Бившата жена на Джино закопа Динко: Лъжец!

Ти някакво животно ли си, попита Дейна Бианкалана
223
Бившата жена на Джино закопа Динко: Лъжец!
Снимка: Big Brother

Динко изпадна в неловка ситуация, след като в Big Brother разплете спор между него и Джино Бианкалана.

Ямболският левент разказа на всеослушание как Джино биел бившата си съпруга и взел от нея 100 000 долара. След нападките Джино сам поиска да се свърже с Дейна, чиято фамилия още носи, и да се изясни дали Динко лъже. На разговора по телефона присъстваха и двамата, а Дейна направо закопа рекламиращия се като Ловец на бежанци.

"Дейна, Динко твърди, че си била с него преди известно време и че си му споделила, че съм те бил и съм взел от теб 100 хиляди долара. Вярно ли е?", попита Джино.

"Той луд ли е? Това всичко е лъжа. Изпратила съм видеа до адвокатите ти. Не желая да говоря с Динко", отговори му тя.

Динко обаче директно я обвини в лъжа и как тя му разказвала, че Джино я е бил пред приятелки.

"Съжалявам, че се излагаш, никога не съм казвала нищо подобно. Джино, ти не съжалявай, той трябва да съжалява. Джино никога не ме е пипал и второ - ти някакво животно ли си? Говори с мен като с жена", повиши тон Дейна и след това затвори телефона.

По-късно бяха излъчени и видеа, чрез които най-вероятно Джино ще съди Динко. В тях Дейна Бианкалана отрича всички твърдения на Динко.

"Динко, нямам нов номер, просто не ти вдигам, защото не желая да говоря с теб. Гледах шоуто и съм смутена, че го познавам този мъж лично. Дори на приятелско ниво. Всичко, което казва е лъжа и е ужасно, и това говори достатъчно за него. Колкото до Джино - обичам го. Били сме заедно 11 години и уважавам и него, и семейството му. След като се разделихме празнувах един от рождените си дни със семейството си в чужбина и Джино ми беше купил кола и я беше паркирал в гаража ми. Това прави ли го човек, който иска да се възползва от парите ми?", попита Дейна в изпратеното видео.

"Сега ще излезе, че съм голям лъжец", притесни се Динко, който повтаряше пред останалите съквартиранти, че няма как да си измисли подобна история. Някои от останалите се опитаха да му повярват, но в крайна сметка допълнително пратените видеа убедиха дори Захажаева, че Динко лъже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
4
 
8
 
! Отговори
Перата е Герой преди 6 години
До 129. Динка не е в затвора защото негови идоли са Боко и ГЕРП.Всячески ги имитира и им подражава .Перата пречеше на трафикантите на бежанци, хвана каналджии, 5 пъти регистрирани в МВР и го съдиха.В Асеновград го удряха и му счупиха смартфона и после лежа по - дълга от римляните -убийци на деца.БТВ и билите го ,го наклеветиха , прокурорите не искаха да гледат снимани от ТВ оператори кадри , как го удрят . Съдът му каза ,биха те ама си много ЛЬОШ и ще лежиш повече *** убийци
141
7
 
9
 
! Отговори
qwer преди 6 години
За това колко е про'ст българинът и как лесно е манипулиран ще докажа само с един факт, три пъти избира партия / ГЕРБ / клонинг на БКП с главатар известен бандит - Б.Борисов да го управлява, това не може да се случи дори в Сомалия,където образованието е под нулата ! Знаете ли,че сме известни вече в Европа като стадо овце, не народ ? Манг'алът Джино ви сложи в джобът си, както забелязвам тук от много коментари не можете да разберете, че ви измами с клипове и с режисиран телефонен разговор !Срам !
140
7
 
