Секси български майки. Чак да им... завидиш

Да си майка не означава да забравиш, че си жена
Обновена: 9 юни 2011 15:06 | 8 юни 2011 13:35,
148
Секси български майки. Чак да им... завидиш
Ирена Милянкова. Снимка: Булфото

Да си мамче и да си адски секси в днешно време не е табу, а по-скоро правило. Слава Богу, българката е жена, която обича да е в крак с модните тенденции и да се поддържа и дори след като роди, бърза да влезе във форма и да събуди мъжките фантазии...Особено ако е в шоубизнеса или пък на модния подиум.

Да си „милфка" (mother I'd like to f*ck) отдавна не е обида, а по-скоро комплимент за една жена. И без значение дали си на 20, 30 или 40... с едно две или четири деца, пак може да се чувстваш желана и привлекателна.

„Вземи си кака да те отрака" е мотото на младите лъвчета по света и у нас. Eто защо се спряхме на едни от най-готините и яки „каки", които където и да минат, не остават незабелязани.

Без да се стараем да ги подреждаме „коя е по-по-най" и да претендираме, че сме показали всички секси мамчета у нас, ви представяме десет наистина красиви и желани майки в галерията!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: майкасекси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
2
 
30
 
! Отговори
Боряна преди 12 години
Като изключим жените, дадени за пример, мога с чиста съвест да кажа, че много голяма част от българските майки са секси. Достатъчно е да се огледате, докато се разхождате и ще видите че е така. Просто българките са си хубави, особено в годините между 25-45, че даже и нагоре
126
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
детето от снимката ромче ли е?
125
1
 
4
 
! Отговори
една преди 12 години
Нерез/ът е пич ! Дами нямате такъв за съпруг за да знаете за какво иде реч! Човек с принципи и едва ли ако сте неговата половинка ще търсите чуждото внимание с предизвикателно облекло и бутайки количките!
124
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами майка е на 4 деца, да са й живи и здрави! :)
123
2
 
19
 
! Отговори
от мен преди 12 години
Българките наистина са красиви жени без збачение от възрастта и броя на децата. Не говоря за псевдо звездите по телевизията, а за жените, които срещам всеки ден, навсякъде.
122
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И ТОВА НА СНИМКАТА МАЙКА ЛИ Е СПОРЕД ВАС?УРУНГЕЛ..ЧАЛГАТА НЕ ПРОЩАВА НА НИКОГО
121
1
 
0
 
! Отговори
Едно мамче преди 12 години
Благодаря,Димитрова !
120
4
 
7
 
! Отговори
до нерез преди 12 години
искам да ти стана любовница, да омъжена съм и с със сигурност друго ще говориш......
119
3
 
19
 
! Отговори
@@@ преди 12 години
Една жена се оплакала на мъжа си.-Скъпи ,защо всички в квартала ми викат ,че съм к****? -Е ама ти що ходиш там където те познават....
118
3
 
3
 
! Отговори
до 116 преди 12 години
Ти 'щото си цвете за мирисане...
117
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МИМ КВО ДА ТЕ ЛАЕ КУЧЕТО КАТО ТЕ ПОЗНАВА..
116
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като не чу*аш жена си, друг ще ти я чу*а. ;)
115
5
 
9
 
! Отговори
iv преди 12 години
VIE PUK MUJETE STE 4UDNI.......NQMAM DUMI.......EDIN H.. NE STAVA OT VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
114
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
един френд най добре го каза като го попитах няма ли се да се бракува-ПО ДОБРЕ АЗ ДА ЧУ''АМ НА НЯКОЙ ЖЕНАТА,ОТКОЛКОТО НЯКОЙ МОЙТА!
113
6
 
21
 
! Отговори
До нерез преди 12 години
Не, не чукаш редовно пич, и това ужасно ти личи по писането, злобата и омразата към жените, явно много са те наранили, което е жалко, но все пак подтискай мако гнева си. Ти си емоционален, явно нямаш подход към жените, имаш някакво огромно разочарование и затова слагаш всички под един знаменател, нахвърляш се на жени във форумите без дори да ги познаваш, използваш обидни думи, без те да ги използват срещу теб, ясно личи, че си и нереализиран в живота, търсиш причината винаги в другите. от лекар
112
17
 
8
 
! Отговори
Нерез преди 12 години
"Да *** съм, но в леглото на един мъж, които ме желае вече години по няколко пъти на ден, хубава съм, домакиня, майка и съм щастлива. А такива като теб изобщо не съществуват за мен,"Че си *** е ясно, това на мен не ми го обяснявай. Само не мога да разбера защо се правиш на примерна домакиня и лъжеш онзи с късата *** и преждевревенната еякулация, дето ти се води за мъж? За мен не се притеснявай, аз чукам редовно, но не и отегчени от мъжете си домакини. Това е гнусно, не обичам ***.
111
3
 
13
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
НЕРЕЗ 110 те разби направо ахйахахахахха казаха ли ти го бе зле ! ахахаххахахаха
110
2
 
14
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 12 години
Цеци Красимирова ?!? WTF...Това е травестит и трябва да е в друга класация.
109
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нерезчо (подозирам защо си с кръстил така :-D). Първо моето дете отдавна си се разхожда само, второ не всички с показваме, задниците, циците и т.н. И трето ти като си се разгонил душицо дребна има си начини да освободиш от напрежението, нищо, че никой не те харесва, може и ръчно - помага. Да *** съм, но в леглото на един мъж, които ме желае вече години по няколко пъти на ден, хубава съм, домакиня, майка и съм щастлива. А такива като теб изобщо не съществуват за мен, не си ми от класата!
108
1
 
11
 
! Отговори
maiorski преди 12 години
Абе НЕРЕЗ...ти що си мислиш че само на теб ти се иска да пипнеш чувдо дупе....те зените не са хора ли , не им се е.е....и нямат фантазия....ти си бил голям османлия...твойта жена с фердже и с потури ли ходи ?