Путин даде руско гражданство на Стивън Сегал

Актьорът би желал да прекарва по няколко месеца в Русия
3 ное 2016 13:30, Елка Василева
150
Путин даде руско гражданство на Стивън Сегал
Владимир Путин и Стивън Сегал. Снимка: архив, Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин подписа указ за даване на руско гражданство на американския актьор и продуцент Стивън Сегал, се съобщава на сайта на Кремъл.

"Да се приеме за гражданин на Руската федерация Сегал Стивън Фредерик, роден на 10 април 1952 г. в САЩ", се казва в указа.

Стивън Сегал, който беше гост в Южно-Сахалинск на международния кинофестивал "Краят на света", заяви пред журналисти, че му харесва в Русия, вижда добър потенциал за правене на бизнес на остров Сахалин и в бъдеще може да получи руско гражданство.

По думите на актьора той би желал да прекарва по няколко месеца в годината в Русия заедно със свои приятели, "с хората тук, които ме обичат и ме чакат", пише РИА Новости.

През септември 2015 г. Путин се срещна със Стивън Сегал в океанариума на остров Русский по време на Източния икономически форум, посочва Би Би Си.

През април миналата година порталът BuzzFeed съобщи, че в рамките на срещата на Г-8 в Северна Ирландия през 2013 г. Путин е предложил на Обама да направи Сегал почетен консул на Русия в Калифорния и Аризона и "посредник" между Кремъл и Белия дом.

По-рано тази година Стивън Сегал получи и сръбско гражданство.

Други чуждестранни знаменитости, получили през последните години руско гражданство от Кремъл, са френският актьор Жерар Депардийо и американският боксьор Рой Джоунс-младши.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нефт и газРазвитието на този сектор е от особено голям интерес, тъй като много хора в Русия, включително правителството, вярват, че след като санкциите се вдигнат, нещата ще се върнат там, където са били в периода 2000-2008, в един вид повторение на deus-ex-machina (Господ в машината).ДА АМА НЕСега има1.Шистова Револция2.Ел. коли вкл.автномни3.Фотоволтаици
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Научната промишленост тя може да бъде най-сериозната дългосрочна заплаха за руската икономика и световен престиж. Историкът Харли Болзър документира как Русия е спряла да бъде икономика на познанието и положението в тази област продължава да се влошава, и то бързо. Тези проблеми са маркирани от цунами, като изтичането на мозъци от млади образовани руснаци, най-вече на запад и в други развити икономики, тъй като вече не виждат бъдеще за себе си в западащата руска държава.
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Военна промишленостОсновната претенция на Русия за международно значение и вътрешна подкрепа от Путин се опира на агресивно- милитаристичните и националистически настроения и постоянното дрънчене на саби. Вече е ясно, че нейната кампания за милитаризация е достигнала границите на това, което икономиката може да понесе, което е далеч под екстравагантните и амбициозни цели, поставени от Путин.
24
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 22Стига *** бре с тия опорни точки. Дай интернет линк да докажеш твърденията си.
23
2
 
4
 
! Отговори
Зовът на кръвта преди 7 години
дядо му и баба му по бащина линияса Натан Зигелман (Nathan Siegelman, 3 август 1893, Минск) и Дора Голдштайн (Dora Goldstein, 1894, Брест) които са емигрирали в Америка от Санкт-Петербург, и по-късно са съкратили и американизирали фамилията си от Siegelman до Seagal
22
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вместо това, руските производствени разходи се покачват бързо, а същевременно газовите пазари се свиват и в момента Газпром продава газ за Германия на загуба. С шистовата революция на САЩ и нарастващите запаси от втечнен природен газ, вероятността щастливите за Москва времена от 2000 г. да се завърнат, е нищожна.
21
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
19 от кинаджии знам че Сегал е нагло безпардонно *** с което хич не им се работи. Това е от кухнята от Бояна
20
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Текущият икономически спад на Русия показа извън съмнение, колко грубо неефективен и корумпиран е наистина моделът на държавните петролни и газови ресурси на Путин. Режимът на западните санкции демонстрира факта, че национални шампиони на Русия като Газпром и Роснефт са до седем пъти по-малко ефективни, отколкото, например Exxon и Shell, и че те са силно зависими от западните технологии и инвестиции. Оказа се, че руските производители не разполагат с технологията да правят сондажи в Арктика
19
1
 
6
 
! Отговори
Боби преди 7 години
Каквото и да ми говорите СТАВА ДУМИ ЗА ПАРИ.В Русия Сегал ще плати по-малко данъци. Както направи и Депардио. Елементарно. Сигурно са му обещали и привилегии за да се вдигне малко ПР около него и руското гражданство.
18
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проектът на Джеймстаун отбеляза тези и много други показатели на спад в Русия, включително крехката политическа система, хищническото лидерство, което се облагодетелства от държавното богатство, изнасяйки го в чужбина, , етническият дисбаланс, обещаващ да промени характера на ключовите институции и региони и на самата държава, включително задаващите се екологични катастрофи. Например, евразийският експерт Павел Гобъл подчерта загрижеността на руските експерти, че бързите промени в климата
17
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 10Я ми изброй имената на руските учени и специалисти , да пратя списъка на Володя .================Буд спокоен той го има , но те се страхуват от него
16
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наглата и кибер война, насочена към Съединените щати, както и спонсорираният от Русия опит за преврат в Черна гора в настоящия момент, са част от менюто от руски хитрости, целящи да подпомогнат намаляващата руска конкурентоспособност. Русия все повече ще фаворизира своите военни, подкрепяйки поемането на рискове от тяхна страна. Въпреки, че армията също е в упадък, тя остава достатъчно добър инструмент поне за известно време, така че да заплашва, притеснява и принуждава успешно. И когато това не може да се осъществи, ще се наложи Русия да прибегне към ядрените си оръжия.
15
5
 
3
 
! Отговори
Jerar Де пьрди ио преди 7 години
Най якия киноактюр за всички времена след Путин е Стивьн Сегал! Пардон.
14
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като им гледам коментарите имам чувстово, че русофилите са масово с основно образование. Явно мисленето е несъвместимо с русофилството.
13
1
 
6
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
До 10Я ми изброй имената на руските учени и специалисти , да пратя списъка на Володя .
12
2
 
13
 
! Отговори
мазепа преди 7 години
Стефан Фьодорович Сегалов ще укрие малко данъци.
11
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предизвикателствата на преживяващата криза Русия трябва да послужат като предупредителен сигнал на създателите на западните политики, за да могат те да разберат и признаят естеството на това опасно състояние. Това ще наложи изработването на нови видове стратегии и желанието те да се реализират.
10
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
9 Това са събрания мнения и на руски учени , не само на американски специалисти по рашката
9
2
 
9
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
До 6-7Вервай и чакай ти американци , да ти кажат нещо хубаво за Русия.
8
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Петролът се търгуваше за $ 12- $ 14 / барел, когато Путин дойде на власт и продължи да поскъпва до $ 147 / барел през май 2008 г. В продължение на няколко години последваха темпове на растеж на БВП от 7% годишно и съответно, нарастващи доходи. Русия разчита на нефта и газта в износа си, като делът им е нараснал от по-малко от 50% от износа през 1999 г. до 68% днес факт, който кара Путин да мисли, че държавният контрол на икономиката е от съществено значение за способността му да се задържи на