Филмът за Къци свърши. Победител е Орлин

ВИП Брадър 2012 приключи
Обновена: 18 ное 2012 09:25 | 17 ное 2012 23:52, Петя Славова
553
Филмът за Къци свърши. Победител е Орлин
Победителят на ВИП Брадър 2012 Орлин Павлов. Снимка: Булфото

Орлин стана големият победител на ВИП Брадър 2012. Заедно с Фънки двамата си оспорваха голямата победа.
Общо петима финалисти се бориха за телевизионната титла. Финалът на предаването се случи тази вечер.

Фънки, Никол, Багата, Къци и Орлин с нетърпение очакваха вота на зрителите. Сред публиката, освен техните близки, следяха реакциите им и бившите съквартиранти.Всеки от финалистите се опита да привлече повече фенове, като изпълни свой номер малко преди последните номинации.

Интересно бе изпълнението на Никол, съвместно с Криско, която се опита да пее, а никой от коментиращите в студиото не пожела да оспори нейното съвършенство освен спортният журналист Крум Савов, който я обяви за момиче, което трябва да порасте.

Най-зрелищно бе изпълнението на Фънки, който излезе с Кольо Гилъна, за да изпее „Най-щастливият ден”, което еднозначно бе поздрав към Къци.

Орлин излезе с хита „Дим да ме няма” с Графа и Бобо. За него говори баща му Орлин Павлов, който сподели, че се гордее със сина си, тъй като го е задминал в професията.

Петото почетно място на финалистите зае Багата, който каза, че единствено съжалява, че не е успял съвсем да се възстанови по време на двумесечния си престой в Къщата. От екипа на предаването му напомниха най-интересните му моменти, а в залата го очакваше неговата приятелка.

Естествено сред присъстващите бе и бившата му любима Златка, тъй като всички излезли съквартиранти също присъстваха на финала. Четвърти финалист стана Никол, която обясни, че не съжалява за излизането си, тъй като смята Фънки за по-достоен претендент на титлата.

На метри от финала бе Къци, който излезе трети от предаването с овациите на Фънки, който му обясни, че „вече е изпълнил мисията си”. Фънки така се впечатли, че остава до финала, че сподели цветущо в негов стил с Орлин, че не е предполагал, че ще стигне дотук.

Самият Къци, който излезе, заяви, че с Фънки се е сдобрил, тъй като „филмът е свършил”, но той смята, че победител трябва да стане Орлин. „Понякога наистина се филмирам и преживявам нещата малко повече”, призна някогашният водещ на Невада и прецени, че поуката, която си е направил с участието си в предаването, е да гледа по-леко на живота.

Второто място бе отредено на Фънки, който така и не успя да повярва, че е стигнал дотук. Колоритното му участие бе оценено подобаващо. "Комсомолът не спечели" - заяви победоносно рокаджията.

Последните минути на победителя Орлин в Къщата на ВИП Брадър бяха тегави и той сподели, че е „тъпо да си сам” в нея. "Много е важно да си стъпил на земята и че това е игра, обясни по-късно той пред водещия на предаването Ники Кънчев. Победителят на сезона заяви, че да застанеш пред цяла България е много трудно и не успя да си обясни защо публиката е избрала именно него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


553
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
404
7
 
51
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
Потресен и отвратен съм! Не разбирам - как човек като Димитър Ковачев - Фънки може да бъде свързван с бунтарството! Да си бунтар означава да се опълчиш, когато има какво да загубиш. Днес е лесно да псуваш властта и всички останали, да си безпардонен към всичко и всички, а после показно да се биеш в гърдите- опиянен от собствената си "смелост"! Къде бяха тези "смелчаци", всичките около 50-те сега, преди промените 1989 г. ?! Въпросният Фънки вероятно е добър професионалист, но приема за забавно да напише с едри букви Х*Й на лявата си ръка, за да могат всички зрители, съпругата и децата му по всяко време да четат това трибуквие и да му се възхищават. Кое беше забавното? Уродливата му фигура с надписите или постоянното словесно насилие над Къци? Все пак добре е, че спечели човек, който заслужава! Орлин е олицетворение на това към което всеки един млад човек трябва да се стреми! Позитивен, талантлив, възпитан, интелигентен, красив, добронамерен, балансиран.
403
1
 
46
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Орлин все пак е един приличен млад човек за разлика от останалите *** с претенции.
402
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква е наградате?
401
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разбрах че Фънкоча се разделя с жена си след филма обаче голям театър изиграха за да спечелят парите.
400
5
 
57
 
! Отговори
ванина преди 11 години
Фънки прекали!!! Отврати ме с поведението си и изказванията за Къци и то пред децата му, които бяха в публиката.
399
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Орлин не се зарадва истински защото тази награда няма да я вземе сам.Тя ще бъде поделена на няколко човека.Всичко това е една долна и *** игра.А народа гласува ли гласува.
398
1
 
