Живот преди (секс) скандала! Съпругата на Уайнстийн проговори

"Имаше мигове, в които изпитвах гняв и отказвах да повярвам"
11 май 2018 21:45, Петя Славова
20
Живот преди (секс) скандала! Съпругата на Уайнстийн проговори
Снимка: Сп. Vogue

Съпругата на холивудския продуцент Харви Уайнстийн - дизайнерката Джорджина Чапман, която го напусна още след първите обвинения в сексуален тормоз, разказа, че се е поболяла заради него, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

"Свалих 4,5 кг за пет дни. Не можех да приемам храна", сподели тя пред сп. "Вог". Чапман заяви, че не е подозирала за поведението на съпруга си.

Първите обвинения срещу Уайнстийн в сексуални посегателства срещу актриси бяха публикувани през октомври от в. "Ню Йорк таймс" и сп. "Ню Йоркър" през октомври. Веднага след това съпругата му обяви, че се развежда с него, като по този начин сложи край на 10-годишния им брак, Джорджина Чапман е дизайнерка на нашумялата модна къща "Маркеса". С Уайнстийн имат две малки деца.

"Виеше ми се свят. Беше много трудно, защото първата статия засягаше период много преди да се срещнем, така че не можех да взема информирано решение", каза Чапман пред "Вог". "После историите набъбнаха и разбрах, че това не е бил изолиран случай", споделя още тя, цитирана от БТА.

Над 70 жени обвиниха Уайнстийн в сексуални посегателства, включително и изнасилване. Холивудския продуцент отрича обвиненията.

Чапман обясни дългото си мълчание с думите: "Бях толкова унизена и съкрушена, че не мислех за уместно да се показвам". "Имаше мигове, в които изпитвах гняв, объркване и отказвах да повярвам", каза тя. Имаше моменти, в които просто плачех за децата си. Какъв ще е животът им? Какво ще им кажат хората?", споделя британската дизайнерка.

Модната марка на Чапман беше една от най-силно представените на червения килим на церемониите за наградите "Оскар", но след избухването на скандала изчезна. Чапман заяви, че дизайнерите на "Маркеса" сами са решили да не предлагат тоалети за миналото издание на оскарите. "Не смятахме, че е уместно, като се има предвид ситуацията.

Тази седмица обаче "Маркеса" показа, че се завръща. Актрисата Скарлет Йохансон носеше рокля на модната къща на ежегодния бал в музея на изкуството "Метрополитън" в Ню Йорк в понеделник.

Ана Уинтур, главен-редактор на сп. "Вог", заяви в шоуто на Стивън Колбер в сряда: "Сигурна съм, че Джорджина не е знаела за поведението на съпруга си ... Човек не трябва да бъде обвиняван за действията на партньора си. Джорджина трябва да получи нашето разбиране и съчувствие".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ах жива да я ожалиш тая! Колко ли милиона плюс издръжка за пипоните ще скубне от Харви?
15
1
 
1
 
! Отговори
ШматкофонХамбурски преди 5 години
Tия актриси дето го обвиняват ако не го бяха поемали малкият Харви дали щяха да се пъчат , че са бии с него и са играли негови филми ? Всички сме гледали негови филни и виждаме колко посредствени актриси има и знаем как са издухвали , изсмуквали и засмуквали с всичките си по дълбоки дупки дадени им от Бог! А тази е знаела и сега като мишка напуска кораба а е виновна щом мажът и е ходил .
14
3
 
1
 
! Отговори
Като преди 5 години
ще да и запретна шарената поличка и ще да я излекувам отвсякъде - ама на,момето ми не знае адрезо...
13
1
 
14
 
! Отговори
1337 преди 5 години
Уайнстийн, това име какво е, еврейско май?!
12
0
 
2
 
! Отговори
IXXI преди 5 години
нали знаете, че Халви е импотентен и е плащал на цял екип лекари да са налични денонощно, та като трябва да изнасили някой, да дойдат и със специални инжекции венозно, да му го вдигнат първо. това беше нявсякъде по американската преса!
11
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е ! Когато не правиш оная работа с Харви редовно ,той се радва на разни актриси по хотелските стаи.След това -кой ми *** в гащите
10
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
добро утро.. на всеки може да се случи, да се ожениш по любов, да имаш две деца, да вярваш на мъжа си..но когато *** си е ***, няма оправия..то мисли само за плътските си удоволствия, без срам и свян пред Бога, че има семейство, което изисква не само пари а и уважение и отдаденост. така де.. нека се обърне сега страницата, този който се мислеше за Богопомазан и се смееше над жертвите, сега да изпита малко и от горчилката и болката на живота
9
8
 
19
 
! Отговори
Handel преди 5 години
Га яде кебабчетата и беше добре, а сега де поболяла.
8
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не била знаела... Аз ако се оженя за Чичолина дали ще знам, че е минала през няколко хиляди? Едва ли. Аз ще съм невинен измамен съпруг. И всички ще ми вярват. Особени жените ще ми повярват, че съм невинен и измамен ;)))Та толкова и вярвам и аз на тази ;)))
7
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
100% см сигурен, че е знаела за това, което прави мъжа и. Обаче е видяла, че скандала ще удари финансовите му възможности и е решила да се изнесе не само за да не му плаща заигравките заедно с него, но и за да го засмучи като за последно. Нормално женско поведение... ;))) След такйива действия на жените какво отношение очаквате от нас мъжете? Жените се за бо лку ци и когато ги удари мълнията ги доубивате с мотиката. Какви сте вие тогава? Как да се отнасям с вас, знаейки, че сте такива?
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Холивуд да има тормоз над жени,мъже,деца ?Да карат млади актриси да свалят килца и поддържат опредена фигура в името на славата и парите ? Актьорите да бъдат принуждавани да спят с продуцента за някоя роля или развитие на кариерата ?Аааа ама вие сте се объркали, ТАМ ТАКИВА РАБОТИ НЯМА! Бат Харви не е виновен ,виновни тези които ДОБРОВОЛНО са ОТИШЛИ В СТАЯТА МУ В ХОТЕЛАКак започва всеки техен разказ"Той ме покани в хотелската стая,аз се качих и влязох там''
5
8
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ах, милата шантонерка :)))) Намерила е идеалният повод да зареже стареца, да го изпили здраво за мангиз в съдебни дела, да хване нещо младо и да продължи да върти звездния си бизнес. Идеално подреден пъзел за златотърсачката!
4
2
 
65
 
! Отговори
Хах преди 5 години
Просто разгледайте снимките за какъв гнусен тип се е оженила от меркантилност и изобщо не я съжалявайте
3
2
 
22
 
! Отговори
до Авторката преди 5 години
БТА знаят ли че крадеш от тях Новини о то всеки ден
2
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еврейски истории в Щатите.
1
2
 
55
 
! Отговори
Хах преди 5 години
Красива е жената, ама да се беше омъжила за учител и нямаше да има драми сега.Да си е мислила като е била с продуцент.