Том Круз иска да се споразумее с Кейти Холмс

Адвокатите вече преговарят за родителските права върху дъщеря им
8 юли 2012 12:29, Елка Василева
21
Том Круз иска да се споразумее с Кейти Холмс
Кейт Холмс с малката Сури. Снимка: Reuters

Том Круз се опитва по всякакъв начин да избегне съдебна битка с Кейти Холмс и да постигне споразумение с нея, съобщи в. "Сънди експрес".

Юридическите екипи на двамата съпрузи започнаха преговори за родителските права върху дъщеря им Сури. Ако не постигнат съгласие, Том Круз и Кейти Холмс ще се изправят един срещу друг в съда в Ню Йорк другата седмица. Това ще е първата им среща, след като актрисата подаде молба за развод.

Още по темата

Източник, близък до Том Круз, потвърди, че той "е склонен да отстъпи по много въпроси" във връзка с желанието му 6-годишната Сури да бъде обучавана в къщи от сциентолози и дори да бъде изпратена в Морската организация на църквата - нещо като "духовен лагер" за малки деца.

Актьорът е казал на адвокатите си да уверят Кейти, че той ще се допитва до нея по "всеки аспект" от възпитанието на Сури и е предложил "изключително щедро" финансово споразумение.

"Той вече приема, че Сури трябва да бъде оставена сама да реши дали иска да бъде последователка на сциентологията, когато е достатъчно пораснала" - каза източникът.

Юридическият екип на Кейти Холмс ще трябва да доказва, че имат основание да искат временно изключително попечителство върху детето. На 17 юли, когато ще се разглежда спешната молба на Кейти Холмс, открит достъп ще има до 20 места в съдебната зала в Манхатън, но телевизионни камери няма да се допускат, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Том КрузКейти Холмс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво сте ги задъвкали тия, бе! нали имат пари да си платят тока, значи проблем няма.Сури-Мури да си се оправят по семейному.
20
3
 
10
 
! Отговори
неутрален преди 11 години
Може да е и така,момичето се е влюбило искренно,омъжило се без да си дава много сметка за сектанството на Круз.впоследствие,когато той иска активно да въвлече детето в сектата майчиния инстинкт за душата му задейства и прочие.,голям праз,че имал милиони.
19
20
 
7
 
! Отговори
Дидо преди 11 години
Била по-млада от Том,та оттам проблемите.Я стига.Не е толкоз млада.Къде по-млади от съпрузите си като Катрин З.Джоунс-Дъглас направиха и успешна кариера,и щастливи семейства с деца.Била нещастна.А колко е бил нещастен мъжа й с такава *** що не се сети.Не искала деца,искала да работи.Дадоха й роли,ама не става,живец няма.Ама и той къде ги намира,колко жени биха били щастливи да са г-жа Круз.
18
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някакъв гуру от сектата му е подшушнал да слуша жена си,защото иначе тя може да вдигне голям панаир и това щяло да доведе до непоправимо увреждане на имиджа на гадната им религия.Като са света вода ненапита-от какво ги е страх?Иначе е късно за детето-психиката му,възприятията му за света вече са увредени.Според тяхната религия нищо не можело да се отказва на детето-можем да си предствим за каква лигла става въпрос.
17
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кейти не знаеше ли за религията му преди да му вземе фамилията и статута?Нещо на ощипана се прави.Искала пълно попечителство,все едно Круз е някакъв изнасилвач или сериен убиец.Тук единствената му грешка е,че глези туй лигаво Сури до припадък.Очевидно е,че щерката ще прави каквото си науми.Другите му деца какъв проблем имат с религията му-никакъв.Мацката си е наумила по този начин да стартира кариера,което е жалко,защото така обижда собственото си дете,което е наполовина Круз.
16
4
 
14
 
! Отговори
Fen преди 11 години
Нещастен фанатик !
15
4
 
20
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 11 години
Крайно време беше да подаде молба за развод. И да не му дава детето за нищо на свето - тоя не е в час, ама изобщо!
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Коментарът ми звучи с лек бургаски привкус ;)
13
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Реших да препочета коментарите под темата. Нищо изненадващо.Голямата част от потребителите тук са намерили удобния повод да плюят или по-скоро да цъкат минуси на мнението на един или двама че Том Круз макар и сектант си остава ТОМ КРУЗ.Друг е въпроса че тези хорица, започнаха да се загрижват за детето на ТОМ КРУЗ ,когато разбраха каква идеология изповядва всъщност.По-голяма смехория не бях виждал скоро...потребители от този сайт да съчувстват на милионерско дете.Боже, спаси ги от идиотията!
12
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бай ви Том Круз си направи милионите, а вие го съдете с минуси че е сектант. *** скапаните жалки овце дето сте!
11
2
 
5
 
! Отговори
до 9Обосно преди 11 години
Обоснови се защо съм глупав, умен!
10
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей , няма нищо общо това да оценяваш човек по професионалните му качества..това което прави за да икарва пари и личния живот на човека. Той и Великият Фреди Меркюри е спал с мъже...това прави ли го по-малък музикален талант??*** въпрос ви задавам? Том Круз по-слаб актьор ли е като разбрахте че е сектант?
9
1
 
3
 
! Отговори
до 6 и 7 преди 11 години
ти си глупаво просто момче
8
4
 
6
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
Говорим за Том Круз, а хората го свързват с филмовата му кариера този човек, не с личния му живот. Иначе нямаше да гледаш и един филм ,ако така разсъждаваше..че е сектант..прав ли съм? Сега си изтрий от главата и спомените от великите му роли в киното!
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Анонимен 6, абсолютно си прав! Страхотен филм, велики 80 години ... което НЕ ОЗНАЧАВА, че Том Круз не е сектант.
6
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TOP GUN!Най-добрият игрален филм за авиацията.Том Круз там разбива!Велики 80-те години!Личния му живот го оставям на вас, смешници, както и минусите които ще ми праснете. Скапани клюкарски ***!
5
0
 
31
 
! Отговори
чичо Митко преди 11 години
Абе личеше си му на Том Круз че е малко лудичък още преди да ги намери тези сциентолози :) Как само подскачаше на дивана на Опра когато обясняваше колко безумно е влюбен в Кейтиту :)))
4
0
 
27
 
! Отговори
марковскИ преди 11 години
Това е да имаш баща адвокат - ако беше никоя,като Никол Кидман,друг път щеше да преговаря,затова слушайте бащите си като се омъжвате.
3
2
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
В този случай е добре, че личните им проблеми стават обществено достояние. Нека да разберат хората за какво става въпрос и с какво са свързани големите пари/ама тя си знаеше като се е женила че той е такъв/
2
0
 
54
 
! Отговори
Ал Пачино преди 11 години
Том, трябваше да запишеш на времето някой филм с мен, за да ти плесна 2 шамара в някоя сцена и да ти избия сциетоложките виждания от кратуната ти.