Мода или престъпление?

10-годишно момиченце, обявено за наследничка на Кейт Мос, позира с тежък грим в стил Лолита
8 авг 2011 23:01,
169
Мода или престъпление?
Снимка: Perfectpeople

Кейт Мос намери своята наследничка в лицето на десетгодишната невинна Тайлен Лена-Роз Блондо.Когато я приготвят за фотосесия обаче, макар и невръстна, тя никак не изглежда невинна, а от нея струи самочувствие и блясъкът на истинска звезда.

Руси коси, сини очи, сочни устни, стройно тяло - това описва младата кокетка. И нищо чудно, че момичето показва класа, тя е закърмена като звезда от малка, защото татко й е бившият френски футболист Патрик Блондо, а майка й - риалити звезда и моден дизайнер Вероника Лубри.

Тайлен работи като модел от ранна възраст. Първите си снимки прави, когато е едва на 4 годинки.

През декември момиченцето се снима в специална сесия за списание "Вог", където позира с тежък грим и дрехи на Ралф Лорън в стил ала Лолита.

За една от снимките Тайлен носи високи токчета и колие на стойност 3 милиона долара. Снимките се появяват малко преди Коледа, но тогава никой не им обръща подобаващо внимание.

Но лятото те са изровени от репортери и назрява скандал дали „модната метаморфоза" на малката Тайлен отговаря на годините й.

Според Клоуи Ангиал, редакторката на специализирания моден сайт Feminsting.com, снимките на Тайлен за "Вог" са особено неподходящи и дори зловещи, защото карат хората да гледат на 10-годишното дете, като на зряла жена и подтикват нездрави сексуални фантазии у някои.

Дебатът се разрасна и бяха поставени въпроси дали 10-годишни деца трябва изобщо да са модели и дали модният бранш полага необходимите усилия за защита на децата
като цяло.

Родителите на момиченцето обаче нямат нищо против снимките и не намират нищо нередно в тях.

Преценете сами дали има нещо ненормално във фотосите

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Таа ми мяза малко на *** с тия джуки.Може да нямам вкус както чекиджийте от "Вог" може всичко да е ама тва детенце хич не ми се струва секси.Въпреки че като се замисля преди дни гледан неква жена тежка половин тон дето нила звезда в некъф порно саит за дебели.Е в сравнение тая е направо най-най сексапилната жена на света.. ахаха Колко са изтрещелии за пари хората правят кво ли не камо ли да снимат еротични снимки на 10 годишно дете
162
3
 
15
 
! Отговори
poohy преди 12 години
Както и да облекат едно дете - то си остава дете. Нагледала съм се и съм се на слушала на псуващи невръстни деца, облечени във всекидневни дрешки. Ето това е грозно!
161
10
 
21
 
! Отговори
стига глупости преди 12 години
Едно съвсем нормално дете,да е живо и здраво!Кви педофилии,кви *** и сатани бе,хора!Съвсем сте изтрещели!
160
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не разбирате ли, че се подменят човешките ценности в световен мащаб. Педофилията е част от това, бавно набира скорост с подобни уж "невинни" фотосесии....Сатаната се бори за душите ни. Внимавайте родители, внимавайте мъже!!!!!!!!!!!!!!
159
13
 
7
 
! Отговори
JCPenney преди 12 години
Прилича на скъпа к@@ва,каквато ще стане след 4-5 години.
158
6
 
20
 
! Отговори
до Ганчовец от 150 преди 12 години
Ми гледам бре човек, гледам и дете виждам. Как да не взема другите за извратени.....
157
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е гадно.Горкото дете. Ама с родители ***, освен к**ва едва друго ще стане.
156
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според мен такива снимки предизвикват педофилия и у иначе нормални мъже. Това е извращение.
155
12
 
24
 
! Отговори
шабан преди 12 години
Пордавам млада булка, пучти неопутребявана, 11г., на име Дзвезда.
154
9
 
