Нури изхвърли патриота Георги от "Фермата" след три битки

На 16 декември ще стане ясен победителят в шоуто
11 дек 2018 15:45, Александър Попов
117
Нури изхвърли патриота Георги от "Фермата" след три битки
Снимка: Фермата

Младият ИТ специалист Георги Янков не успя да сбъдне мечтата си да спечели "Фермата" и отпадна на косъм от финалните битки в шоуто.

Той бе елиминиран в битка от Стефан Семерджиев - Нури, след като двамата бяха номинирани служебно на двубоя. Досега те двамата нито един път не бяха излизали на арената през изминалите три месеца.

Георги и Нури изиграха три битки, като в две от тях Нури се изяви като по-бърз, методичен и съобразителен, и успя да защити мястото си в шоуто и да направи крачка напред към финала.

На сбогуване с фермерите Георги коментира, че се надява да се е представил като достоен играч и българин.

"Трудно е да губиш нещо толкова голямо. "Фермата" ми даде да разбера, че не е лесно да се бориш, когато ръката на жена ти не е на рамото ти, когато дъщеря ти не е с теб", коментира през сълзи Георги.

Георги си изгради образ на патриот, който мечтае родителите му да се върнат в България. Благодарение на екипа на шоуто ИТ специалистът успя да се срещне очи в очи с баща си, който пристигна от Германия, за да се види със сина си в стопанството.

След този разговор Георги постигна една дълго чакана победа – да прости и да се сдобри с татко си.

На 16 декември четирима финалисти – две жени и двама мъже, ще влязат във финален сблъсък за зрителския вот и голямата награда от 100 000 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
3
 
1
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Нури е фукльо, влязъл е само да прави демонстрации, каквото и да е правил, било е поза. Би трябвало в такива предавания да спират хора с "каузи", а да приемат само участници, които като във всяко състезание, влизат заради самото състезание. Толкова много преигра с религията, че сам си вкара автогол, накрая излезе, че неговият аллах е предпочел Дидо.
100
2
 
16
 
! Отговори
Лалугеров преди 5 години
Георги е поредното доказателство, че от младото поколение нищо не става ! Как е възможно 29 годишен здрав, прав мъж да загуби от 50 годишени с 20 кг. по лек от него мъж ??? Георги е и доказателство за това че българите са въздух под налягане, тупане в гърдите, много дуене, заплахи, приказки как ще победи и накрая яко осиране ! Гола вода са младите ! Гола вода !!!
99
0
 
15
 
! Отговори
ОграниченоМомче преди 5 години
Георги е много ограничен тип. ***...а и тези които по такъв начин го подкрепяха само се излагат
98
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма такъв етнос помаци. Има българи, които насилствено са приели исляма. Всички говорят само на български и даже не са религиозни.Не съм сигурен кой век е станала насилственота смяна на религията но има много доказателства че е било така.
97
8
 
6
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Не харесвам демонстративния ислям на Нури и съжденията му по много въпроси! Не харесвам силно демонстративния "патриотизъм" на Георги! На моменти ми идваше в повече. Но на дуела Иван и Андрей допуснаха голяма несправидливост! Не може Георги да сече първата ритловица с изровената туристическа брадвичка, а на Нури му позволиха с голяма брадва. Разликата е огромна! 23-те секунди /даже минути/ щяха да са в полза на Георги! Явно играта на Иван и Андрей го изисква точно това! Разочарование......!
96
0
 
8
 
! Отговори
Родопчанин преди 5 години
Живея в Родопите! Християнин съм! През цялото време на предаванията за фермата се възмущавахме цялото семейство на опосумите и техния диктор зад кадър от непрекъснатото повтаряне "Нури-помакът". Г-да сценаристи и продуценти на предаването, струваше си преди това да разберете /ако не сте знаели", че за повечето изповядващи исляма определението "***" е силно обидно! Изключение правят само група фанатици, които искат "помаците " да ги смятат за отделен етнос. Защо не казвате-католиците и т.н.
95
4
 
