Трето обвинение за Дъстин Хофман, пак за сексуален тормоз

Поведението му било ужасяващо, деморализиращо и оскърбително
27
Трето обвинение за Дъстин Хофман, пак за сексуален тормоз
Снимка: Reuters, архив

Трета жена обвини актьора Дъстин Хофман в сексуален тормоз и определи поведението му като "ужасяващо, деморализиращо и оскърбително преживяване", предадоха ТАСС и Асошиейтед прес, цитирани от БТА.

Катрин Росетър партнираше на Хофман в бродуейската пиеса "Смъртта на търговския пътник" през 1984 г. По думите й, актьорът извършвал неприлични действия, докоснал я и поискал да му направи масаж.

Още по темата

Дъстин Хофман не е коментирал обвинението й.

Преди нея писателката Ана Греъм Хънтър обвини звездата в сексуално посегателство. Инцидентът е станал по време на снимките на телевизионния филм "Смъртта на търговския пътник" от 1985 г., в който Хофман изпълнява главната роля. Хънтър съобщи, че работела на снимачната площадка като стажантка и по онова време била 17-годишна. По думите й холивудският екранен герой се държал неподобаващо с нея, открито флиртувал и си позволявал непристойни изказвания по неин адрес.

Телевизионната сценаристка Уенди Рис Гатсиунис също твърди, че е станала жертва на сексуален тормоз от Дъстин Хофман. Инцидентът датира от 1991 г. Дамата, тогава прехвърлила 20-те, се е срещнала с актьора по повод пиеса, която е написала. По думите й Хофман е казал: "Преди да започнем, нека ти задам един въпрос, Уенди - била ли си интимна с мъж над 40 години?". Тя се е опитала да запази спокойствие и да се върне към темата за пиесата, но актьорът я прекъснал, заявил е, че ще ходи на пазар за дрехи и я попитал дали не иска да го придружи. Въпросът му обаче по-скоро е прозвучал като "Хайде, да идем в близкия хотел". Сценаристката неколкократно отказала, Дъстин Хофман напуснал мястото на срещата, а проектът й така и не се е осъществил.

Междувременно, режисьорът на "Х-мен" Брайън Сингър категорично отрече обвиненията, че е изнасилил малолетен през 2003 г. Според заведеното в съда дело от Сизър Санчес-Гусман, инцидентът е станал, когато момчето е бил на 17 години, на яхтата на приятел на режисьора. След това Брайън Сингър му казал, че може да му уреди роли в Холивуд, ако мълчи. Режисьорът също го предупредил, че никой няма да му повярва, ако разкаже за случилото се, но ако го направи, той ще потърси хора, които да съсипят кариерата му.

Това е второто обвинение срещу режисьора, който каза, че ще защитава невинността си до последно в съда. Първото дело беше прекратено от обвинението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей за това имат отрицателна бяла раждаемост, щот а си погледнал жена - а изгоря с цялото си имущество, че и пандела може да посетиш. При по-тъмните не върви, защото оня ще нададе вой за дискриминация по расов признак. За това цветните се множат, а белите изчезват.Ама нали и това е целта на занятието?
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То за убийство има давност, а тия па.чи реват за 30 годишни недоказуеми случки.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А *** га ядоха кифтеата не реваха :)
19
1
 
11
 
! Отговори
Ала_Бала преди 6 години
Колко ли лапват мазните адвокати?
18
1
 
26
 
! Отговори
Тоцо преди 6 години
Тия добре че са се отъркали в него че сега да чуем за тях. Световно неизвестни писателки и актриси. Че до сига де бехте ?
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обвинават *** в сексуален тормоз ! Не вярвам, ебльовците не са способни на такова нещо!
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Актриса=високо платена к--ва.А ся всички взеха да риват да привлекат внимание,а навремето като са лапали,за да могат да се снимат са си траяли.
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре ве,тия накрая да направят списък с актьори ,които не са упражнявали тормоз,щото то списъка стана много дълъг вече.
14
2
 
1
 
! Отговори
Загрижен преди 6 години
До Анонимен Какво те учудва ... нали вече в цивилизована Европа и в САЩ има еднополови бракове !!!
13
3
 
13
 
! Отговори
Чукундур преди 6 години
А защо изнасилените от араби жени все още не са се оплакали?
12
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един комплимент /а всяка жена го обича/,вече го считат за сексуален тормоз.Това е несериозно,смешно и извратено.
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ей, много златотърсачки бре. ааа, тва Клондайк вече пасти да яде.
10
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американското общество е заприличало на средновековни ислямски халифати,където за похотлив поглед ,може да простиш с главата си!
9
1
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Тия жени на Запад се побъркаха-една дума да и кажеш, може да те обвинят в сексуален тормоз.От много еманципация така става.
8
1
 
8
 
! Отговори
Пешо Първанов Перник преди 6 години
аз искам да сигнализирам, че докато държах Johnnys Bar у Перник, една вечер в бара влезе Робърт де Ниро и без да каже нищо ми го вкара през гащите. после Мимето едвам изпра нутелата от панталоните, че даже от обувките.
7
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
крайно време е този лов на вещици да приключи. Ако това е демокрацията, то тя не е мръзндала много от средновековното общество.
6
1
 
29
 
! Отговори
d преди 6 години
вълната от смешни обвинения в измислени сексуални престъпления е организирана от световния юдо-масонски елит опитват се да унищожат всички известни личности и лидери, които се противопоставят на "глобализма"преди 6 години лидера на Международния Валутен Фонд - Доминик Щтрос-Кан, беше арестуван в САЩ по обвинение в изнасилване от цветнокожа канериерка, незаконнен имигрант, съдена 2 пъти за лужесвидетелство и проституция !Това се случи 2 месеца след като Щтрос-Кан поиска ревизия на златото на
5
1
 
43
 
! Отговори
uo преди 6 години
Няма човек, мъж или жена, който да може да се защити от твърдение че преди 20-30 години някой се държал неприлично, опитвал/а се да спи с тях.Това е нелепо.Ако отидеш в наш участък, в съд или при адвокат с подобно твърдение, ще ти се изсмеят и посъветват да търсиш психиатър.Как въобще подобни твърдения може да минават не ми е ясно...
4
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв наплив от "насилени" застарели кифли и неосъзнати пидиpастчета само! А истината я каза без да иска една подобна уж насилена. Тя направо каза че много известни артистки са ходили сами да предлагат ceкс на онзи грозник продуцента Харви Уайнстийн срещу включване в неговите филми. Бяха изредени имена, но запомних само това на сладникавата Рене Залеуегър. Не се съмнявам че всички са правили така, сега просто искат да изкарат пари на стари години, тъй като вече не стават
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Целия холивуд са отвратителни ***, дано Тръмп ги закрие и да се махат.