Гротеска или бизнес нюх: Гърди на кредит, този път от мама

Кристин Каменова с нетърпение очаквала новите си импланти
Обновена: 24 яну 2019 12:30 | 24 яну 2019 12:30, Александър Попов
193

Кристин Каменова нашумя в шоу средите, но не с някакво постижение или талант, а заради факта, че изтегли кредит от 20 000 лева, за да си сложи импланти в бюста и да отиде в мечтания Дубай.

Явно концепцията трансформация в гръдната област с помощ от банките е претърпяла развитие. Блондинката е решила отново да увеличи сантиметрите, като този път ще смени имплантите си с почти двойно по-големи.

"Няма да има нов кредит за силикона ми, вече е подсигурена сумата за операцията. Майка ми ми помогна", заяви Каменова пред Bulgaria ON AIR и допълни, че чака новите си гърди с голямо нетърпение и брои всеки оставащ ден.

"Аз ги имам в изобилие, но съм жена, която е супер критична към себе си. Поръчахме импланти от чужбина - най-висок клас. Когато сложиш 1000 кубика силикон, те ще тежат по-малко, ще са по-леки", допълни гостът на "България сутрин"

Каменова обясни, че е завършила интериорен дизайн в Париж по искане на своята майка, но не това работи в момента. Сега моделката се занимава със снимки на онлайн предаване.

"Темата на предаването е предизвикателна - градски принцеси, които показват как живеят на село", завърши тя. Каменова е убедена, че гърдите й помагат да рекламира и дейността си. Но самата Кристин не можа да обясни колко печели на месец и добави, че й помагат майка й и нейният приятел.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
13
 
! Отговори
Алеле майкооо преди 5 години
Kакто каза един баща в комедиен сериал: Отиде в колеж , а се върна по-***...
94
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момичето е с лека умствена изостаналост, не се подигравайте.
93
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Закачете си нейна снимка у клозета
92
2
 
22
 
! Отговори
Родител преди 5 години
Тя че не е в ред то е видимо,но майка и да я насърчава в това, е лудост.Ами как можеш да харесваш обезобразеното си дете-или го мразиш ,или не е твое.Умишленно се прави на ***,който след 10 години ще е една развалина.
91
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1000 кубика и още толкова думи в речника
90
2
 
14
 
! Отговори
До Дедо преди 5 години
Аууууу, много гнусна история бееее, верно ли е.... аааа, ще повърнааааа
89
1
 
26
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 5 години
АКО МОЖЕ , МАМА , ДА СИ ДАДЕ И КАТЕРИЦАТА НА ДЕТЕТО ......ЧУДЕСА ШЕ СТАВАТ!
88
0
 
45
 
! Отговори
Майката преди 5 години
Боже, дано моите синове никога не я срещнат тази особа!!!Майка и вместо да и дава пари за нови гърди, да я заведе на психолог, защото я видно, че детето е "мръднало".
87
0
 
31
 
! Отговори
Митко Банцера преди 5 години
Простее момето, но бих похарчил 80 лв за 30 минути.
86
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За нищо не стават тия. В Чехия, Полша, Унгария има и такива, но поне там има порноиндустрия, а тук нищо. Само хабят силикона и си хвърлят парите на вятъра.
85
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето това е жизнено важна новина за доброто на народа. Факта е че медиите се занимават с тази *** е унизителен и срамен.
84
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Реших да изгледам видеото. Спрях го още в началото. Просто реших, че не искам да сънувам кошмари няколко нощи поред!!!
83
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последното изречение казва всичко:"Но самата Кристин не можа да обясни колко печели на месец и добави, че й помагат майка й и нейният приятел."
82
1
 
22
 
! Отговори
Жена преди 5 години
Уф на какво се е направила, а е само на 25. Момиче на тия години си е красиво без грим и корекции - младостта е изключително привлекателна сама по себе си. Защо си го причиняват това никой не може да ти каже.
81
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До това води русофилията.
80
0
 
13
 
! Отговори
Кръвожаден веган преди 5 години
Медицината напредна толкова, че вече е възможно да се трансплантира мозък, но няма донори...Успешно беше транспланиран мозък от пациентка в мозъчна смърт на манекенка/плеймейтка и след операцията IQ-то й се повиши неимоверно. Смятайте, ако мозъка беше жив!Само донори да се намерят, но няма...
79
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая мода се пренесе масово у нас от братска Русия.Във Фейсбук е пълно със страници на изпънати с хирургия рускини, който постоянно се снимат в ядски скъпи коли и курорти със скъпи питиета в ръка, бижута, дрехи, телефони и т.н.Нашите глупачки им подражават с всички средства и резултатът накрая е плачевен.Не си дават сметка, че за вида на тези момичета плащат олигарси с милиарди долари в сметките.Нашите умници си мислят, че с някакви смешни 10 000 евро ще станат невероятни красавици.
78
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има си добро образование и професия,може да работи по специалността си дори и извън България,защо е нужно да се превръща в карикатура?С този си вид предизвиква погнуса и става само за филм на ужасите.Наблюдавайки много такива,като нея в последните години ,стигам до извода,че патешките устни са право пропорционални на патешкия мозък.
77
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко, че освен силикон не имплантират и мозък... на доста кифли ще им трябва.
76
3
 
16
 
! Отговори
До Мислеща преди 5 години
"Не разбирам, защо младо, свежо и стегнато момиче трябва да се прави на "кукла за удоволствия"!"Не ти се отдава тази дейност моме, нито е млада гони 30-ка, младите кифли са на по 18, тази си е застаряваща чалга рка, която се опитва да се продаде в последният сезон. Нито е свежа... под един тон фон дьо тен си личат торбички и сенки, нито е стагната, има двойна гуша, гърдите и се виждат че са стигнали до корема и се е прегърбила, отделно наченкина увиснали бицепси, представям си на долу какво ста