0
 
! Отговори
Eha преди 5 години
Героги не е лъжепатриот, обича си държавата, но е много злобен и ограничен човек. Няма никакъв опит...Не мога да кажа че е изменник, въпреки злобата...Подходът му не беше никак добър...много завист.Нури е подмазвач и лицемер...Но това не означава че няма други добри качества.
94
0
 
9
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
Изчетох почти всички коментари и със задоволство установих, че по-голямата част от хората не са се подвели по лъжепатриотизма на Георги! Няма да крия, че също съм *** по произход, каквото и да означава това, не съм религиозен човек и смятам, че универсалните философски принципи за свободата и доброто имат предимство пред всякакви религиозни догми. Относно помаците се насаждат много предразсъдъци. Не понасям лъжепатриоти и агресивни лъженационалисти. Левски е велик човек и хуманист за света!
93
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чакам с нетърпение Роси да отвее Александра.Александра досега минаваше между капките падна ми в очите още когато прати Ваня на дуел уж и беше приятелка и чашата преля когато избра Лили ,защото си мислела ,че Лили ще я бие.Тия да ги разправя на някой ***.
92
1
 
12
 
! Отговори
bre преди 5 години
има много хора които си присвояват историята и говорят за нея сякаш е само тяхна...от подобни патриоти и въздухари сме на това положение...филмът възвишение е същата работа...опитват се да правят пародия и да интерпретират, без да са създали нищо полезно...предването история.бг е същата работа...анализират ли анализират мишоци
91
3
 
15
 
! Отговори
Случайно преди 5 години
видях Роман в Ловеч.Вървеше и се оглеждаше със самочувствието на "телевизионна звезда" или "ВИП персона",когото всички трябва да гледат с обожание?!?!ПроС/З/то момче,което спекулира със смъртта на майка си,с цел голямата печалба!?!?До този момент не го знаех и познавах,и вече го забравих?!?!
90
1
 
19
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
От такива "патриоти" като Георги понякога ме е срам да се нарека българин.Той е същият лъжепатриотите като Винкела, Болен и Шкембе войвода.У нас всеки може да се самообяви за патриот и националист, и да опетни тези понятия.
89
18
 
6
 
! Отговори
Станимир преди 5 години
Нури е идеален ама за ратай, едно нещо му липсва и него няма кой да му го налей(Мозък). Да физическите му качества за шерп са идеални! А интелекта той не се придобива като цепенето и кован ето, с него се ражда. Честито!!!
88
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От къде на кеде всички сме равни а някои са по равни(визирам помака) кат не му изнася да си ходи а не да се моли..Че кой твърди, че всички са равни и че трябва да са равни? Нури е над всички като качества и умения.
87
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо в заглавието думичката патриота не е в кавички?
86
1
 
22
 
! Отговори
Daltufek Salim преди 5 години
Гледах битката като неутрален. Турчин съм. Разбира се направи ми впечетление, че Жоро е неспортсмен, а Нури му подава ръка след всяка битка. Както и че Жоро в последната битка се опита да хитрува - да слага ненацепените по-тънки дърва и голяма глупост да нацепи сухия пън. Абе, накрая излагация за този Жоро - много приказки, а Нури на 50 го би. Жив и здрав. Аллах да те брани и води, брат.
85
17
 
2
 
! Отговори
Станимир преди 5 години
Съжалявам да го кажа, но гледането на формата до тук беше загуба на време. Ще се обоснова само с няколко неща: 1-во Фермата е предаване за това кой колко може и борбата е да си фермер а не ратай-т.е.при кой(коя) фермер(ка) задачите бяха разпределени и предадени по най-точния и правилен начин. Кошници те бяха взети без милостиня. 2-ро От къде на кеде всички сме равни а някои са по равни(визирам помака) кат не му изнася да си ходи а не да се моли.
84
3
 
27
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Александра- типично ЗЛА българка. Надявам се Роси да я смаже!!!
83
2
 
22
 
! Отговори
Мачкай ги Нурииии преди 5 години
Този който мачка няма нужда да се мазни. Обикновено на него се мазнят...
82
2
 
30
 
! Отговори
Без име преди 5 години
Аман от патриоти и националисти.Въздух под налягане е Гошко картошко.