Ева Мендес: Бих направила всичко за една роля

Мендес е готова да си играе с теглото
Обновена: 9 сеп 2013 09:12 | 9 сеп 2013 08:04,
6
Ева Мендес: Бих направила всичко за една роля
Снимка: сп. Lucky

Ева Мендес изглежда фина и много нежна, но има един човек, който не завижда и не одобрява слабата ѝ фигура и това е майка ѝ. В новия брой на списание Lucky латината споделя: „Бих направила всичко за една роля. Спортувах доста за лентата The Place Beyond The Pines. Исках героинята ми да се изглежда наистина изтерзана и измършавяла. Майка ми не разбираше защо искам да изглеждам така. Тя постоянно ми повтаряше, че съм прекалено кльощава".

За да постигне желаната визия Мендес се подлагана на строг хранителен режим, в който се забранява червеното месо и пилешкото. От модната фотосесия в списанието се вижда, че Ева наистина е слаба, но не и грозно кльощава. Дамата се забавлява в стилна черна рокля над коляното и изглежда доста свежа.

Актрисата винаги се е славела със страхотен усет за стил и не случайно има и дизайнерски талант. Тя твори дрехи, заедно с New York & Company.

„Никога не съм смятала, че мога да бъда дизайнер... ако мога да се нарека такава. В началото не бях сигурна дали ще се справя", признава половинката на Райън Гослинг.

Увереност ѝ вдъхва нейната майка и другите и роднини, които ѝ казали: „Еви, можеш да се справиш!".

Моделите на Мендес са за дами с различни размери. „Клиентките ми не са фенки на таблоидните модни предложения в стил „На кой му стои най-добре" . В модата няма правилно или грешно", обяснява дамата и допълва: „За да се чувстваш красива, трябва да имаш здравословно самочувствие и да работиш върху себе си, а това може да бъде трудно... Има дни, в които не се чувствам добре. Тогава си слагам любимата рокля, омотавам шал на косата си и всичко изглежда различно. Надявам се и моята линия да кара жените да се чувстват по-добре".

Ева без проблем говори за себе си, но когато въпросите опрат по-младото ѝ гадже Райън Гослинг, тя започва да мълчи.

„Може да питате за приятеля ми, но аз няма да ви отговарям. Дори майка ми следи какво се случва с мен от публикациите. А аз просто ѝ казвам: „Моля те, майко, не ме проверявай в Google".

Вижте снимките на Ева в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: теглороляЕва Мендес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
хаха преди 10 години
Примерно - ф0стата, ф0стата и после фд0пето.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
дс, за да им да дадеш роля трябва да си сценарист, режисьор или продуцент в Холивуд, а ти си най - обикновен киртак - ***.
2
7
 
5
 
! Отговори
дс преди 10 години
Мммм добре ***..ела да ми го ***..и ще ти дам толя в някой филм :)
1
5
 
1
 
! Отговори
дуф преди 10 години
На това тяло.бг кога ще му направите мобилна версия най сетне