9
 
! Отговори
Голям Мишок преди 12 години
Ей анонимните чикибойци измислете си прякор ве......опъвате ли кожата.....мислейки за вашите дъщери...и как тиийнеджрърите ви припикават оградата с мисълта да ви чукат дъщерята....вместо вие да го правите....
153
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия са станали родители по божия милост. Просто защото точно за това не стават!
152
10
 
11
 
! Отговори
Голям Мишок преди 12 години
Тука е пълно с педофили,които умират за малки момоченца........
151
21
 
14
 
! Отговори
Голям Мишок преди 12 години
Младото си е младо....на малка сметка,и малка жена всеки се натиска....
150
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"10-годишно момиченце, обявено за наследничка на Кейт Мос, позира с тежък грим в стил Лолита" Та видяхме докъде я докара Кейт Мос - да шмърка кокаин на обществени места. Веднага ми става ясно как ще се развие животът и за в бъдеще на Лолитката
149
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малко, сладко, невинно дете на 10 год. с подходящи дрехи за възрастта си - ДАМалко, сладко, гримирано, ненужно накурвено и снимано във фотосесия 10 год. дете - АБСУРДНО ГРОЗНО и ненужно никому
148
11
 
17
 
! Отговори
Ганчовец преди 12 години
Абе 150 и прдишния *** 145, вие видяхте ли другите снимки, че образувате изречения на поразия. Вярно е, че има маса хора по форумите и извън тях, които виждат и коментират само лошото, но не и в този случай. На мен не ми направи толкова впечатление първата снимка и затова ги погледнах другите. Ако на вас ви се струва, че някои конкретни снимки санормални за 10 годишни ДЕЦА значи трябва да ви скопят и да вив вържат фалопиевите тръби на моряшки възел (да не каже някой, че съм дискриминирам)
147
13
 
16
 
! Отговори
от 144 преди 12 години
145 е абсолютно прав. Детето си е екстра, ами тези, които им се привижда секс може би имат нечисти мисли.В нета и по сергиите има милиони картички на деца с дрехите на мама и тате, хванати за ръце 2-3 годишни момиченце и момченце, момиченца с токчетата на мама и това са си много сладурски фотоси. Обаче въпросът явно е как ги възприемаме.До 146 - смея да твърдя, че добре си възпитавам децата и като ги възпитам и в чужбинско - хептен няма да мислят за глупости.И кво общо има силикона????
146
12
 
7
 
! Отговори
7841 преди 12 години
Ако беше момче на 10 години веднага всички пишещи щяха да се обяват, че това едва ли не е педофилия, но нали е момиченце, може.
145
14
 
9
 
! Отговори
an преди 12 години
В СВЕТА НА ГНИЛИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ НЯМА МОРАЛНИ ЗАДРЪЖКИ. ВСИЧКО ОТ КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ МАНГИЗИ СЕ ИЗПОЛЗВА. САМИ ВИЖДАТЕ ЗА 21 ГОДИНИ В КАКВО СЕ ПРЕВЪРНА МУТРЕСТАНИЯ. ПРОСТИТУЦИЯ НАРКОМАНИЯ СВОДНИЧЕСТВО УБЙИСТВА. И ВСИЧКО ТОВА ПО МОДЕЛА НА ХАМЕРИКАНСКАТА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ. ОТ ДЪРЖАВА С МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ СЕ ПРЕВЪРНАХМЕ В *** НА ЕВРОПА.ТОВА БЕШЕ ЗАМИСЛЕНО И ИЗПЪЛНЕНО ПО ПЛАНА НА ХАМЕРИКАНСКИЯТ ЕДНООК ПИРАТ И ПЛАНА РАН-ЪТ. И АКО НАРОДА НЕ СЕ СЪБУДИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЖИВЕЕ В ПОМИЯТА ТИНЯТА.
144
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се говори на едно дете от малко колко е красиво,е нож с две остриета.Това от една страна помага за самочувствието му,но от друга-то няма никаква заслуга за този факт.Красотата е дар от природата,добро съчетаване на гени,ако щете-късмет,и детето се научава да използва от малко това преимущество.....То е превърнато в продукт...