Секси български майки. Чак да им... завидиш

Да си майка не означава да забравиш, че си жена
Обновена: 9 юни 2011 15:06 | 8 юни 2011 13:35,
148
Секси български майки. Чак да им... завидиш
Ирена Милянкова. Снимка: Булфото

Да си мамче и да си адски секси в днешно време не е табу, а по-скоро правило. Слава Богу, българката е жена, която обича да е в крак с модните тенденции и да се поддържа и дори след като роди, бърза да влезе във форма и да събуди мъжките фантазии...Особено ако е в шоубизнеса или пък на модния подиум.

Да си „милфка" (mother I'd like to f*ck) отдавна не е обида, а по-скоро комплимент за една жена. И без значение дали си на 20, 30 или 40... с едно две или четири деца, пак може да се чувстваш желана и привлекателна.

„Вземи си кака да те отрака" е мотото на младите лъвчета по света и у нас. Eто защо се спряхме на едни от най-готините и яки „каки", които където и да минат, не остават незабелязани.

Без да се стараем да ги подреждаме „коя е по-по-най" и да претендираме, че сме показали всички секси мамчета у нас, ви представяме десет наистина красиви и желани майки в галерията!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: майкасекси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един мъж като не задоволява съпругата си, много ясно, че тя ще си потърси друг!
106
11
 
8
 
! Отговори
дюрекс преди 12 години
айде моля ви се..една роди преди 2 месеца и всеки ден ми се обажда ..искала да го гълтааааааа......айде не ми се превземайте тука,,,и преди сте разгонени ама като се омъжите факел ви гори отдолу
105
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голяма част от българските жени са ангели, не ги обиждайте така грубо! Иначе е ясно, че във всяко стадо си има ***(и от двата пола).
104
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каталог "***"Идеално!
103
24
 
11
 
! Отговори
Нерез преди 12 години
"същата причина поради която мъжете се бръснете, подстригвате"Е това в по-голямата си част беше доста глупаво изказване. Аз не се бръсна и подстригвам защото ме мързи (да кажем), ти го раздаваш като кварталната *** докато си разхождат детето пак поради тази причина ли?! Нямам нищо против да курварствате, ама поне оставете децата някъде, те какво са виновни? Разхожда си 2 годишното дете, с едната ръка държи мъжа си, и ме гледа като последната *** в очите. Жените сте големи ***!
102
5
 
7
 
! Отговори
българката след преди 12 години
като роди бърза да влезе във форма ! Ами естествено , иначе колегата и комшията няма да я харесват повече !
101
8
 
12
 
! Отговори
ei преди 12 години
Ne obijdaite balgarkata! Tova e katalog na luksozni prostitutki!
100
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом *** намира пари да я глези....абе добре е!
99
3
 
14
 
! Отговори
97 преди 12 години
Обяснявам!По същата причина поради която мъжа не си стои кротко вкъщи, не се буди по сто пъти на вечер заради децата, не бута той количката по парковете докато ние си оправим домовете или просто си починем, по същата причина поради която мъжете се бръснете, подстригвате, искате да сте изпрани изгладени, също така и нахранени,по същата причина поради която вие си пиете бирата с приятели и си "чупите" вратовете по парцаланки с големи очи.Ей такива причинки все, и най-вече, за да имате хубави жени
98
4
 
24
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
Нерезче...ше ти обясня...всеки обича да е харесван и да има флирт братле...като е родила дай да стане прасе и да не прилича на нищо ли? Ти явно си некво много здухано и тъпо парче щом разсъждаваш така :) Не и блазя на твойта жена ако имаш такава...сигурно и държиш сметка как се облича или не я пускаш навънка.....аз пък винаги съмс е кефел като излезна с пиче и да я заглеждат...нема по голям кеф ....*** родила не родила все едно :)
97
5
 
0
 
! Отговори
Ив преди 12 години
*** бе !
96
21
 
23
 
! Отговори
Нерез преди 12 години
Може ли някоя жена да ми обясни, защо след като е омъжена, има няколко деца, и ще иска да "събуди мъжките фантазии"???! Обяснете ми бе, *** с ***, обяснете ми? Обяснете ми защо бутате колички по парковете на ейййй такива токове, и еййй толкова къси поли, и циците ви отвън?
95
1
 
6
 
! Отговори
olele преди 12 години
ама такъв дзвер като цеци некоя си ... тва да не е травестит некъв ....
94
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мале Ирена Милянкова имала 4 деца??!?! :Х
93
0
 
20
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Е да бе! То щото в България яките каки са само в шоубизнеса и на модния подиум!Други яки каки няма - всички други са бабички, така ли?Абе докога България ще се смята за населена само от фолк певици, рапъри, мутри и борци бе??? А какво ще кажете за многото други майки, които не са шоу гърли а имат по-обикновени професии?
92
1
 
14
 
! Отговори
EXO преди 12 години
Наистина е чудесно и да си хубава , и деца да родиш, и да си харесвана и от мъже обичана. Дай боже на повече български жени да се случи!!!!В галерията беше хубаво и мен да включат:-))))
91
1
 
7
 
! Отговори
of преди 12 години
Аман от "звезди"
90
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бг майките са най здраво разгонени,,ако ви опиша колко бременни съм ..наннанан...и полсе пак...направо ми е съвестно за съпрузите им..бременна родила не родила българката е най голямата к...ва
89
0
 
3
 
! Отговори
Бъци преди 12 години
В бракоразвоно дело баща пита съдията Като писнете в афтоматът за кафе стотинките те ваши ли са ? Съдията ами вече не са мои . Бащата А като си вземете кафето то на апаратът ли е ? не е на апарата става мое . Е гражданино съдия същото е и с децата . Но е прекрасно да изживее животът си човек с любимата жена и да одгледат собствените си деца
88
3
 
15
 
! Отговори
Manuelle преди 12 години
Противник съм на ежедневната доза омраза, която се излива по "звездите", но за Милянкова съм съгласна. Защо ни се дава за пример жена, раждаща на възрастта на ***? Коя нормална българка ражда на 15?!