След Памела ще гледаме Парис Хилтън във VIP Brother

Богатата наследница пристига за първи път в България
Обновена: 11 сеп 2013 11:58 | 11 сеп 2013 11:58, Александър Попов
25
След Памела ще гледаме Парис Хилтън във VIP Brother
Парис Хилтън ще се включи в родното риалити. Снимка: Reuters

След като вкараха в Къщата на VIP Brother най-популярната "плажна спасителка" Памела Андерсън, продуцентите ще зарадват зрителите на риалити формата с нова световна звезда. За новия сезон на шоуто пристига Парис Хилтън, която трудно може да бъде определена с няколко думи. Но със сигурност е най-известната от наследничките на фамилията Хилтън.

Тя има всичко. Още на 18-годишна възраст започва да развива свой бизнес и днес империята й Paris Hilton Entertainment (PHE) се оценява на милиарди долари. 17-те продуктови линии с марката на Парис – обувки, чанти, часовници, дрехи и др, се предлагат в магазините й в над 40 държави по целия свят. Притежава над 15 аромата с общи продажби за над 1,5 млрд. долара, а през 2011 г. получава наградата "Предприемач за милиард долара" като признание за успешния й бизнес и глобалната й марка.

Хилтън се е изявявала като актриса в сериали като "Ориндж Каунти - кварталът на богатите", "Вероника Марс" и "Лас Вегас".

Известна е с щурите си постъпки и желанието да опитва от всичко. Пробва се и на музикалната сцена, но дебютът й бе определен от критиците като катастрофа. Също като при Памела Андерсън и тя стана, съзнателно или не, жертва на пусната в обръщение касета с домашни креватни изпълнения.

Днес, вече на 32 години, Парис Хилтън заявява, че е готова за семейство и дете. Но явно приключенският й дух е повече от жив, след като е приела да влезе в родния VIP Brother. Тя ще гостува за първи път в България.

"След успеха с Памела Андерсън през изминалия сезон на VIP Brother бяхме сигурни, че отново искаме световна звезда в шоуто. Не беше никак лесно да изберем подходяща такава, защото Памела бе много истинска и направи страхотно шоу, но от Парис Хилтън очакваме повече. Нито за миг не сме имали колебания и смятам, че най-големият ни успех е това, че в сезона на тайните успяхме да запазим първата голяма тайна толкова дълго време", сподели Антоний Мангов, програмен директор на Нова ТВ. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: Парис ХилтънVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
7
 
! Отговори
до бесен чикиджия преди 10 години
е има ли готино дупенеце Парисчето?
8
3
 
4
 
! Отговори
besen glarus преди 10 години
До бесен 4икикджияДано да си покаже дупето ....ne si li go dade-i da ne misli da idva...
7
1
 
14
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
KO? НЕ-Е Е - Е !!!!
6
1
 
25
 
! Отговори
Ники Пънчев преди 10 години
Супер, след гърдите на ПАМЕЛА АНДЕРСОООООООООООООООООООООООН, ще мога да пипна и тези на ПАРИС ХИЛТООООООООООООООООН!
5
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам за Ники Пънчев,ама Златко гларуса ще иска да лашка богаташко п*те :D
4
2
 
50
 
! Отговори
Ники Пънчев в Белене преди 10 години
Дали турбоселяндурът Ники Пънчев ще опита да и грабне циците, както пробва с Памела Андерсън ?
3
4
 
40
 
! Отговори
Хм преди 10 години
тва па кой го гледа...
2
4
 
40
 
! Отговори
чвор преди 10 години
Не ми се мисли колко пари ще и дадат на тази за престой от 24-48 часа...и за тийновете да си млатят ч*кии,а момиченцата да подражават на няква дето е известна с фамилия и един лапнат к*р хванат на лента...пародия
1
3
 
51
 
! Отговори
BlackMamba преди 10 години
Тя има всичко - но не и акъл :)