21
 
! Отговори
qwer преди 6 години
Джино е измамник бе, не разбрахте ли като Брадъра ? Защо не отговори тази *** на обаждането на Динко, а след ден-два прати режисирани клипове, явно беше "обработена" от роднините на това гнусно *** в САЩ, Динко наистина е просто момче, но това което казва е истина, а на Джино "американските" роднини се разбра, че следят предаването и старателно подготвиха КАПАНЪТ в който най-напред попадна този т'ъп Брадър.....българският народ е най-лесната плячка за манипулиране, много срамно е това.....
139
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам как са ги събрали тези *** в тази къща,но освен пример за тоеа как не трябва да се дължим и какво не трябва да правим не могат да ми служат за пример.Единия нормален човек е Джино котколкото и глупаво да ви звучи него живота го е научил това което другите не са научили от многото книги който са прочели.
138
1
 
17
 
! Отговори
Бракас преди 6 години
Уж никой не гледал предаването а тук пълно с коментари.Аз пък го гледам!!!
137
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този в дясно поради що се страми от името което са му дали родителите му,та се крие зад измисленото Джино и фамилията на някаква 'талианска ромка.
136
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЕМ кога ще затворят Психодиспансера на Хаяско Тупарев в Нови хан?Самият той е за Карлуково.
135
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те и 2-та на снимката са такива , в България Държавата ги крие особенно християнизираните роми(Дасикане рома)
134
2
 
35
 
! Отговори
УМНО РОМЧЕ преди 6 години
Ромът Гино Ташев се завръща след 18 години в България и изведнъж вече се казва Джино Бианкалана
133
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман вече от недодялани сел.ски про.стаци с чалга манталитет като тоя Динко. Аман от Динковщината и Байганьовщината в Бул.гаристан
132
0
 
19
 
! Отговори
криста преди 6 години
Относно Захажаева - струва ми се , че много бързо се убеждава и разубеждава. Истината всъщност въобще не се знае, но по-важното е, че едно разказване на Динко я убеждава в едно, а после едно видео - в друго. И все е убедена !
131
1
 
30
 
! Отговори
Ася преди 6 години
Няма да се очудя ако в следващтия вип брадар вкарат бандата на наглите.
130
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой я гледа тази простотия? Мисля че е редно всички гледащи биг брадър да се освидетелстват и въдворят в лудница.
129
2
 
26
 
! Отговори
probi преди 6 години
...но в крайна сметка допълнително пратените видеа убедиха дори Захажаева, че Динко лъже....Първо, ако се налага да се изясни истината и се стигне до съд, полиграфът много бързо ще докаже кой лъже.И второ, тази Захажаева е точно никой, за да бъде убеждавана в каквото и да е.И трето, що за шоута са това, що за безумна и никому ненужна глупост са подобни предавания? Които показват какво? И учат на какво?
128
6
 
12
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Защо никои не попита динко как залови бежанците а тоя дето ги прекарва не? Тия на някои друг че е ловец на бежанци. КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.
127
6
 
24
 
! Отговори
Батман преди 6 години
Не съм за нито за единия, ама като един път Динко се определи като тарикат, сега много се радвам че му го ръгнаха където слънце не огрява ......
126
14
 
7
 
! Отговори
ДИНКО номер 1 преди 6 години
Ясен е победителя!!!
125
2
 
18
 
! Отговори
Мимето преди 6 години
Е няма такава държава! Да гледаме престъпници в тв жоу,а после се питаме какво става по Булгарските училищта.
124
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пардон. Пстът 131 беше за Джино, не за Динко.
123
7
 
15
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Знам ли... ??? На 99 % бях убедена в истинността в твърденията на джинко. Няма мозък да измисли цялата тая история, която разказа. Защото е това, което виждаме - чисто и просто джинко. От друга страна този тъмничкия гелосан, напарфюмиран, НЕчетящ екземпляр имаше всички симптоми на лъжата- навеждаше глава, поглед горе в дясно, избягва контакт с очи, избягва всякакво присъствие , постоянен страх от нещо...