Съвършенството си има лице - Меган Фокс

Актрисата блести във фотосесия на Джорджо Армани
4 юли 2011 17:40,
107
Съвършенството си има лице - Меган Фокс
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Честно казано, написването на тази статия породи една дискусия, която всъщност си се води още откакто човекът е открил, че може да използва скалпела, за да създава красота.

Красиво ли е всъщност това, което е направено красиво? Или иначе казано, трябва ли да прехапваме устни и да изпускаме въздишки, изпълнени с възхищение, пред лица, които са преминали през вещите ръце на пластичните хирурзи, след което са поставени в красиви лъскави опаковки и пуснати на пазара, където неминуемо се превръщат в еталони и модели за съвършенство?

Вместо да споделяме нашата позиция, оставяме това на вас, като преди това апелираме да разгледате новата, меко казано съвършена фотосесия на лицето на Меган Фокс, послужило като платно за популяризацията и двигател на продажбите на последните козметични продукти на Armani.

Не човек, а картина, и то изрисувана от истински майстор, тя ни показва новите, летни предложения на модната къща, решени в бронзови нюанси и коралово синьо – точно като за лято.

Изучете лицето на Меган

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Меган Фокс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
17
 
! Отговори
Някоя преди 10 години
До Анонименми каква е? съблича се като евтина *** и на всичкото отгоре скоро гледах филм, в който я изнасилват... толкова ми се повдигна... човек който твърди че има класа и не знам си какво не би позволил да го унижават за пари... и правилно казаха по горе в коментарите най-обикновена женица!
105
2
 
20
 
! Отговори
сладуранка преди 12 години
Как е пичове текат ли ви лигите по Меган Фокс...
104
6
 
22
 
! Отговори
Милена преди 12 години
До всички,които постоянно като развален грамофон повтарят,че най-хубава била Моника Белучи.Направих си труда и разгледах доста нейни снимки...Ами хайде моля ви се,стига сте повтаряли нещо,с което медиите са ви промили мозъците и са ви натрапили като мнение.Толкова обикновена жена е,че просто в тълпата не виждам с какво би се откроила.Нормални черти на лицето,кафява коса,кафеви очи,нормално телосложение...Банално до болка.Не казвам,че е грозна,но много моля-стига сте истерясвали,че била супер.
103
1
 
17
 
! Отговори
buehue преди 12 години
Някъде си е изгубила тръпчинката ....
102
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Признавам само Моника Белучи! Дори се оказа, че не е *** за разлика от много други холивудски звезди
101
7
 
30
 
! Отговори
dominici преди 12 години
Ще разваля добрия тон на коментарите, но на това лице му липсва само едно хубаво изпр.... :)
100
4
 
24
 
! Отговори
rock-n-rollah преди 12 години
Не разбирам защо за всички задължително има гримове, фотошопи, пластики, силикони, ботокси и т.н. корекции, не можете ли просто да приемете, че момичето е фотогенично и толкоз.Никой от нас не я е виждал на живо, че да знае как изглежда. Още повече не е имал контактувал с нея за да каже, че е *** *** или умно момиче с акъл в главата.
99
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А тук пак темичка за чесане на езиците.....Няма съвършенство,всяко мнение е субективно.Красотата,респективно съвършенството, е в очите на гледащият...
98
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сивите очи не се срещат често.Но аз харесвам най-много зелените.
97
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Барната е здраво.Но излъчва хлад, не сексапил.
96
1
 
23
 
! Отговори
Реклама и промивка преди 12 години
С толкова фотошоп и реклама, ще вземат и мен да ме сметнат за красив:)
95
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Красива е и има страхотни очи, но чак съвършена, не мисля. Без грим едва ли бихте и обърнали толкова внимание. По света има страшно много красиви жени, на който Меган и на малкия пръст не може да стъпи.
94
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Без одухотвореност и най-красивото лице е само маска.Възхита будят интересните жени,чийто дни не преминават в броенето на калориите.Достатъчно е кратко време,но всеки ден за подържането на добрата форма.Никакви крайности.Не най-големите красавици с перфектни форми и черти са най-желаните жени.Самочувствието-на първо място.Самочувствие като увереност,а не като високомерие.
93
1
 
39
 
! Отговори
гопето преди 12 години
Ако това беше естествена красота, подчертана с грим я признавам! Все що е пластика не ми го хвалете! Има такива жени, които не пипат нищо, а са перфектни! Нито са манекенки, нито модели, но съм виждал!
92
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не мога да разбера, какво толкова и харесват нищо особенно не е, направила си е 100 пластични операции да замяза малко, 5 тона грим и яко фотошоп има къде, къде по-красиви актриси от нея, а и хич я няма, като актриса
91
5
 
26
 
! Отговори
ттт преди 12 години
Това е фотошопнатото лице на Меган Фокс. На необработени снимки не е кой знае каква красавица.
90
8
 
22
 
! Отговори
mars преди 12 години
А гроздето е кисело :) :) :)
89
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Меган - гримове, пластични операции, нищо натурално...
88
5
 
30
 
! Отговори
dynamo преди 12 години
Знам само, че в дръжанието й и излъчването й няма грам женственост, като го съчатая с посредствената игра, защото тя НЕ може да играе определено - обобщавам едно адски посредствено същество. Това не е моят идеал за жена, защото просто не виждам жена в нея, а един продукт, който ме отблъсква лично мен като мъж!
87
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Безспорно е много красива, но не е вярно, че не носи грим. Има професионална база на лицето, руж, перлени сенки, очна линия, червило и спирала, ама това си е изкуство - да се гримираш така, че да не си личи. Не като нашите мадами с кило грим на лицето си, приличащи на матрьошки. Сутрин като се събудиш до такава и ти иде да избягаш с писъци.