Преслава и Богданов не се познавали? Лъжа е...

Двамата са се запознали в столично заведение
Обновена: 23 сеп 2015 13:56 | 23 сеп 2015 12:42, Александър Попов
50
Преслава и Богданов не се познавали? Лъжа е...
Снимка: Булфото

Фарсът, който се разиграва през последните седмици във VIP Brother на тема мачкали ли са чаршафите Богданов и Преслава може да вземе неочакван обрат. Двамата едва ли не се заклеха пред камерите, че не се познават и намеците на футболиста, че са гаджета всъщност се отнасят за някоя друга певица.

Дали обаче двамата са напълно непознати?

Още по темата

Според източници на сп. "Story" двамата най-малкото не се срещат за първи път в шоуто.

Запознали се в известно столично заведение, където тя била с приятелки и неизменно придружавана от малкото си кученце, подарък от Бирмата. Именно животинката станала повод за флирт между Пламен и Преслава. Певицата харесала атлетичния младеж и не виждала никакъв проблем да се забавляват, не просто флиртувайки. Срещата продължила в дома на красивата брюнетка в Бояна, за която градската легенда все още носи, че е подарък от Коко Динев, пише списанието.

Двамата се срещали в продължение на месец, а певицата не предполагала, че Богданов ще се влюби и ще разкрие авантюрата им пред телевизионната аудитория.

Междувременно тръгна друга мълва – Преслава вероятно е имала връзка и с друг съквартирант  - ММА боеца Деян Топалски, който освен с перфектно тяло, се слави и с високия си интелект. Вероятно последното е причина тази връзка да не бъде раздухана, казват близки до певицата.

Според сп. "Story", Преслава е приела да влезе в шоуто VIP Brother, след като сключила железен договор, в който е изявила някои от претенциите си. Например тя ще получи неустойка ако бъде показана в ефир без грим, има право да излиза за участие, а неин екип от стилисти я привеждат във вид, удобен за тв излъчване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дори не четох таз тьпотия, но от заглавието е ясно-за хора от чалга-среда и за ***, отврат!
29
1
 
4
 
! Отговори
Кирчо преди 8 години
не ме еееХеееее...
28
0
 
18
 
! Отговори
Оф, Божееее... преди 8 години
Ще каже човек, че голяма тайна пазят. Еми нали се сещате, че и да е раздрусал баджаците никой няма да признае. Не за друго, ами сега нали мераклии има бол, ще си кажат "тя щом на тоз *** е дала, да взема да се пробвам и аз" и ще стане опашка като пред показен магазин. Нека си се пецкат хората. Любов да има, дечиня да се раждат. Това момче до оня ден никой не го беше чувал. То си има самочувствие като на звИздЪ. Сега поне една сурия селянки ще изтърбуши.
27
1
 
8
 
! Отговори
чукча преди 8 години
Според мене,малкия искаше да стане известен и затова си измисли това,щото реално никой не може да каже -истина ли е ,или малкия се фуклияви,по скоро второто.
26
1
 
7
 
! Отговори
чукча преди 8 години
И сега последно ,спал ли е с нея или само я е сънувал???
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз прочетох не една, а три новини. Най и бил Пламен, после най и бил Деян Топалски, а освен това имала къща от Коко Динев. Жълтите журналисти наистина не си поплюват.
24
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко е режисура за да се гледа просташкото предаване. Рано или късно пак ще се върне цензурата, защото всяко нещо си има начало и край и нещата пак се повтарят.
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Питате кой е Богданов, ми поредния ц.............., лансиран от медиите
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дреме ми дали се познават
21
12
 
10
 
! Отговори
AC DC преди 8 години
абе тоя младеж Богданов го познавам...глуповат е но е добродушен по принцип ама ,коя е тая Преслава .мамка му ,че не се сещам нито за миг ?!?!?!
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Закривай!
19
2
 
12
 
! Отговори
Не виждам новина преди 8 години
И най-красивите и известни жени на света правят секс с някой мъж (или с няколко мъже). Богданов е млад и атлетичен мъж. Защо пък да не е той един от тези мъже? И кое в цялата тая работа е ненормално?
18
2
 
26
 
! Отговори
Онуфри преди 8 години
Цяла България се занимава с това дали някой си е ръгал една фолк-певачка или не е. От това зависи бъдещето на човечеството ....
17
0
 
24
 
! Отговори
Ей тъй си мисля преди 8 години
Според мене футболистчето е извадило късмет да попадне на Преслава в точното място и време. Няма лошо и дай Боже всекиму, само, че като е наясно какви са му баджанаците какво друго да прави освен да отрича с всичка сила и да се прави да марсианец. В крайна сметка никой не иска да му натрошат кокалите и да прекара остатъка от живота си по болници. Момчето си е симпатяга и какво лошо, че някоя поп-фолк икона е решила да попрегреши с него. Все някой трябва да я върши и тая работа.
16
0
 
20
 
! Отговори
Широко скроен преди 8 години
Дали е Преслава или която и да е друга все с някой трябва да прави секс, а тоя някой дали е Богданов, Динев или който и да е до края на азбуката няма никакво значение защото това си е тяхно лично пространство. Като не пречат на никого, значи всичко си е в реда на нещата - тия хора са пълнолетни и могат да правят каквото пожелаят след като на никого не пречат с това.
15
5
 
18
 
! Отговори
222 преди 8 години
Каква е Преслава и кой го интересува за креватните и истории?
14
8
 
14
 
! Отговори
Фен преди 8 години
Абе какво сте я загризали Преслава - нормална, симпатична млада жена може да си ляга с когото й харесва и да си го слага където й е кеф. Който е*ал е*ал, останалите могат да си чешат езиците догато им текат лигите.
13
4
 
14
 
! Отговори
Повърнал преди 8 години
Естествено, че е лъжа. *** се надушват...
12
3
 
29
 
! Отговори
Призив преди 8 години
До всички разумни и образовани хора - дайте да спрем да четем за тия смешници, за да не си мислят, че са важни!

Спонсорирани публикации