им "завидиш" - коя във фолка, коя с боклукчия - ама повечето са от "Визаж" - е, ясно....
129
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нали уж имат много кинти, а жената от снимката има спешна нужда от фризьор
128
4
 
30
 
! Отговори
8-ия ден преди 12 години
Да видим сега :1. Чаровницата с леден поглед Цеци Красимирова бе..беше.....2. Вили Сечкова си е в джаза ...и не само в събота вечер...3. Секси мамче безспорно била Алисия!.......С този празен поглед...а за силикона в устата...не ми се и говори...4. Ирена Милянкова, която за крехките 25-години има вече 4 деца. Манекенката на Визаж ражда за пръв път на 15 години..........това напомня за една друга етнос....5. Най-сексапилното дупе на България Биляна Йотовска....така казано направо си е в 10-ката ! да си дупе е титла !!!!6. Хамелионът в поп фолка Галена...Ама хамелионът не се пише с и........7. Роси Черногорова...колко е дълга тази Роси ??? Или снимката е зле направена, или има нещо несъразмерно ....8. осеменителят на поп фолка Коко Динев ......осеменил и Анелия.....страшна реклама !!!9. Свалете 33-годишната актриса от Стъклен дом Яна Маринова от този списък не и е тук мястото .....защо, не казвам...не е прилично ...10. Варненката /оф , не ми се иска да го казвам/, Ивайла Бакалова има момиченце от екс боклукчийския !!! бос - то с какъвто се събереш....наша пословица...Сега, ако кача снимки на моите деца и приятелките им тия по-горе направо ще отидат в задния двор....Има талкова красиви и , слава богу, не спрягани ни в поп-фолка, ни в престъпния свят, момичета...Така че за тези мамчета ....много време дори им отделих...

Спонсорирани публикации