Путин даде руско гражданство на Стивън Сегал

Актьорът би желал да прекарва по няколко месеца в Русия
3 ное 2016 13:30, Елка Василева
150
Путин даде руско гражданство на Стивън Сегал
Владимир Путин и Стивън Сегал. Снимка: архив, Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин подписа указ за даване на руско гражданство на американския актьор и продуцент Стивън Сегал, се съобщава на сайта на Кремъл.

"Да се приеме за гражданин на Руската федерация Сегал Стивън Фредерик, роден на 10 април 1952 г. в САЩ", се казва в указа.

Стивън Сегал, който беше гост в Южно-Сахалинск на международния кинофестивал "Краят на света", заяви пред журналисти, че му харесва в Русия, вижда добър потенциал за правене на бизнес на остров Сахалин и в бъдеще може да получи руско гражданство.

По думите на актьора той би желал да прекарва по няколко месеца в годината в Русия заедно със свои приятели, "с хората тук, които ме обичат и ме чакат", пише РИА Новости.

През септември 2015 г. Путин се срещна със Стивън Сегал в океанариума на остров Русский по време на Източния икономически форум, посочва Би Би Си.

През април миналата година порталът BuzzFeed съобщи, че в рамките на срещата на Г-8 в Северна Ирландия през 2013 г. Путин е предложил на Обама да направи Сегал почетен консул на Русия в Калифорния и Аризона и "посредник" между Кремъл и Белия дом.

По-рано тази година Стивън Сегал получи и сръбско гражданство.

Други чуждестранни знаменитости, получили през последните години руско гражданство от Кремъл, са френският актьор Жерар Депардийо и американският боксьор Рой Джоунс-младши.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
53 Интересно как така тези бедни въпреки че са 30% по малко от 1989 имат ТРИ пъти повече МПС-та прямо тогава и тези МПС-та все още не се движат с вода а с гориво и то така се движат че създават задръствания навсякъде
46
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Депардьо като изтрезня избяга чак в Белгия за да обича от разстояние Путин и Русия. И Сегак ще направи същото.
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предположительно передвигаясь со скоростью десять миль в час, Кузнецов достигнет Сирии через несколько дней. Позднее выяснилось, что группировка кораблей с авианосцем стала на якоре возле восточного побережья греческого острова Крит, однако сам авианосец так и стоит на прицепе. Ранее сообщалось что большинство стран Средиземноморья отказалось заправлять крейсер в своих портах в знак протеста против бомбардировок Алеппо российской авиацией.
44
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По времето на евроатлантизма България в депо за миячи на keнефи и проcтитутки за ЗАПАДА,--------------43 такъв като теб с твоите знания , квалификация и мозък за друго не става
43
0
 
5
 
! Отговори
Ив Монтан преди 7 години
До БобиЖивее в Белгия и там си плаща данъците.
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кое е доказано бе Бобсън , стига си фантазирал още ли не си разбрал , че ГАЗПРОМ ти пълни главата с глупости за да ти взима парите . Знаеш ли например че за АЕЦ Белене а също и Южен паток са предвиждани по 20 млн лева годишно за пиар и медийте за да ги ""смазват " както е приказката
41
2
 
6
 
! Отговори
Адам Смит преди 7 години
"Не берете грижа на Русия, а си вижте вашата кочинка."Ако под "кочинка" имаш предвид България, драги родолюбецо, то българската икономика през последната година расте с 3%, докато спадът на руската е 4%.В резултат средната заплата в бедна България е по-висока от тази във "велика" Русия, а заплатите на българските учители са два пъти по-високи от тези на руските. така че никак не е ясно в каква кочинка си си заврял зурлицата, драги родолюбецо.
40
2
 
3
 
! Отговори
до 42 преди 7 години
Цитат:...Президентът Путин постигна колосален успех, превръщайки Русия във важен световен играч във всички части на света.....Отговор: А народът гладува, пие и пасува.
39
3
 
0
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Ив Монтан 39Върна ли си паспорта и къде си плаща данъците във Франция ли?
38
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 29Самите хора не искат Шистовата революция - доказа се че замърсява природата. А концерните не искат фотоволтици/перки ако не са техни защото ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯТА ПРАВИ ХОРАТА НЕЗАВИСИМИ.Пример Тошиба производство на батерии прецаква ТЕСЛА с обемите произведени батерии. Тесла се принуди да търси алтернативни батерии или дори да ги произвежда
37
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не берете грижа на Русия, а си вижте вашата кочинка.---------------------------35 и по време на Социализма и днес България винаги е била ЗАПАД спрямо Русия
36
8
 
5
 
! Отговори
Ив Монтан преди 7 години
Депардийо вече си замина с коментара, че Русия е воняща ***, в която той няма никакво намерение да се връща.
35
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен това, по отношение на технологична мощ, руската армия изостава бързо не само от Запада, но и от Китай. Например, между 65% и 79% от електрониката, необходима за руските ракети, се внася от Запада и в момента не е на разположение, съгласно данните.
34
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Планираните разходи за отбрана за 2011-2020 предвиждат нереален БВП от $ 5 трилиона през 2020 г. и военен бюджет от 200 $ млрд. Реалността е БВП за $ 1 трилион и военен бюджет от $ 60 милиарда долара, като последното всъщност вече не е устойчиво. Фактически, две трети от обещаната военна поръчка за $ 700 милиарда, включително 1500 нови самолета и 2300 нови танка, не са се материализирали и това няма да се случи в скоро време.
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не берете грижа на Русия, а си вижте вашата кочинка.
32
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
32 Ние сме част от ЕС който обединява 500 млн европейци и е най-могъщата икономика на земята , Ние сме част от НАТО - най-силния отбранителен съз суздаван някога на планетата земя.
31
3
 
1
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 263Айдее пак *** - но да ти отговоряРусия в момента има съвременни самолети Як-130 48+, Су-30 100+, Су-34 120+, Су-35 96+, МиГ-29К 24, МиГ-29СМТ 48(ако може да се нарече съвременен)Модернизирани МиГ-31БМ 200- ,Су-25 300-Свалящи се от въоръжение поради възрастСу-27 и МиГ-29 над 400 бройки, Су-33 ,Л-39С други думи Съвременни и модернизирани под 1000 бройки свалящи се от въоръжени е повече от 500 и трябва да се заменят. САЩ имат над 6000 самолета вярно по целия свят
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали харесваме или не Русия тя е някой без който много малко неща на тази земя се решават тя е сила с която се съобразяват тя не се нуждае от ничие разрешение за нищо ами ние каде сме доли сме така свободни както е Русия дали сме независими чува ли се нашия глас някъде дали можем да сме спокойни за нас и нашите деца утре както беше някога не мисля че Русия ни е проблема нали вече тя не се меси в страната ни нали нашият път е ясен няма вече големи руски проекти няма Белене няма южен поток
29
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Четвъртата технологична Револция слага край на въглеводородната ера.
28
0
 
3
 
! Отговори
42 преди 7 години
До 27А още по-лесно е даваш акъл на народа си отдалеч.Прочети повестта на Вазов "Хаджи Ахил".