Новата Мис България – крив фотограф или конкурс за вътрешна красота?

Изборът на Тамара Георгиева предизвика сериозна полемика
Обновена: 20 ное 2017 12:25 | 20 ное 2017 10:37, Александър Попов
329

Новата Мис България Тамара Георгиева. Снимка: Facebook

Изборът на нова Мис България ни върна години назад, когато короната бе положена на главата на Антония Петрова.

24-годишната Тамара Георгиева бе коронясяна през уикенда, а социалните мрежи завряха със "за" и "против" блондинката. Тя е от София и се занимава с моден дизайн. Завършила е Художествената академия, а като своя мисия приема да помогне на деца в неравностойно положение.

Още по темата

Визитката й обаче остана на заден план и заваляха критики за нейната външност. Дори един от членовете на журито пусна статус във Facebook, че не е гласувала за нея и леко я притеснява избора.

Тамара беше на път да измести по интерес дори Григор Димитров, който сътвори чудото и стана №1 на заключителния турнир в Лондон, надигравайки Давид Гофен. Неговата титла си съперничи по статуси с новата Мис България.

Мнозина намекват, че няма как това да е нормален избор, други въобще се съмняват Тамара да е на 24 години. Според тях софиянката не притежава красотата, която е необходима, за да носиш короната на Мис България.

В дебата се включи дори депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова, която изрично уточни, че изказва личното си мнение и не обвързва с него партията си.

"От радост по успехите на Григор, въпреки Волгин, снощи съм пропуснала избирането на новата 24-годишна Мис България 2017 и не съжалявам! Изненадват ме критериите на журито и толерирането на филърите и силикона!", написа тя.

Иван Ласкин стигна още по-далеч и сравни Тамара с Баба Яга.

Мнението на критиците сякаш се обобщава от извода, че конкурсът "Мис България" вече е за вътрешна красота. Тръгнаха сравнения и с Мисис България Анита Мейзер, които на някои могат да се сторят и драстични.

"Понякога, освен болни амбиции, тежки комплекси и малко пари за харчене по глупости, е нужно да имаш поне едно огледало вкъщи и капка реална самооценка.

Факт е обаче, че подобни атаки към Мис България не е имало с години.

"Прекрасна е Тами - висока, стройна и грациозна - все пак за този конкурс има критерии за височина и пропорции, които в снимките по бански показват, че нейните са перфектни! Лоша реклама няма, тепърва й предстои да се доказва, жалко, че развалят хубавия момент на момичето с един, два неподходящи кадъра. Затова трябва да има, както преди, един официален фотограф за такъв тип събитие и да не се допускат тези с тенденциозните и некоректни кадри!", смята пък защитничката на Тамара Паолина Петракиева.

"Каквото и да говорите, момичето имаше 38 градуса температура по време на конкурса, а се справи брилянтно, не съдете по снимки и интервюта, вижте я на живо, това ни е една от най-добрите претендентки в историята", смята друга защитничка на избора.

В крайна сметка зад избора на Тамара седи професионално жури, в което се включиха и пет бивши носителки на короната – Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Антония Петрова, Марина Войкова и Габриела Кирова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
2
 
36
 
! Отговори
Сашо Сотиров преди 6 години
каквато държавата,такава и мис България.Няма корупция.
222
1
 
58
 
! Отговори
5-та снимка преди 6 години
Алоу фотографа - откъде извади тоя крив обектив? Оня с фотошопа не може да ги коригира бре ...няма измислени такива екстри в програмата :)
221
2
 
65
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Тази чудеса трябва да прави в леглото! Да е жива и здрава !Радостното е, че явно красивите, интелигентни момичета не ходят по такива конкурси.
220
2
 
45
 
! Отговори
Йово преди 6 години
Тая и за професионална порно звезда не става камо ли за миска!
219
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако изляза по главната улица в неделя, 8 от 10 момичета ще са мн. по-красиви от нея.Доживотна забрана на журито да участва в конкурси като оценители.Каквато държавата,такова и журито,корупция до дупка
218
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая може да спечели само конкурса Мъж на годината.Айде да се корегирате, ако обичате...
217
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже помогни на Тамара да се усъзнае и да върне короната че иначе кво прайм не знам .
216
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв е тоя крив нос бе хора, това да не е конкурс в древна Елада. Не кво не правят парите.
215
0
 
47
 
! Отговори
а преди 6 години
Не знам как се организират подобни конкурси, но ми се струва, че гласуването трябва да бъде от широка аудитория. В крайна сметка подобни миски ще се подвизават по света и "уж" ще ни представляват. Натрапва ни се някаква форма на "красота" все едно в БГ всички са дефектни и патрави минали през някой ветеринарен фелшер с надеждата да изправи някоя кривина.
214
2
 
48
 
! Отговори
д преди 6 години
До фиермътъпич, още от 90' с тези модни ревюта и конкурси за красота се занимават само *** Мутрите и пр. *** гледат на тези конкурси като на възможност да си опреснят харемана момичетата им писна от тези добитъци и вече само най-ниската категория участва в тези конкурсирадваите се че толерастите не ви сложиха някоя ромка за мис България или някоя бежанка или нещо от 3-тия пол
213
1
 
28
 
! Отговори
фиермътъ преди 6 години
Мис Мутрес а , всяка мутра с мутресаа и два мерцедесаа ....
212
2
 
31
 
! Отговори
d преди 6 години
да бехте видели Мис Хелзинки 2017 ..... бати и питекантропа ....толерастията е нещо страшно !турсете в тубата мис хелзинки, че ако ви дам линк-а тия ще го изтрият
211
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ба му, тя не е грозна, тя е страшна. Да е жива и здрава, но не е за подобен конкурс, в крайна сметка става дума за естетика. А за компетентността на журито съдете по имената - въобще историята и за водевил не става.
210
1
 
60
 
! Отговори
хахаххахаха преди 6 години
Отмъщението на Антония Петрова... щом е била в журито, нещата са ясни, Тоца прехвърли титлата "мис крокодил" на следващата...
209
1
 
45
 
! Отговори
Леле мале... преди 6 години
Леле малеее, кой туй ниещууууДету мязааа на унуй нящуууу?Кривоносооо, вещер ни йеееее...Кривогледооо, ***,ймуна ни йееее...Лошо гледаааа, крокодил ни йееее...на дърто мяза...Лили Иванова ни йееее....
208
1
 
42
 
! Отговори
Смях преди 6 години
Страшен избор! Имам предвид че е малко плащещ...А как се определя.... ами вижте с кого е спала и колко пари има въпросния мистър на тая мис.
207
1
 
49
 
! Отговори
Мис таен агент 009 преди 6 години
Крокодил с руса коса виждали ли сте - е сега виждате на снимките - как може това да е 24 годишно момиче ... ужас ... най малко 35+ ... и сега остава да кажете, че е от мръсния вуздух и радиацията :D и е естествена хаха
206
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къф е тоз куркудил??? Прилича на кръстоска от търмък и Годзила... А има толкова прекрасни млади жени в нашата Родина...мъкааа, мъка.
205
0
 
30
 
! Отговори
ИИИ преди 6 години
Аууууу, брех...плашило таман ми трябва, че насях райграса , а свраките идват да кълват зрънцата...освен да и изпечатам лика на голямт формат картон и да го забия в задния двор....
204
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност в тяло не е чак толкова зле. Обаче в лице е толкова леш, че и 20 ракии няма да помогнат, но ако си сложи и 1 чувал на главата след изпитите от мен 20 ракии, ще се прежаля.