Детектор на лъжата изхвърли Бони от VIP Brother

Зрителите на Нова решиха да сложат край на участието на певицата в шоуто
Обновена: 16 окт 2012 14:26 | 15 окт 2012 22:53, Елка Василева
204
Детектор на лъжата изхвърли Бони от VIP Brother
Бони. Снимка: Vip Brother

Фолк певицата Бони напусна Къщата на VIP Brother след оспорвани елиминациите в понеделник.

Новината за оставането на Къци и Златка зарадва много повече съквартирантите, отколкото ги натъжи това, че Бони си тръгва.
 
Певицата си тръгна, след като се провали на последната си лична мисия в шоуто.Тя застана пред детектора на лъжата и трябваше да отговаря на  въпроси на съквартирантите. Бони трябваше да каже истината на шест от осем въпроса, за да бъде обявена мисията й за успешна, но тя излъга на три:

"Излъга ли, че ще продължиш образованието си след излизането си от Къщата?" На въпроса, зададен от Фънки, Бони отговори с „не“ и това беше отбелязано като лъжа.

Къци попита дали има обувки за над 1000 лв. Певицата отрече, но това отново се оказа неистина.

Бони отговори с лъжа и на въпроса на Орлин - "Манипулира ли съквартирантите, за да се харесаш на публиката?".
 
Шоуменът Къци Вапцаров пък спечели аудиторията, след като успя да изпроси извинение от съквартирантите, които редовно го атакуваха и му се подиграваха в Къщата.  Той получи извинение от Златка, Юлиян, Ники, Багата, Кристина и дори от Мариана.
 
Третият борещ се за оставане в Къщата тази седмица – Златка, проля много сълзи на сцената в студиото на VIP Brother. Тя имаше за задача да напише своята изповед към Багата и да я прочете на живо в ефир. За подготовката на искреното й писмо й помогна не кой да е, а самата Кристина Патрашкова.

Златка обяви Благо за най-важния мъж в живота й. Красавицата му пожела щастие с неговата Любина. "Дано с нея усетиш това, което аз почувствах към теб!“, каза Златка.

 "Не съм момиче от държавата на Златките, защото любовта е най-важното за мен нещо, не парите!", каза още тя.

Бони определи капитаните на отборите за тази седмица.  Въпреки че за пореден път изтъкна, че сърцето й не познава злоба, за капитани  Бони избра своите най-големи противници в Къщата - Ники и Юлиян.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още по темата: БониVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
7
 
! Отговори
kiki преди 11 години
До Анонимен Защото едва ли не трябаше да се чувства виновна , че видиш ли ти тя има толкова скъпи обувки пък хората са бедни и едва ли не нямат какво да ядът и т.н.това и бе вменено от Марианчето и подхванато от др. "ВИП-ве", чието поведение е видно много ,много по нивото на един истински ВИП според моите представи...
38
10
 
4
 
! Отговори
azko преди 11 години
Така както аз ги виждам нещата, до финала трябва да стигнат един истински мъж - Фънки и една красива жена - Златка. Фънки, като един ценител на платената любов, трябва да успее да предразположи това мило и възпитано момиче и ако успее да я накара да се влюби в него - да спечели Брадъра, инак - Златито, поради неудовлетвореност.
37
3
 
30
 
! Отговори
Това преди 11 години
Това, човек или орка! Много е страшна таз Бонка!
36
1
 
7
 
! Отговори
До 57 преди 11 години
Да всичко е пари и ще го разбереш нз на каква възраст си, аз именно съм такъв човек от много бедно семейство и ти казвам всичко е пари!!!!
35
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бонка ми беше симпатична до момента в който се изгаври с Българския хемн!
34
12
 
4
 
! Отговори
azko преди 11 години
На финала трябва да останат един истински голям мъж - Фънки и една красива жена - Златка. И Фънкито като един истински фен на платената любов да покаже колко голям мъж е, пред това добро, мило и възпитано момиче. Ако успее да я накара да се влюби в него, той да спечели Брадъра, ако не успее - тя!
33
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На Евреите само едно им признавам-в Израел няма еврейска мафия!
32
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обяснявам на Кики. Не е проблем колко струват обувките й, щом си ги купува сама. Но, както е казал народът - каквото сам си направиш... Марияна го подхвърли като голям грях, Бонка го прие за такъв и реши да излъже, Биг Брадър се възползва и стана от нищо нещо.
31
5
 