15
 
! Отговори
До 475 преди 11 години
Тази простотия не се различава много от кой да е съвременен български сериал, от шоута като "Комиците", "Пълна лудница". Разбира се жълтите медии ни информират за всяко физиологично действие на актьорите с рекламна цел.
397
5
 
32
 
! Отговори
пешо преди 11 години
Незнам само какво му беше колоритното на тоя *** Фънки.Аман от просташки продукций и незнам как пък нито един журналист не го осъди за това изпълнение, което си беше абсолютна гавра отново с Къци.Мн се радвам,че дебелата *** не спечели.Ако беше спечелил повече нямаше да погледна нова тв.
396
6
 
21
 
! Отговори
jan преди 11 години
На мен пък най-много ми падна в очите Андрейчо. Баща му П.Слабаков сигурно няколко пъти се е обърнал, като е чул какви бисери ръси синчето му. А и като му видях физиономията и прическата онзи ден..... - нямам думи. И другият *** - Любенчо - син. Изобщо НОВА в какво се превръща - пристан за изкуфялници ли?
395
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
.. Орлин не беше в центъра на вниманието на продуцентите, защото сметнаха, че с простащина, която изиграха Ласкин, Фънки и Константинов ще дигне рейтинга на шоуто -така и стана , все пак победи културата, слава богу.
394
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Радвам се , че спечели Орлин. Възпитан и талантлив млад мъж. Една псувня не чух от него за 2 месеца. Готви, чисти и е талантлив - мъж мечта. :) Колкото до Фънки беше ми забавен в началото, дори беше мой фаворит, но накрая много изпростя, много към Къци. Какъв беше този х.*** на ръката му??? Наистина бях забравила какъв е гадняр по природа. В мюзик айдъл беше гадняр, тук депресиран човек, на който му липсваше семейството после се обърна на 180 градуса като взе да се гаври с Къцо,
393
4
 
21
 
! Отговори
морски преди 11 години
Заради тъпия и ръсещ само псувни и простащини Фънкоч-лигоч вече намразих българската музика.
392
3
 
8
 
! Отговори
тони преди 11 години
победителите може да се определят и от 100 смс-а.тук важна е рекламата неразбрахте ли.смс -ите са им бонус на продуцентите.е много е заспал този орлин трагичен е направо
391
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До свърши!!!!Аз пък предполагам, че ти и следващия ще го гледаш с такъв интерес и ще продължиш да пишеш коментари каква е простотия и че никой не го гледа
390
3
 
24
 
! Отговори
свърши!!!! преди 11 години
Браво!!!Най-после тая мега простотия приключи!!Журналистите държаха ежедневно да ни информират кое вип(ама друг път!) дупе пръцнало и кое се наакало,въпреки че никой не го гледа вече тоя бълвоч побългарен.В следващия вип предполагам ще влязат изнасилвачи,убийци,некрофили и травестити.Само випът на нацията...
389
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това в Европа ве4е по4ти не се гледа , а тука баси дебатите за простотии !
388
11
 
41
 
! Отговори
!!! преди 11 години
ВИП БРАДЪР - ще остане в историята,как от Фънки,една дебела ***,*** и гадняр-направиха герой!!!----------тука по-надолу,някои го наре4е "ГУЦАМУН"... ... и това му е много!!!
387
0
 
3
 
! Отговори
Няма нищо странно 4 преди 11 години
"Или, Или, лама савахтани?" не знаете какво означава това. Те Ви лъжат до последния ден. Той знае как да остане скрит, той знае как да изкуши милиарди хора. Фънки, Фънки...
386
2
 
13
 
! Отговори
Няма нищо странно 3 преди 11 години
Почти всички знаеха скрития сценарий. Фънки от първия ден се съгласи да изиграе най-лошия, защото накрая ще вземе повече от 50 000.00 лева - хонорар. Затова и се поля с рибена гадост върху главата, затова се правеше на пияница, ***, *** до последната секунда на шоуто. Накрая разбра, че продаде душата си на дявола за 30 сребърника и каза "Филма свърши". Хора не забравяйте и не пращайте SMS!!! Всеки, който праща пари, значи подкрепя тази гавра с хората и тяхното достойнство.
385
1
 
11
 
! Отговори
Няма нищо странно 1 преди 11 години
В момента, това е най-четената и коментираната статия в DNES.BG. Странно? Защо тогава в индекс страницата, линка към нея е скътан? Долу в ляво. Защо Фънки накрая каза "Филма свърши!". Странно, дали? Сещатате ли се, че от край време Фънки се прави на *** в риалити шоута? Май и това не е странно... Разберете, хората бяха отново изиграни, защото BIG/VIP Brather не е реалити, а е продуцирано от начало до край. Знаете ли за какво гласуваха накрая продуцентите? Следва продължение ...