Секси български майки. Чак да им... завидиш

Да си майка не означава да забравиш, че си жена
Обновена: 9 юни 2011 15:06 | 8 юни 2011 13:35,
148
Секси български майки. Чак да им... завидиш
Ирена Милянкова. Снимка: Булфото

Да си мамче и да си адски секси в днешно време не е табу, а по-скоро правило. Слава Богу, българката е жена, която обича да е в крак с модните тенденции и да се поддържа и дори след като роди, бърза да влезе във форма и да събуди мъжките фантазии...Особено ако е в шоубизнеса или пък на модния подиум.

Да си „милфка" (mother I'd like to f*ck) отдавна не е обида, а по-скоро комплимент за една жена. И без значение дали си на 20, 30 или 40... с едно две или четири деца, пак може да се чувстваш желана и привлекателна.

„Вземи си кака да те отрака" е мотото на младите лъвчета по света и у нас. Eто защо се спряхме на едни от най-готините и яки „каки", които където и да минат, не остават незабелязани.

Без да се стараем да ги подреждаме „коя е по-по-най" и да претендираме, че сме показали всички секси мамчета у нас, ви представяме десет наистина красиви и желани майки в галерията!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: майкасекси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази на снимката е голям ръб. Кое й е секстито?!
86
2
 
22
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
85 Браво човече точно така е ...сега злобните дебели комплексарки дето храните тука бързо в залата и да отслабвате, че като сте *** само злоба и комплекси избивате !
85
2
 
7
 
! Отговори
до 81 номер преди 12 години
Децата на Милянкова са от разградски ***!!!!Първо се информирай,после пиши.Въпреки,че и на снимките си личи.
84
3
 
26
 
! Отговори
Гацо Чепов преди 12 години
Жени които са се навили да раждат и гледат децата си в България трябва да се уважават те са ГЕРОИНИ НА НАШЕТО ВРЕМЕ . Всякъкви статии от подобен характер за кухи намеци според мен са излишни и мого пошли . Нека да вдигнем наздравица за тези които сме плодили и ще плодим за да се роди родът български .А дали са секси или няма значение важното е да са здрави и да имаме здраво поколение МЛАДОСТА и ХУБОСТА са до време ВАЖНОТО Е ДА СМЕ ЗДРАВИ и ДА СЕ ОБИЧАМЕ
83
5
 
7
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
82....то ти и сега може да си още девствена ! Теб ли да взимат за пример ? Нека раждат българките да има българчета не ромчета...а девиците земете си правете кефа няма нищо лошо и страшно в това
82
4
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
Или просто всяка година е с различен и всеки иска свое си поколение. И това било пример за нас, нямам думи! А Цеци Красимирова да не я срещаш в тъмното.
81
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз на 15 бях още девствена, тя родила, о какъв пример за днешната младеж...
80
4
 
6
 
! Отговори
lollypop преди 12 години
На вас пък какво ви пречи Милянкова,че има 4 деца и родила рано-гледа си ги момичето и не претендира с това.А и по-добре 4 българчета, отколкото 4 ***!
79
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тя момата не е чувала за презервативи и като ромите, всяка година ражда
78
2
 
3
 
! Отговори
младеж преди 12 години
Всичките са много яки!!
77
2
 
10
 
! Отговори
fee преди 12 години
imame i po hubavi MAIKI ot tazi na snimkata
76
0
 
23
 
! Отговори
ай-вай преди 12 години
Всички представени майки - красавици в статията са закрепени,като карфици за "богат чичко",не мислят за насъщния,а за визията си,която коства пари.А къде е обикновената българка........?
75
0
 
7
 
! Отговори
? преди 12 години
Един мъж ако обича жена си и уважава се грижи за нея без пари и средства как да стане жената да полажга още повече грижи за себе си особеннно ако от жените където обичат да го правят.
74
2
 
6
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
Злобните комплексари веднага се обадиха :) Какво и е на жената супер секси успяла по един или друг начин...поддържана добре изглеждаща жена какво по хубаво от това бе ? Жива и здрава да е и все така да радва окото !
73
2
 
14
 
! Отговори
ева преди 12 години
Въбще не ни я хвалете тази Милянкова. Родила на 15 и всяка година бременна - страхотен пример за успяла жена. Между ражданията кога успя да се реализира и като световноизвестен модел, не знам.А истината е, че масово жените, когато родят се занемаряват. И тук не визирам онези 20 %, които се поддържат, а онези които използват появата на дете като извинение за наднорменото си тегло и т.н
72
1
 
4
 
! Отговори
! преди 12 години
Трябва да си гей за да кажеш че една чаровна стройна майка добре поддържана но явно си много зле с жените нищо не разбираш как да го видиш това за да не харесваш женското тяло дори майката. Изобщо жената.
71
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на какво да им завидиме, на парите ли?
70
2
 
9
 
! Отговори
Ivory преди 12 години
Каква кака, какво тяло? от къде намерихте тоз крокодил бре, умнициииии !!!
69
0
 
3
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
Хахаххахаха ми начи яко ме тресе братле :))))))
68
0
 
3
 
! Отговори
Естет преди 12 години
Ми то е лято вече, бе мен, каква пролет :))