Шарън Стоун: Плаках, когато осъзнах, че остарявам

Холивудската звезда показва, че една жена може да е изкусителка и на 55 години
24 фев 2014 10:31, Мария Дуковска
13
Шарън Стоун: Плаках, когато осъзнах, че остарявам
Снимка: архив, Reuters

Шарън Стоун краси корицата на новия брой на списание Shape (март/2014) и показва, че една жена може да изглежда блестяща и на 55 години. Кариерата на актрисата може и да е поизбледняла през годините, но нейният статут на една от най-сексапилните вамп блондинки в Холивуд си стои вече повече от две десетилетия. Наскоро Шарън разкри, че се бори с процеса на стареене.

Звездата от „Първичен инстинкт“ призна, че когато е навършила 40 години, се е заключила в банята у дома с бутилка вино и се плакала горчиво, наблюдавайки лицето си в увеличителното огледало.

В крайна сметка Стоун е разбрала, че няма за какво да плаче и че процесът на стареене е необратим и естествен. В новото издание Шарън показва, че все още фигурата ѝ е в топ форма, снимайки се в знойна поза, облечена по бански от две части, покрит с черна мрежеста риза.

Ето и няколко акцента от интервюто със звездата:

За това как се е научила да приема годините си:
„Това не ми беше лесно. Имаше един момент в моите 40 години, когато плаках заключена в банята. Просто не можех напълно да приема начина, по който вече изглеждах. Взирах се в лицето си в увеличителното огледало, след това поглеждах към тялото си и се вайках. Тогава осъзнах, че съм започнала да остарявам и че няма какво да направя срещу този процес."

Останалата част от интервюто може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
10
 
2
 
! Отговори
не на некрофилията! преди 10 години
На тази вече и пластичната хирургия не помага. Сбръчкана е от години като спаружена ябълка, но добре че е фотошопа за да ни спести бабешкото излъчване, точно като наша Лили. На мен ми прилична на 65 годишно запазено бабе.
12
0
 
14
 
! Отговори
Ставри преди 10 години
Естествен биологичен процес Шарън, преглътни го.Визията ти е отлична за добре гледала се жена.
11
0
 
7
 
! Отговори
Лиза Костова преди 10 години
До АнонименНищо подобно-тя е висока,стройна с много съразмерно тяло и малка глава.Гледай филми с нея ,а не снимка в едър план
10
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
след две седмици навършва 56, а главата и е несъразмерно голяма.Мад, за тебе и Джейн Фонда сигурно е привлекателна, това твойто е заболяване и не е прието да се афишира, по-добре си трайкай, като налиташ на баби!
9
0
 
12
 
! Отговори
Мастурбант преди 10 години
Ех, 90те години колко пожелания отнесе тая!
8
3
 
16
 
! Отговори
Мад преди 10 години
Изглежда невероятно за възрастта си!
7
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има само два начина да остарее човек:Или като ***,или като катедрала!
6
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е, хубава си е пак, всички остаряват. Предпочитам поддържана жена която остарява естествено, от колкото някой Франкенщайн с 18 пластияни операции, ботокси, силикони и други пълнежи. Не можеш да разбереш усмихва ли се мръщи ли се. Шарън и Ким Бейсингър са ени от най хубавите актриси за годините си, според мен.
5
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Карай, душа, и ти одъртяваш, и ние тоже, ама ти поне ще си имала истински пълноценен живот - поне що се отнася до кариера, в личния ти живот не съм запознат как стоят нещата!Ами ние какво да кажем - всеки ден си тананикам парчето на Сл. Трифонов "Ще полудея, бази майгата какъв живот живея..." и ми се реве, че си е чиста истина...
4
1
 
30
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Всички остаряват. Важното е да не го взимат присърце.
3
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя тая беше остаряла, още когато се разклечваше на стола пред Майкъл Дъглъс.
2
7
 
15
 
! Отговори
геронтофил преди 10 години
Фотошоп е голяма работа! Не вярвайте на жени от корици на списания ;) Иначе Шарън си ми е отколешна любимка, но никой не е спечелил битката с времето, даже баба ви Тина, Шер, Мадона , че и баба ви Лили и тя бая се напъваше ама си миришеше на леш.
1
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма как. Всички остаряват. Не се коси!