Стара (певческа) вражда, пукане и мьекане... VIP Brother започна!

17 съквартиранти влязоха в новия сезон на шоуто
11 сеп 2018 08:50, Александър Попов
169

Снимка: VIP Brother

Новият сезон на VIP Brother тръгна очаквано със сериозна заявка за сеири, скандали и вражда. Снощи влязоха 17 съквартиранти, букет от известни, отчаяно търсещи известност, както и някои неизвестни за широката публика герои.

Първи в сезона на женското царство се появи писателят и певец с псевдоним Папи Ханс, който се прочу с готварската си песен. Минути по-късно под прожекторите застана Ваня Костова, която вместо да наблегне на кариера и глас започна да обяснява как напуснала "Тоника" заради "Ева и въобще семейство Найденови, които мие мразят". И сложи малко подправка - Ева правела магии при имами.

Набедената за магьосница също е част от новия сезон, като темата с Ваня Костова тя затвори с: "Не знам". Видимо обаче между двете имаше хладина и не разговаряха въобще в първите минути на шоуто.

Мис Плеймейт Нора Недкова пък видимо ще бъде мишената по оста "знания и интелигентност", а продуцентите дори я направиха президент на общността в Нови хан. Тя даде заявка още на килима пред къщата. На констатацията на Ники Кънчев: "Вероятно много мъже ти падат в краката", тя отговори "Добре съм!".

За вицепрезидент пък бе избран гримьорът Кулагин, като двамата вече имаха скандал в кулинарно шоу.

Недкова, Кулагин и Наско Колев пък ще бъдат отговорни за слуховото ни напрежение с акцента си, който е познат сред аудиторията като "мьекане".

Ричард, който е носител на титлата Мистър София 2018, влезе с най-ясни мотиви - човекът иска да е известен, да го спират по улиците, да се снимат с него и да стане популярен като треньор по фитнес.

Най-силните попадения в каста определено са кулинарката Божана Кацарова, рапърката Диона, която се закани в рими "да пука" всички, които се надуват, а и моделът Розмари – тя е от смесен брак - баща й е германец, а майка й - от Казанлък.

Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин, но не смята, че е типичен модел, защото няма типичната фигура, изглеждала по-женствена и обичала да яде от всичко.

Със закани и философията, че на жената мястото й е в къщата влезе и бившият затворник и певец Ванко 1. Той се зарече да бойкотира мисии, ако трябва да се облича като жена.

Независимо от напомпаните визитки ще има и участници, които определено няма да са на дневен ред в сюжетната линия на шоуто. Актьорът Веселин Плачков очаква да стане баща до десетина дни и ще чака изгонването си, за да се прибере до съпругата си Мариана Попова.

Половинката на Гала - Стефан, също едва ли ще се превърне в любимец на публиката на шоуто, а двойката Петко Димитров и танцьорката Яна спокойно могат да изпълнят заканата си да се наспят, далеч от децата си. В тази група ще попадне и Мира Добрева, чийто мотиви за участие са повече от неясни.

Лора пък влезе в къщата в Нови хан толкова притеснена, сякаш никога не е виждала камера. Тя се надява на показ да не излезе тъмната й страна, която така и остана скрита засега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
язък, живеем така сякаш ще сме вечни. жалко за младите хора в българия - а и не само - гледаме ***, ядем ***, общуваме с ***, започваме да се държим като ***, а не се чувстваме такива и си мислим, че само другите СА. много ме е яд, че извисени човешки души остават в забвение, докато простАЩИНАта е на пиедестал. би брадър е бегла загадка, затова което Е, когато заключиш входната си врата
102
1
 
15
 
! Отговори
Даола преди 5 години
Започна представлението на новата Нови-ханска менажерия.
101
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шебеци.
100
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз мисля че никой не гледа,затова то рекламират и преразказват тук,където се четат статии заради коментарите
99
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
има много прости хора, но не всички могат да ги дадат по телевизията. там са високоплатени скъпоструващи. ние ще си плащаме данъците и ще гледаме сеир. възпитавайте си децата и махнете телевизорите поне от спалните си
98
1
 
4
 
! Отговори
az преди 5 години
До АнонименБНТ правиха няколко такива. Но фактът,че никой не е чувал за тях, си е показателен.
97
8
 
14
 
! Отговори
Кокорко преди 5 години
От цялата дружина най-свестен изглежда Ванко 1. Ужас
96
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Амет МанафаНа Гала мьжа и ква звезда е, тоя ***? -----------------Е как - ами на Гала мъжа й бе. ТО от нея до гуша им дойде на хората с предаванията си за снобари - дали бабите с 200.00 лева гледат НА КАФЕ и следват съветите на водещата. Лицемерка отвратителна - то си е чиста шуробаджанащина това - безсрамници. За пари...... боже, боже. Неналапала се, ама да има за Малдивите.
95
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-ме кефи най-красивият типичен българин с руското име Кулагин.
94
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Целта е ясна и малкото мислещи и образовани хора да си стегнат багажа и да я напуснат тази пропаднала държава.
93
11
 
8
 
! Отговори
Мислещ преди 5 години
Явно не разбирате смисъла на това предаване,щом така го плюете.Интересното е,че явно го гледате...Нещо не ми се връзва.
92
3
 
25
 
! Отговори
Аха преди 5 години
Според мен тези всички предавания целят оглупяване и деморализация на населението. Българската жена се представя като глупава ***, а бг мъжа като проста мутра.Според мен имат някаква цел....
91
2
 
22
 
! Отговори
SS Waffen преди 5 години
Гледах около 15 секунди, повече не можах! Тези вътре не са хора!
90
14
 
6
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Алоо,номер 91 ти си някакъв със супер интелект ! Какво правиш на нашата планета ?
89
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички тези предавания трябва да се забранят наред с телевизиите, които ги излъчват. това е тотално затъпяване. Децата ни растат в простотия. МОЛЯ СПРЕТЕ ТОВА!
88
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък обичам да гледам как супер-интелигентният и интересен Биг Брадър унижава самозабравилите се Звьейзди и хората с бръмбари в главата, за това ще гледам шоуто. А на ЕнтЕлектуалците, които искат възвишени предавания само мога да кажа: обърнете по още 3 водки и си четете Буковски, Кафка или Калин Терзийски.
87
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
80% от българите гледат вип брадър..проф. Иво Христов беше прав ...
86
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как пък нито една телевизия не направи шоу с интелигентни и амбициозни млади хора,които да покажат на останалите как да успеят в овладяването на знания,в бизнеса,науката,културата,спорта,а ставаме свидетели на все по-пошли формати и после се чудим защо България се превърна в чалгария.
85
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не гледайте тази боза-тя е обида за вашата интелигентност.
84
2
 
22
 
! Отговори
Military преди 5 години
Хахахахах какви са тия клоуни