Къци, Люси и Орлин – кой ще остане?

Тримата се изправят на последните елиминации във ВИП Брадър
7 ное 2012 22:39,
490
Къци, Люси и Орлин – кой ще остане?
Къци за пореден път е на елиминации. Снимка: Булфото

Къци Вапцаров, Люси Дяковска и Орлин Павлов са номинирани за изгонване от Къщата на ВИП Брадър при последните елиминации за този сезон на шоуто. Къци Вапцаров обра негативния вот на всички свои съквартиранти.

Макар че най-големият му враг Юлиян Константинов вече не е в къщата, фронтът срещу него остана силен и за пореден път съдбата му в Къщата ще се решава от зрителите.

Люси Дяковска беше автоматично номинирана като глава на загубилия в състезанието отбор. Сините и червените съквартиранти премериха сили в играта ”Бомба”, където трябваше да отговарят на въпроси. Капитан на червения загубил отбор беше Люси, а половинката й Камелия беше начело на синия отбор, който стана и победител.

Чаровникът Орлин беше номиниран за изгонване точно от Ками. По регламент капитанът на отбора победител има право да изпрати на елиминации директно един от съквартирантите.

Красивата Камелия обясни, че според нея Орлин и Люси са най-артистичните и забавни хора в Къщата и ще й бъде изключително интересно те да застанат един срещу друг.

Първоначално тя искаше срещу нейната любима да се изправи Фънки, но после промени решението си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


490
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
398
2
 
2
 
! Отговори
az преди 11 години
kuckata - vyn!!! drebno i vredno i intrigantsva, prosto e ujas!!!
397
2
 
3
 
! Отговори
omegaalfa1981 преди 11 години
До от 454Не може да си добронамерен, след като говориш зад гърбовете на хората. Хитър, интригант, ловък манипулатор и т.н от този род да, но в никакъв случай - добронамерен.... Дано Николчето да спечели :)
396
6
 
4
 
! Отговори
werti преди 11 години
"Там, където глупостта е образец,разумът е безумие."Не приемам Златка с изкуствено реаблитираната й доброта (Нали вече няма да е онази Златка от Държавата на Златките хихи) А да, тя има добродетел - домакинстването. Не приемам и лудака Фънки - тийнейджърът на 50години.И Къци не е пример.Големият брат има своята галеница - малката хубава, почти светица Никол. :) Успех!
395
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не ми харесаха думите на Къци-"предпочитам лицемерната доброта",защото най -боли,когато човек когото смяташ за близък и уравновесен ти забие в гръб нож,че и го развърти в раната...народът не напразно казва"тихата вода е най-дълбока"..тези думи ме плашат много повече от откровената простащина,която има начин да обориш.А и има още нещо-дали да си жертва,избираш сам..друг е въпросът ако това ти носи мазохистична наслада,или искаш така да те възприемат
394
5
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
И други съквартиранти много са говорили за колегите си, особено неприятни думи е изричал Фънки за Орлин, а Златка за кого ли не, но те бяха спестени тази вечер. Ако утре Орлин чуе думите на Фънки за себе си Той е прескачал и на другия бряг, как ще се почувства? А Фънки дали ще се засрами?
393
7
 
6
 
! Отговори
krass преди 11 години
Нова телевизия е телевизята , създадена с зада4ата да ви представи доброто за зло и обратното. Там са събрани хората, които са наи добри в това. Те продават майка си и баща си за стотинки. Това е телевизята на тройната коалиция,която окраде България и искаше да преобрази престъпниците в увайавани бизнесмени. Тази телевизия ще се опита да изведе мутрата Багата за победител. Просто тази телевизия тaka работи.
392
1
 
1
 
! Отговори
krass преди 11 години
До налиBriliant : ++++++
391
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
предпочитам тишина пред излишно лицемерие
390
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Биг Брадър, много държим утре Орлин да прочете по новините какво е казал за него Фънки!
389
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къци към Златка:- Опитай да формулираш изречението си на български :DDD
388
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя селски бек Златката е най-антипатичното жиуотно от всички... не стига че е интелигентна кат ***, ами и със самочувствие като на ВИП
387
6
 
20
 
! Отговори
коч преди 11 години
Ето ви нагледен пример как се прави черна овца в стадото,нищо,че не е черна! Нова телевизия срещу Къци! Всичките им предавания само с него се занимават-по-точно да го плюят!
386
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предпочитам лицемерна доброта пред просташко държание
385
9
 
28
 
! Отговори
от 454 преди 11 години
Добре, че е Къци та да има кой да ги забавлява.Човекът е най-добронамерения в къщата и ЗАслужава да победи според мен
384
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, че е Къци та да има кой да ги забавлява.Човекът е най-добронамерения в къщата и служава да победи според мен
383
5
 
30
 
! Отговори
777 преди 11 години
Eгати и нещастниците! Цялото предаване барабар с водещите са се впрегнали да плюят,маскарят,нищят и настройват хората срещу Къци! Другите също не са идеални и постоянно злословят срещу него,ама да сте чули нещо лошо за тях от водещите! Целия Вип Брадър срещу Къци! Един човек срещу всички!
382
6
 
28
 
! Отговори
13 преди 11 години
Всички в къщата се държат като малки деца, а някои и като недорасли комплексари. Къци може и да изглежда странен на някои, но това не е повод да си правят подигравка с него (все пак е възрастен човек). Много е забавно да се бъзикат с него, а оквичаха всичко живо, когато той реши да се пошегува с тях (посипа ги с кафе, а тъпите овце заслужават да ги посипе с л****).
381
2
 
5
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...БОЖЕ КВИ ПЛИУНКИ СЕ ЛЕПАТ ПО МОНИТОРА...!
380
0
 
4
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....Я ТЕМА ЗА ЖЕНАТА НА ПРЕЗИДЕНТО И 5000 КОМЕНТАРА ...ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ...!
379
0
 
3
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....ДРУГО СИ Е БАЦЕ КОГА ГРЪМНЕ С ГРАНАТОМЕТ НЕКОИ КЛОШАР...ТЕМА ГРАНДЕ...!

Спонсорирани публикации