Мода или престъпление?

10-годишно момиченце, обявено за наследничка на Кейт Мос, позира с тежък грим в стил Лолита
8 авг 2011 23:01,
169
Мода или престъпление?
Снимка: Perfectpeople

Кейт Мос намери своята наследничка в лицето на десетгодишната невинна Тайлен Лена-Роз Блондо.Когато я приготвят за фотосесия обаче, макар и невръстна, тя никак не изглежда невинна, а от нея струи самочувствие и блясъкът на истинска звезда.

Руси коси, сини очи, сочни устни, стройно тяло - това описва младата кокетка. И нищо чудно, че момичето показва класа, тя е закърмена като звезда от малка, защото татко й е бившият френски футболист Патрик Блондо, а майка й - риалити звезда и моден дизайнер Вероника Лубри.

Тайлен работи като модел от ранна възраст. Първите си снимки прави, когато е едва на 4 годинки.

През декември момиченцето се снима в специална сесия за списание "Вог", където позира с тежък грим и дрехи на Ралф Лорън в стил ала Лолита.

За една от снимките Тайлен носи високи токчета и колие на стойност 3 милиона долара. Снимките се появяват малко преди Коледа, но тогава никой не им обръща подобаващо внимание.

Но лятото те са изровени от репортери и назрява скандал дали „модната метаморфоза" на малката Тайлен отговаря на годините й.

Според Клоуи Ангиал, редакторката на специализирания моден сайт Feminsting.com, снимките на Тайлен за "Вог" са особено неподходящи и дори зловещи, защото карат хората да гледат на 10-годишното дете, като на зряла жена и подтикват нездрави сексуални фантазии у някои.

Дебатът се разрасна и бяха поставени въпроси дали 10-годишни деца трябва изобщо да са модели и дали модният бранш полага необходимите усилия за защита на децата
като цяло.

Родителите на момиченцето обаче нямат нищо против снимките и не намират нищо нередно в тях.

Преценете сами дали има нещо ненормално във фотосите

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
9
 
12
 
! Отговори
Stela преди 12 години
Д-р Спок, лека му пръст отдавна е отречен като метод на възпитание.Много готино хлапе, безспорно е изключително красива и като едни 100 човека са и го повтаряли от как се е родила, не виждам връзката с калта....., а сам ос блясъка и собствената и амбиция :)
122
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като чета някои коментари си припомням една сцена от Кръстникът - там с мамчето и детето при филмовия продуцент. За някои е нормално...
121
9
 
11
 
! Отговори
112 преди 12 години
а бе вие хора наред ли сте това, че всяко едно момиченце си пада по обувките на мама и червилото или каквото и да е било там НЯМА нищо общо с това:tialoto.bg/g/4619.html?i=3да детски манекени винаги е имало но ми намери подобна сесия, и смея да твърдя че няма извратени хора има ИЗВРАТЕНО общество щом сте толкова съгласни с такава фотосесия нека направим детски playboy no morement ИЗВРАТЕНЯЦИ!
120
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едно дете жертва на родителски амбиции.Дете с откраднато детство.Понякога си мисля,че най-щастливи са ония деца,които живеят в бедни семейства.Защо?Защото "когато едно дете си играе с кал изпитва онези вълнуващи чувства,които изпитва влюбеният за първи път младеж"-БСпок
119
7
 
11
 
! Отговори
L do 121 преди 12 години
Все още има хора, които мислят! Браво
118
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Видял съм снимкуте, които са качени от този сайт, както предполагам и 90 процента от останалите коментиращи.Пак казвам - извратени са нравите, аз лично не виждам нияо сексуално в тях. Имам племенничка на 3 годинки, която умира да си слага червило. Това белег на сексуалност и полово развитие ли е.Хората стават извратени и неща, които допреди са били нормални, сега се представят за извратени. Нещата не са се променили, променили са се хората. Детски манекени винаги е имало.
117
5
 