1
 
! Отговори
До 47 преди 11 години
Пак говориш неграмотно, аз деца нямам и няма да имама *** uuuuu
30
8
 
7
 
! Отговори
До 50 преди 11 години
Всичко е пари!! Грешно мислиш за това може би си нещастен, всичко е пари осъзнай се народв.. Без пари си нищо!!! Само бедните казват че не всичко е пари!! ФАКТ ЖАЛКИ СТЕ НЕДЕЙТЕ ТАКА
29
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прекаляваш, човече. Гледай каквото искаш и остави и другите да гледат. Предаването има различни нива - на теб явно ти е достъпно само най-повърхностното.
28
4
 
13
 
! Отговори
kiki преди 11 години
Не мога да разбера какъв е проблема за цената на обувките на Бони или пък козметиката ,която ползва не са ли за това ВИП -ве ,да са нещо повече от обикновенните хора??!!Това ,че "ВИП-ката "Мариана не може да си позволи скъпа козметика или такива обувки и дрехи то не значи,че и другите не трябва.Какво се прави на толкова истинска като е най-голямата интригантка и манипулаторка.
27
9
 
5
 
! Отговори
ЕвроПси преди 11 години
Третата световна война ще я палнат Ционистите!
26
8
 
3
 
! Отговори
До 38 преди 11 години
Теб какво те бърка, какво ще гледаме бе робе, аре брой си там жълтите стотинки и спори по цял ден с други коментиращи какво е казал Бойко, какъв е Доган, и кой е Волен, научи се да комдваш само себе си, недей дава акъл на другите въшко, никой няма да те слуша ще квичиш по цял ден по форумите. Гладен ще си мреш, и си в гроба безцелно. Отивай бачкай вазелин такъв
25
16
 
15
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 11 години
РОМКАТА ВЬН! (ДО : 36) >>>>>>>>> КАКВО СА ТИ НАПРАВИЛИ ЕВРЕИТЕ НА ТЕБЕ БЕ ПИЧ? КАКВО ЛОШО СИ ВИДЯЛ ОТ ЕВРЕИТЕ ЧЕ СИ ПРОТИВ ТЯХ? ИЗРАЕЛ Е ТОЛКОВА РАЗВИТА ДЬРЖАВА,ЧЕ И ПРЕДСТАВА СИ НЯМАШ ... АМЕРИКА,ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ ВЗЕТИ ЗАЕДНО,НЕ МОГАТ ДА СТИГНАТ ИЗРАЕЛ !... АМА КВО ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ...
24
0
 
8
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
До 32: И аз се...смея,ама на ум,защото жената вече заспа,след като й казах кого са...изгонили;беше я страх до сега,да не...изгонят нея.
23
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"***" от "тапа" ли?
22
11
 
11
 
! Отговори
До Всички преди 11 години
Пак почнаха големите разбирачи от ционизъм, масонизъм и т.н. Да ***, разбрах само едно вие сте едни болни мозъци. Имате нужда от психолози заклевам се! План било ран-ът било, и какво да направим бе? АЗ не си губя времето за това, а си губя времето да вадя колкото се повече пари!!! После политиците виновни, амеркинаците, русниците, турците, евреите.. Никой не ти е виновен неграмотен НАРОД, виновни сте вие че се натоварвате само с глупости по цял ден и после се правите на много умни ***
21
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еврейските манипулатори - провокации:СТАРТ!
20
1
 
12
 
! Отговори
V преди 11 години
Предаването не е американско, четете преди да обвинявате за всичкото зло американците.За първи път се излъчва в Холандия,Името на шоуто и идеята за него произлизат от романа 1984 на Джордж Оруел, в който е описана концепцията за Големия брат (Биг Брадър) - всевиждаща организация от анонимни наблюдатели с двупосочни видеоекрани на публични места и в частните домове.

Спонсорирани публикации