Кристина Агилера: Станах по-дебелокожа след тази година!

Певицата игнорира критиките за теглото си и блесна в "Marie Claire"
11 яну 2012 11:33,
33
Кристина Агилера: Станах по-дебелокожа след тази година!
Снимка: сп. Marie Claire

Една от най-обсъжданите звезди, заради излишните си килограми, Кристина Агилера реши да игнорира всички думи по неин адрес и излезе на корицата на февруарския брой на списание "Мarie Claire".

Фотошопът е поработил сериозно и е превърнал Кристина в кукла, но и снимките й се ограничават до конкретни части от тялото й.

В интервюто за медията Агилера засяга важни моменти от живота си и за пореден път натъртва, че няма да се съобразява с хорското мнение и изисквания. Според нея в живота има по-важни неща, а и напоследък й се събра много покрай развода, излагацията й на "Super Bowl", когато обърка химна на САЩ, а и ред други неща.

"Беше тежка година. Минах през доста неприятни моменти, като развода ми... и много други ситуации. Трудно е, когато свидетел на несполуките ти, са милиони. Когато си знаменитост, всичко се гледа под микроскоп. Станах по-дебелокожа след тази година", разказва блондинката.

За съжаление обаче не само публиката я нападна, но й нейни колежки. Кели Озбърн на няколко пъти публично се заяде със звездата, намеквайки за наднорменото й тегло.

"Никога не съм била толкова дебела", каза в интервю дъщерята на Ози.

В отговор Кристина отвръща: "Имала съм своите върхове и падения. Минах през много в този бизнес. Бях прекалено слаба. Бях прекалено едра. Критикуваха ме и за двете. Това е излишен шум, който блокирам автоматично. Обичам тялото си и приятелят ми го обича. Синът ми е здрав и щастлив и това е от най-голямо значение за мен".

Напук на малките размери дрехи в света на шоубизнеса, Агилера споделя: "Когато работех по лентата "Бурлеска" свалих много килограми. Бях прекалено кльощава. Това, което изглежда добре на един човек, може да не е добре на друг тип тяло. Аз се чувствам уверена в собствената си кожа".

Певицата го доказва, като носи дрехи, които й харесват, без значение дали според другите са подходящи за формите й. Кристина е част от журито на предаването "The Voice" и без никакви притеснения слага прилепналите блузки с дълбоки деколтета и 12-сантиметровите си високите токове на марката Louboutin.

"Всичко е просто бизнес", заключва дамата, която има наистина удивителен глас.

След развода си с Джейсън Братман - Агилера остана поредната звездна, самотна майка. Това обаче не я отчайва, а тя разсъждава трезво и уверено: "Трудно е да нямаш постоянен партньор на разположение. Но аз не мога да кажа нищо негативно за бившия ми съпруг, защото той е много отдаден баща и е страхотен със сина ни. Ние винаги гледаме да поставяме Макс на първо място. Помагат ми и семейството и приятелите ми. Нямаше да мога да правя това, което правя, без силен екип зад гърба си", заключи звездата.

Вижте по-слабата Кристина в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
15
 
34
 
! Отговори
Яка преди 12 години
Явно колкото по-дебелогъз, толкова по-дебелокож! Логично звучи!
29
9
 
38
 
! Отговори
Ils преди 12 години
Да, има голяма разлика между сега и като участваше в Бурлеска, но не е болка за умиране. Явно много добре знае как се свалят килограми, останалото е личен избор. Ако някой ми каже, че обича секс с безумно слаби жени, няма да му повярвам. Ако продължи да го твърди,то едва ли за него има значение дали е с мъж или с жена (неосъзнати хомосексуалисти, за които дупката си е дупка, и нищо повече)
28
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нормално да напълнее щом скоро е раждала, но след две- три години пак ще си върне формата даже ще изглежда мн по-добре и от преди
27
14
 
37
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Хахахаха! За по-дебелокожа не знам, но за по-дебела със сигурност! :))))))
26
12
 
49
 
! Отговори
антифенка преди 12 години
dnes.bg/zvezdi/2012/01/09/agilera-napuk-na-kriticite-obicham-si-tialoto.148263 а сега к'во ще кажете? По-дебелокожа или по-дебела е станала вашата фаворитка с така пискливия си глас?
25
9
 
81
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 12 години
Пее ли? Пее. Килограми се свалят. Гласът е дарба.
24
15
 
34
 
! Отговори
до аз аз и me преди 12 години
бре-бре, колко сме хентелигентни.. верно, че има няколко дебели негърки, които пеят соул и госпъл, ама да сравняваш точно техните вокални дани с хубавия, иначе глас на Агилера е ..да кажем, "наивно" в музикално отношение. времето ще покаже дали Агилера ще бъде новата дебела дива. засега е записала един сингъл с Maroon 5...
23
8
 
39
 
! Отговори
xx преди 12 години
Kristina e strahotna - slaba ili pulna, nqma nikakvo jelanie.
22
10
 
56
 
! Отговори
me преди 12 години
С невероятния глас, който има, няма значение колко килограми е. Шоубизнесът не е само кифли правещи се, че пеят. Тя има истински усет за шоу, сценично присъствие и най-важното глас, с който може да отвее 99% от пеещите "звезди". Браво на Кристина и дано да ни зарадва с нов албум, защото е страхотна певица.
21
11
 
76
 
! Отговори
аз аз преди 12 години
А някой от вас въобще да се е заслушвал как пее тази жена? При такъв глас и 100 кила да стане, пак ще е една от най-добрите - за справка Арета Франклин и Ела Фицджералд (макар че се съмнявам някой от тук списващите да ги е чувал тези имена - те в концерти на Пайнер не участват).
20
20
 
36
 
! Отговори
photographer преди 12 години
Фотошоп - в панела Filter,след това Liguify и ще намерите инструмента за стопяване на подобни *** - лесно е.
19
26
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нема дебеланки в шоу-бизнеса. да става оперна певица.
18
8
 
65
 
! Отговори
калина преди 12 години
колиграмите все пак далеч не са най-важното нещо,никой не е перфектен
17
10
 
35
 
! Отговори
милена преди 12 години
да,действително сега е доста по-пълна
16
19
 
36
 
! Отговори
грух преди 12 години
грух
15
8
 
34
 
! Отговори
коректор преди 12 години
Не е Джейсън, а Джордан Братман.
14
17
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ясно. Не било сланини, а дебела кожа.
13
13
 
107
 
! Отговори
бат' Васко преди 12 години
Кристина си е супер, направо да откръшиш от нея :D А може и да пее! Хубавият женски *** трябва да е голям, мъжкият трябва да е малък и стегнат. Това е природният закон. Мъжете, които харесват кльощави жени с малки ***, трябва да се замислят относно сексуалната си ориентация :D
12
26
 
39
 
! Отговори
az до 12 преди 12 години
нашите жени некрасят корици, за да бъдат обсъждани. В момента в който САМА се покажеш трябва да си готов да си понесеш критиката. А ти дебеланке си глеадай работата ;)п.с. хапни и една баница междъвременно
11
12
 
96
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дайте снимка на жените си, щом тази ви е дебела...Да видим вие на какво се радвате вечер, то не става само да плюете хората, а вечер да карате на ръкоблудие и после да се пишете на големи мъже!