Преслава – ни лук яла, ни Богданов помирисвала

Фолкзвездата отрече да познава неизвестния футболист
Обновена: 16 сеп 2015 09:27 | 16 сеп 2015 09:27, Александър Попов
32
Преслава – ни лук яла, ни Богданов помирисвала
Преслава се пули, докато слуша разговорът, в който Богданов се хвали, че са гаджета. Снимка: Нова тв

Креватната сага между Преслава и неизвестния футболист Богданов ще бъде основна нишка във VIP Brother тази седмица. Дали ще се окаже кьорфишек тепърва ще се разбира.

Певицита изгледа видеото, в което Пламен се хвали, че има връзка топ-чалгарка, а по-късно вдига палец в потвърждение, че става въпрос именно за Преслава. Тя пък бе категорична, че не го познава и дори се замисли дали той пък не си е писал с някоя с нейното име.

"Връзка да имам с него? Не го познавам, най-много да сме се засичали на някое участие", заяви изпълнителката.

За радост на любителите на сапунки с известни и този сезон ще ни показват неуравновесени хора. То може би това е и целта на подобно предаване - да вади на показ кирливите ризи на "щъкащите" из медиите персони.

Е, в главната роля лека-полека влиза позавехналата фолкпевица Луна. Тя вече показа, че е влязла да си комуникира със зрителите, а не да играе. Тя изтъкна, че в ежедневието си не готви и не мие, което веднага изправи на нокти "легендата на няколко континента" Кичка Бодурова. Двете се скараха, а Луна отиде навън на фона на "адашката си" да реве. Защо - май и тя не разбра.

Все още в сюжета не участва пълноценно Джорджано, който видимо е неприятен на естрадните звезди, които си мислят, че сцената е само тяхна. Най-хладна към объркания младеж е Кичка Бодурова, която засега изпъква с претенциите какво е договорила - от собствения креват до шампанското.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
7
 
! Отговори
lollypop преди 8 години
Да бе, ще взима 5 бона на участие и ще се предлага за пари, вие в ред ли сте? Според мен за 10 год. в тоя бизнес вече е милионерка и може да си позволи са прави с**кс с когото си реши за удоволствие, не за кинти.
16
6
 
8
 
! Отговори
чичо Том преди 8 години
Virtual Important Prostakeses ;)
15
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е хубаво, като се предлага след купони, то как й е тарифата, някой знае ли? Не, че имам много, но не би било зле за един път такова удоволствие. Или само клеветитие момичето :)
14
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко ли хора са свършвали с нея
13
0
 
18
 
! Отговори
Абе... преди 8 години
Абе...ако реакцията на Преслава е била наистина такава каквато дадоха когато това селянче влезе...тя го познава. Беше и много неприятно да го види. Няколко пъти се хвана за главата.Другия вариант е пак да ни показват това което искат да видим, а истината е друга.
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пък не разбрах как вързаха тоя с преслава? Някой да е чул да казва името преслава. Каза само че е топ поп фолк певица. И на базата на това, Нова Тв 4 дена си фабрикува интрига и да залъгва зрителите че има нещо. По смешното е че точно в Нова ТВ още в понеделник приятел на Богдсанов каза че фолк певицата била Джена. Ама де От Биг Брадър не гледат сутрешното предаване на Гала и продължават да си ги насосват.
11
6
 
3
 
! Отговори
Прес(пала) лава преди 8 години
До АнонименФутболиста е вестоносеца, а бизнесмена сводника.Работи се по каталог.
10
6
 
14
 
! Отговори
А не бе преди 8 години
Както Киро каза на Цецо и Богданов, доста хора сте баджанаци покрай нея.
9
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
10Цветелин е пълен ***, но конкретно за материалното му положение не си информиран. Строителна фирма, бензиностанция, автомивки, бая е напред с материала.
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1.Това на снимката е шефа на "футболиста". Явно Пацко е единствения му подчинен;2.Когато има договорки срещу заплащане нещо да се направи "тайно", то изпълнителя няма право да го обявява на всеослушание. Има си и наказания. 50/50 че лъже;3.Нашите "звезди" са вече небесни тела-черни дупки (когато свърши горивото);4.Бъдещите и новите "звезди" имат нужда от психиатър;5.След седмица: "ВИП Брадър тук има прекалено много кислород !"Все пак е забавно !
7
0
 
9
 
! Отговори
Хепи преди 8 години
ало, журналистчето, объркал си снимките:)Това е Цецо дюнера, Софийския бос, гъзараДа не но и той да е замесен в тази афера, ай гръмна скандала пак!!!
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този Пламен Богданов не го познавам, но познавам баща му Петър Богданов, известно време беше колега, както и баба му Поля. Специално тя е много свестна жена. Но този се е метнал на баща си мързелив и лъжлив. Той си фантазира и лъже за фолк певижцата, но най-лошото е че си вярва.
5
0
 
28
 
! Отговори
Рохо преди 8 години
Вечните мърморковци с "Оффф ко ме занимавате". Ей хора, не си губете времето с безсмислени статии, че и с коментари. Информация има всякаква и колкото си искате. Четете си каквото си ви е кеф. Както се казва всичко около нас си е пълен та*ак, така че поне нека има веселба :) Давай Джорджаноооооооооооооооо!!!!
4
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Двама "роми"
3
5
 
33
 
! Отговори
Абе интрига преди 8 години
Ама, Преславо, кво е лошото да имаш връзка с простовато футболистче? Това само по себе си говори за толбухинската ти душица. Но ти искаш да затвърдиш мнението, че и ти си куха лейка, като пък сега се опитваш да отричаш... Значи в спалнята си му изпила сосовете, а навънка го унижаваш... То не, че и тоя е стока, както видехме от това как като *** се сви при влизането на плевенския врат, ама нейсе.
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
лъжа е викаш..
1
3
 
44
 
! Отговори
boss преди 8 години
Местя!