Носът не ми пречи.... Откровенията на Тамара, Мис България 2017-а

Тамара настоява, че ще носи короната си с високо вдигната глава
21 ное 2017 08:52,
300

Тамара Георгиева по време на конкурса. Снимка: Хайлайф

Новата "Мис България" 2017 Тамара Георгиева има свое обяснение за негативните настроения срещу нея.

"Нещата, които се пишат, не могат да ме обидят. Аз не съм това, което ме описват. Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие. И носът остава на заден план", настоя тя.

Тамара е на 24 г. от София. Завършила е Италианския лицей и Художествената академия, специалност "Керамика и стъкло" с пълно отличие.

Още по темата

Определя се като трудолюбиво и амбициозно момиче. А този конкурс бил една от мечтите ѝ. Мечта, която провокира стотици гневни коментари в социалните мрежи.

По ирония на съдбата темата на Тамара в конкурса била именно социалните медии – "Реалност и илюзии".

 И ето какво споделя тя по този въпрос, преди да изпита на гърба си силата на Facebook, Twitter, Instagram.

"Социалните мрежи са реалност, която така или иначе е изпълнена с илюзии. Всеки има свой профил, в който се харесва най-много. Аз също имам. Всеки, който разбира от анатомия знае, че лицето е различно от различната страна. Снимката е снимана много лошо, а фотографите трябва да те изкарат в най-добра светлина, а не да се възползват от нещо, да го пресилят, за да имат популярност", категорична бе тя пред Нова тв.

Въпреки напрежението, негативните коментари, тя казва, че ще носи короната си на "Мис България" 2017 с високо вдигната глава.

Вдигната глава, която не стихва да бъде съсичана с коментари, както и със забавни колажи.

Не малко хора сравниха Тамара с Антония Петрова, Мис България 2009, която бе наречена Мис Крокодил.

"Тамара Георгиева на 24 годинки, новата мис българска Баба Яга!"

"Не бойте се деца .... А вие знаете ли, че имате страшен ....нос?"

"Срам и позор", гласят сямо някои от постовете в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
17
 
! Отговори
ha ha ha преди 6 години
Ами имаме си една суперкрасива "Мисис България", забравих годината и тя е злощастната Анита Мейзер! Забравихте ли каква неземна "красавица" е! Която пак беше избрана от "жури"!Така че кое е сега учудващото?Явно всичко у нас е корупция, но пък да опре чак да миските означава, че вече всичко е пошло и прогнило.И не са само миските, погледнете какви личности ни представят пред света - стройни, красиви, умни, интелигентни, културни и всяващи респект. Шегувам се, разбира се.Жалка действителност.
91
1
 
21
 
! Отговори
Зрител преди 6 години
Носът на Тамара може само да и помага...(зависи от позата) , но ние не искаме да ни представя пред света госпожица Нос! Конкурсът е за красота ,все пак !
90
1
 
6
 
! Отговори
Ъъъъ ... преди 6 години
Носът не ми пречи....--------------А на така коментиращите Носовете пречат ли им или не им пречат? :)) За какво са въобще носовете, без значение на формата и големината-щирочина и дължина, бре? :)) пп. тозе конкурс да не е за най-голяма тъпотия?!? :))
89
2
 
18
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Имам чувство, че на мъжете им се изврати вкуса , в подледно време.Мъжете от комисията, имам предвид.Или са добре мотивирани по друг начин? За мен е неразбираемо, с какво превъзхожда въпросната мис момичетата от Велинград и Козлодуй , например. Другото ми обяснени за избора на комисията е поговорката, че няма грозни жени, има недостатъчно пили мъже...
88
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Задължителен родителски контрол! Погледнах снимката и първото което ми падна на акъла е - ,,Яга''! Без необходимост от грим и усилия за още грозотия и страх!
87
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мечтала за короната но не преценила че ще има и подигравки.Да е внимавала в мечтите си, че те понякога се сбъдват и могат да станат кошмарни.
86
3
 
34
 
! Отговори
ха преди 6 години
Е как няма да се обръщат хората като първо върви един голян нос и те иската да видят какво е това което го носи.
85
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде." Тази ще ме умори от смях. Има си и виц за нейния случай - В пет часа на въртележката. А иначе как вижда, че хората се обръщат след нея - при това - ВСЕКИ - може би дебне с огледалце тези, край които преминава?
84
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На нея не и пречи, но на моя 50 инча /телевизор/ ми пречи!
83
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как ще и пречи носа , като ходи 2 минути пред нея ?!?!?
82
0
 
21
 
! Отговори
България няма шанс преди 6 години
да заеме някое от първите три места на конкурса "Мис Свят", защото те се определят по други съображения, най-вече от политическо естество.Но ако залагаме само на красотата на нашите девойки, съвсем спокойно можем всяка година да имаме място в първата десетка, защото и красавици имаме, и на всичко отгоре те не са еднотипни. Ето с това можем да вземем акъла на света и да ни забележат.Но ние както винаги, решаваме от гледната точка на връзкарството и оплескваме всичко.
81
0
 
10
 
! Отговори
Бройчо преди 6 години
На снимка 2, където се е усмихнала, не изглежда зле (увеличих я, за да я разгледам). Да се усмихва повече, че иначе не излиза добре. Усмихнатите дори грозни момичета, изглеждат изобщо много по-добре.
80
5
 
8
 
! Отговори
Това да ни е кусурът преди 6 години
За пореден път са избрали "Мис"-ка, която не съответства на общоприетите представи за красота, споделяни от българите. Към това бяха прибавени и неудачно направените снимки.Не подценявам факта, че в мрежата се появиха и други фотоси на тази Тамара, на които тя изглежда наистина много добре.С две думи, някой някъде пак е оплескал нещо.Но това не е болка за умиране. И топ красавица да бяха открили, пак нямаше да бъде на някое от първите три места в световния конкурс, защото тези места се опреде
79
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех, страшен поялник има на носа си тази красавица
78
0
 
28
 
! Отговори
мария преди 6 години
Новата миска я е срам от името и. Може би затова не се представя с истинската си фамилия Кочорапова, а само с презимето си Георгиева.И това ако не е долно. С подобно нещо ли ще дава пример.
77
0
 
21
 
! Отговори
123 преди 6 години
Начи верно заповядах да не е най-хубавата. Ама чак пък най-грозната... Прекалихте бе...
76
0
 
17
 
! Отговори
художника преди 6 години
До МИСиркаЕвалла ..... смях се до сълзи. Хора, ето така се коментира!!! :-) :-) :-)
75
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"...фотографите трябва да те изкарат в най-добра светлина..."То и на ракетите космоса им е крив, а трябва да е възможно най-прав. Хахахах. Фотографите й били виновни, че е грозна. Скоро очакваме да заяви, че ние всички сме прости и не разбираме от красота. Тогава ще й кажа - ходи да ставаш "Мис" на държава, в която биха те харесали!!! В нашата държава се водиш посредствена грозотийка с тяло...
74
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РеяТи защо не се яви да ръсиш простотии много те бива със тез брадавици и гърбица като на слон как да се явиш пък си и стара аре скривай се.
73
4
 
41
 
! Отговори
Рея преди 6 години
Стига бе хора, Мис България, трябва да е момиче, което като видиш да ахнеш, това момиче е грозно-симпатично! Това е!