Ема Стоун: Обичам трагедиите

Новата холивудска принцеса си пада по бедствията
Обновена: 10 юли 2012 12:28 | 10 юли 2012 12:28,
26
Ема Стоун: Обичам трагедиите
Снимка: сп. Vogue

Звездата от новия филмов хит „Невероятният Спайдърмен" Ема Стоун прави своя дебют на корицата на британския Vogue, август/2012, след като вече украси американското издание.

Прелестната хубавица носи вълнен пуловер с кристали на MaxMara и златна верижка с медальон на Tiffany. Гримът ѝ е на Revlon (тя е рекламно лице на козметичния концерн), а синият ѝ поглед е абсолютно магнетичен.

Актрисата позира във винтидж стилистика от средата на 60-те години и на някои от кадрите доста напомня легендарната красавица от този период - Бриджит Бардо. Снимките на Ема са направени от топ фотографа Патрик Демаршелие.

В списанието талантливата актриса говори за безпокойството си да бъде в светлината на прожекторите, за своя приятел и колега от филма Андрю Гарфийлд, а нейната най-добра приятелка в живота - Тейлър Суифт, споделя няколко думи за Ема.

За това какво е да бъдеш в светлината на прожекторите:
"Надявам се тази известност никога да не става толкова огромна, че да не мога да изляза спокойно на разходка по улиците. Това би било ужасно. Самата мисъл ми е почти физически болезнена."

За страстта си към трагедиите:
„От малка обичам да се тревожа. Дори имах пристъпи на паника и ходих на терапия при лекар. Например обичам да гледам трагедията за „Титаник", който потъва цели три дни. Харесвам бедствията. Не е ли странно?"

За своя приятел Андрю Гарфийлд:
"На снимачната площадка чувствах, че мога да му имам доверие. Харесвам го и го уважавам като актьор. Допада ми много и британският му акцент."

Тейлър Суифт за Ема:
"Възхищавам ѝ се на това колко е оригинална винаги. Тя не прави нищо, за да бъде различна от другите. Просто е такава."

Вижте снимките на синеоката хубавица в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз съм пълно бедствие. Ела да си паднеш по мен!!!