Уилям и Кейт ще живеят в резиденцията на Даяна

Младото семейство ще се нанесе в новия си дом през 2013 г.
Обновена: 6 ное 2011 20:57 | 6 ное 2011 08:45,
54
Уилям и Кейт ще живеят в резиденцията на Даяна
Уилям и Кейт. Снимка: Reuters

Уилям и херцогинята на Кеймбридж избраха двореца Кенсингтън за своя постоянна резиденция в Лондон.

В момента младото семейство живее в къща под наем в Ангълси, Северен Уелс, където принцът работи като пилот на спасителен хеликотер от ВВС.

Сега когато посещават Лондон, Уилям и Кейт използват малък имот в двореца Кенсингтън като временен дом.

Изборът на любимците на Англия е одобрен от кралица Елизабет.

Дворецът Кенсингтън бе резиденция на майката на Уилям, покойната принцеса Даяна. Принцът е живял там като дете с брат си Хари.

До 2002 г. апартаментът е бил обитаван и от сестрата на кралицата принцеса Маргарет.

В момента сградата се използва за изложби и офиси. За да стане дом на младото семейство, му предстои основен ремонт, уточни говорителят на Уилям, цитиран от Асошиейтед прес.

Според плановете ремонтът трябва да приключи в средата на 2013 г. Дори и след това обаче младата двойката ще продължи да разделя времето си между Лондон и Уелс.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
16
 
! Отговори
Петков преди 12 години
Това са просто още едни хора, с малко по-странен живот от нашия, но наскоро британската преса се занимава надълго и нашироко с факта, че австралийската министър-председателка просто подала ръка на кралицата, вместо да се сецне и да й направи реверанс с повдигане на полата, като придворна дама. Истината е, че кралското семейство е любимо само на светските хроникьори и на по-низшата прослойка в ЮК, а с Уил и Кейт мнозина свързват надеждите си за край на тази отживяла институция.
27
4
 
12
 
! Отговори
уф, олекна ми преди 12 години
Качило е някое и друго килце булчето.
26
2
 
11
 
! Отговори
стефан преди 12 години
всички са еднакви,но някои са по-еднакви....такъв е живота. яжте,пийте,правете с.кс и да не ви дреме. парите не са мерило за щастие. чули ли сте да е много щастлив някой с много пари? обикновенно живота им бива отровен от завист,злоба и все гадости. при тях всичко е фалшиво и дори и семествата им са фалшиви и лицемерни. мерси от това!
25
1
 
20
 
! Отговори
Петков преди 12 години
Всъщност, младежите от снимката стават прицел на народния гняв без да са виновни за нещо особено. Причината е, че журналистите постоянно ги навират в очите на тълпата, без дори да искат съгласието им. А причина за журналистическото раболепие е възможността да се отъркат в някои "по-елитни" рамена и да решат, че и те по някакъв начин принадлежат към клуба на богоизбраните. След това събратята им журналисти по света, верни на същия инстинкт, мултиплицират новината и дори се престарават повече.
24
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много симпатична двойка
23
4
 
5
 
! Отговори
Sony преди 12 години
Do17:Abe lizach napravi li mu na rijavia edna *** dosega ta tolkova gi hvalish poznavash li gi.
22
3
 
12
 
! Отговори
шахматист преди 12 години
Направих си голямо рокадо.
21
4
 
9
 
! Отговори
Sony преди 12 години
Cheta po-dole pishe niakakva *** naroda si ni bil vinoven za sadbata i zashto sme bili tolkova zlobni v komentarite za tezi dvamata .Ami prav e 24 kakvo mi dreme tezi pomiari v koi palat she jiveiat iad me na nashite glupaci deto im se klaniat samo.
20
5
 
11
 
! Отговори
Move It преди 12 години
Мисля , че е време да го преместя след това което прочетох !
19
6
 
11
 
! Отговори
До 20 преди 12 години
Ами военен пилот е той.тя сега не знам с какво се занимава, но това теб какво те вълнува?Не са глезени кралски деца.Работят ,а и не мисли ,че им е лесно с разните там кралски протоколи, аз така не бих просъществувала.може да съм бедна , но на тях не мога да им завиждам.Защото мен никой не ме следи......надявам се:)
18
8
 
22
 
! Отговори
Георги преди 12 години
Никога няма да се оправиме тук. Не държавата е виновна за това което сме. Народа е виновен. Гледам коментарите и се чудя на цялата злоба и гадно иронизиране. Всеки човек има нужда от позитивизъм и креативност. С злоба нищо няма да постигнете. В Англия и бездомните се радват и имат уважение към кралското семейство. А тука само плюене към всичко. Амбицирайте се, постигнете нещо. Трудно е но става. Ако сме единни като народ всичко е възможно, но тук всеки гледа да го мушне на другият...
17
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 19Тези мушмули какво работят?И защо постоянно ни ги навират в очите?Много ясно, че ще ни втръснат!
16
6
 
17
 
! Отговори
Галя преди 12 години
Злобари, да сте се родили принцове.никой не си избира родителите, ама толкова завист и злоба и на вас ви вреди.Не се ли сещате , че всичко се връща, колкото и да не се вярва?????И думите убиват!Научете се да живеете без да мразите и да не мълчите когато се отнася за нашата държава.Когато трябва да се върши нещо се криете като плъхове.Ама злоба да изливате по форумите можете!
15
4
 
20
 
! Отговори
стефан преди 12 години
богатите са щастливи и 32 карата усмихнати естествено. вие срещали ли сте такива хора на улицата? няма такова животно в бг. когато се вглеждам в лицата на хората на улицата получавам киселини и гастрит....уви
14
5
 
17
 
! Отговори
нормален преди 12 години
Мене пък ме и двамата кефят. Между каката на снимката и Даяна (Бог да я прости, много я харесвах) повече харесвам Даяна, като външност, макар че беше по-възрастна, но момичето си е ОК, ако е и добричка като характер - поне така изглежда на снимката. Принца е малко напудрен такъв, брат му по ми добада, по пичага нянак си, но Кейт и Уилям са си екстра двойка. Желая им да са живи и здрави, щастливи и да направят поне 4 лапета. Майка му ако гледа отгоре - би била много щастлива.
13
4
 
7
 
! Отговори
podanik na koronata преди 12 години
a podanicite bez toaletni, nali???:(
12
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За да не съ впечатлявате толкоз :През мнайстите векове...по време на Империята...са крали и то много.От Индия, Америка, Авсралия и т.н., влачили са , мъкнели са и са оставяли много народи в цветуща бедност...Тези на снимката са резултат от тва крадене и затва са само зъби...не им остава нищо друго, освен да си пазят накраденото и да добавят от сегашните кражби...На кражбите сега му викат колонии, Британски клуб, борба за демокрация и т.н. и т.н.Та впечатлителните - радвате са на крадци
11
4
 
19
 
! Отговори
байо от село преди 12 години
Млади, симпатични хора.Аз им предлагам да дойдат при нас на село да живеят,щом толкова се двоумят.
10
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
do 11 zybi, za6toto sa dovolni ot zivota si i sa 6tastlivi. dano stavat vse pove4e hora i v BG 6tastlivi i usmihnati.
9
9
 
16
 
! Отговори
Shark преди 12 години
Да са живи и здрави. Дано само Кейт не я сполети съдбата на Даяна. Не е лесно да си съпруга на престолонаследника на Англия. Само една грешна стапка и ...... току виж станала някоя катастрофа.

Спонсорирани публикации