Ерос Рамацоти чака първи син

Певецът вече има 2 дъщери
6 яну 2015 16:58, Мария Дуковска
6
Ерос Рамацоти чака първи син
Ерос и съпругата му Марика Снимка: Moko Solution

Един от най-обичаните попизпълнители - Ерос Рамацоти, и съпругата му - топмоделът Марика Пелегринели, очакват второ дете. Италианската красавица обяви, че е бременна половин година след пищната им сватба, която се състоя през юни миналата година. Ерос от своя страна сподели пред италианските медии, че е на седмото небе, защото рожбата ще бъде от мъжки пол.

Щастливото събитие ще се случи през пролетта, а няколко месеца по-късно ще стартира световното турне на Ерос, което ще мине и през София на 26 септември 2015 г.

„Раждането на първия ми син е най-големият подарък за мен и ще ме направи най-щастливия човек на света. Нямам търпение да започнат концертите, за да предам това чувство на феновете ми. Чувствам, че 2015-а ще бъде най-силната ми година“, каза той.

Знаменитостите все още не коментират какво име ще изберат за най-младия си наследник. Досега Рамацоти има две дъщери – едната на 18, а другата на 3. Аврора Софи е най-голямата, нейна майка е швейцарският модел Мишел Хунцикер, за която певецът беше женен до 2002 г.

Рафаела Мария е втората му дъщеря, родена от настоящата му съпруга, 25-годишната Марика Пелегринели. Най-успешният италиански певец и композитор на всички времена пристига за своя концерт в България на 26 септември 2015 г.

Гостуването на Eros World Tour в България несъмнено ще бъде най-вълнуващото мега събитие за 2015-а, а емоциите, които очакват публиката - незабравими.

Продажбата на билетите вече стартира в мрежата на Eventim. Пропуските за голямото събитие в „Арена Армеец“ са в шест различни категории, а цените започват от 60 лв и варират до 120 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: концертЕрос Рамацоти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
6
 
! Отговори
Гошу преди 9 години
Бях на концерта му 2006, мисля беше, когато дойде за първи път в България. Седях най-отпред на мантинелата, заедно с Ники Кънчев на 1 метър от него. Страхотен певец, беше ми любим още от времето на бай Тошо. Фланелка си купих даже от щанда му, който си пътува с турнето му и е единственият лицензиран да продава оригинални негови фланелки :) Ама не съм съгласен за сина. Който има дъщеря има дете за цял живот, а сина пораства, става самостоятелен като се ожени и си направи сам семейство и край