10
 
! Отговори
L преди 12 години
Това е все едно да съдите малки деца, които във филм например играят роля, която не е подходяща за възрастта им. Смешно е, че обсъждате момичето, което е наето за да покаже днешната брутална действителност. В този случай, коментарите трябва да са съвсем различни, но това показва колко сте ограничени в мисленето си
116
9
 
10
 
! Отговори
до 115 преди 12 години
Жалко за теб ,защото явно си без деца и със педофилски нваклонности!написала съм ,че разговарям ежедневно . Аз не ходя на работа ,защото мога да си го позволя и съм непрестанно с децата си. Малко майки имат моя късмет. Не разчитам на баби и дядовци. Имам достатъчно образование за да познавам физическото и психическото им развитие на децата си. За секс се говори съвсем заобикално още от 6-7 годишна възраст и си има книжки за това. И да правиш изводи по няколко реда без да ме познаваш и то за всички български майки е ОТВРАТИТЕЛНО.
115
8
 
5
 
! Отговори
до 116 преди 12 години
Искаме да кажем ,че ако потърсиш из нета и видиш малко повече от избраната горе снимка ,която е възможно най- невинна , ще можеш да изкажеш мнение ,което да значи нещо!
114
10
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Нищо детско няма в тия снимки. Лолита, наистина.Изглежда и има излъчване на младо пълнолетно момиче. Фотографите и стилистите са добри, но нека да си прилагат уменията към по-големи, вече съзрели девойки ... ако могат да намерят някоя с нужното излъчване.
113
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чакай сега - искате да ми кажете, че от 10 човека, 8 виждат нещо сексуално в тази снимка...според гласуването по -долу....Тук имате сериозен проблем. Като отидете на плаж и някакви хлапета пишкат голи и това ли е сексуално. Само човек с отклонения може да се възбуди от недоразвито човешко тяло.Педофили винаги ще има, не виждам какво е скандалното на тази фотосесия, да забраниме децата манекени ли. А дали детсвото на хлапето е погубено, това вече е друг въпрос.
112
12
 
11
 
! Отговори
до 107 преди 12 години
Точно от тази възраст уважаема госпожо трябва да се възпитават сексуално децата ! Но ти си знаеш ! Като ти дойде до главата ще разбереш . А може би не ? А да забравих най вероятно щерка ти докато я чакаш да "порасне за разговори" ще е свършила белята ! Нищо чудно че младежта е такава ! Твоето мнение е едно показателно за културата на БГ майката! Жалко за което !
111
11
 
27
 
! Отговори
алекс преди 12 години
Това е доста извратено...извратени са и родителите...като оная луда американска "майка" дето си беше бола 8-годипната дъщеря с ботокс....тва дете няма детство, откачено...
110
10
 
6
 
! Отговори
товаро-разтоварач преди 12 години
Западната цивилизация залязава.
109
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
WTF! и после няма да има педофили ...
108
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз не виждам нищо сексуално в тази снимка. Ако има извратеняци, за които това е сексуално, тогава проблемът не е в снимката.Наистина хубаво момиченце. Кейт Мос ми е любимка, трудно някой ще предвиди нейна заместничка от тази невръстна възраст. Тепърва ще се развива хлапето.
107
9
 
35
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Момиченцето е много хубаво и един ден ще стане красива жена. Тогава може да позира и без дрехи, ако иска.Но сега е все още дете... Това не е редно.Който не го разбира има доста объркана сексуалност, за което си има точна дума - "ПЕДОФИЛИЯ".
106
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като е нормално защо преследват Полански , който е "уважил" една така пласирана от майка си малка еманципантка
105
11
 
8
 
! Отговори
до 105 преди 12 години
Първо порастни , завърши училище , евентуално имай дете и тогава се прави на психолог!
104
10
 
9
 
! Отговори
до 102 преди 12 години
Естественно ,че даже ще ти хареса ,нали си мъж , а точно към такива като теб е послението дето отправят тия ,които са я облекли така... Не можеш да говориш с десет годишно дете за секс и да очакваш ,че ще те разбере... Имам ги две и чудесно знам ,че колкото и да разговарям ,в техните глави идея нямам какво става.Даваш мнение без да имаш дете или без да го възпитаваш, само на идеи си...