Гротеска или бизнес нюх: Гърди на кредит, този път от мама

Кристин Каменова с нетърпение очаквала новите си импланти
Обновена: 24 яну 2019 12:30 | 24 яну 2019 12:30, Александър Попов
193

Кристин Каменова нашумя в шоу средите, но не с някакво постижение или талант, а заради факта, че изтегли кредит от 20 000 лева, за да си сложи импланти в бюста и да отиде в мечтания Дубай.

Явно концепцията трансформация в гръдната област с помощ от банките е претърпяла развитие. Блондинката е решила отново да увеличи сантиметрите, като този път ще смени имплантите си с почти двойно по-големи.

"Няма да има нов кредит за силикона ми, вече е подсигурена сумата за операцията. Майка ми ми помогна", заяви Каменова пред Bulgaria ON AIR и допълни, че чака новите си гърди с голямо нетърпение и брои всеки оставащ ден.

"Аз ги имам в изобилие, но съм жена, която е супер критична към себе си. Поръчахме импланти от чужбина - най-висок клас. Когато сложиш 1000 кубика силикон, те ще тежат по-малко, ще са по-леки", допълни гостът на "България сутрин"

Каменова обясни, че е завършила интериорен дизайн в Париж по искане на своята майка, но не това работи в момента. Сега моделката се занимава със снимки на онлайн предаване.

"Темата на предаването е предизвикателна - градски принцеси, които показват как живеят на село", завърши тя. Каменова е убедена, че гърдите й помагат да рекламира и дейността си. Но самата Кристин не можа да обясни колко печели на месец и добави, че й помагат майка й и нейният приятел.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 68Без силикон и корекция на устни едни момиче никога не може да се продаде успешно, най-много продавачка да стане. Тя просто се адаптира към демокрацията и пазара и успява, така се успява, а не да се оплаква, че и е ниска заплатата като продавачка.Taka е, така е!Навремето можеше да стане кранистка, арматуристка или тъкачка на 7 стана без грам силикон.Реализацията за момичетата беше много по-лесна навремето.
74
0
 
14
 
! Отговори
СВИРЧО преди 5 години
Поредната *** !!!!
73
1
 
22
 
! Отговори
Мислеща преди 5 години
Не разбирам, защо младо, свежо и стегнато момиче трябва да се прави на "кукла за удоволствия"! Изглежда смешно, дори страшно. Все едно е подпухнала след алергична реакция! Жал ми е за такива хора, за тях външността е водеща, и не обръщат внимание на вътрешната си красота и достойнство.
72
0
 
29
 
! Отговори
Д-р Ох преди 5 години
Мечтата на днешната млада жена: да си сложи цицци и да иде в Дубай.
71
0
 
36
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Иляда кубика тежали по леко от по евтините. ... Сън не е спала милата да изхарчи двайсете бона . Мозъчни импланти няма ли да пускат скоро? Че в тия кухи глави кубатура бол
70
0
 
25
 
! Отговори
fan преди 5 години
Нещо е много сбъркано тук.
69
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След 10 години ще изглежда още по-добре, а след 15 ще е направо за корица на някое списание с комикси на ужасите.
68
0
 
39
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Напомпала ц*ците и отишла в Дубай на лов за милионери. Ама се върнала без улов. Щот' и арабелите захитряха вече.
67
0
 
19
 
! Отговори
Куко преди 5 години
Явно това е като хазарта!Удоволствието приключва като видиш резултата от операцията,докато трае подготовката обаче си на шест,че ще станеш като Пепеляшка.После СРАМ!Ни да го целунеш,ни ...!
66
4
 
8
 
! Отговори
Дърта ЧанДа преди 5 години
Много си е хубаво детето, душичка! Къде обаче ще събере по 2х1 литър виме в тая малка пазва? Или ще и добавят кожа от дупарата?
65
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отвратителното е, че са се довлекли в София. Градът ни се напълни с всякакви ***.
64
3
 
27
 
! Отговори
младен преди 5 години
боже, боже...колко мъка има по този свят....
63
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пазар? тая изрoдия дето медиите я натрапват не е пазар. Това е плод на фантазията на болни хора. Едно време насилствено обезобразявали/осакатявали за да печелят, сега психично нестабилните го правят доброволно.
62
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е яка. Прилича на водолаз след гмуркане в студени води.
61
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, което виждам аз е, че младите момичета без джуки, мигли, силикони минават за смотани и нямат шанс на пазара.Едно интелигентно и естествено изглеждащо момиче е отритнато от съвременните стандарти.На мода са карикатурите -прости и нахални
60
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АМладото поколение гледат и подражават на такива "модели" и си мислят че това е начина да си успяла жена и да се харесаш на мъжете.Що, иначе кои се харесват на мъжете и кои успявават?
59
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Операторът е безпощаден, можеше и да ни спести близкия план.
58
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момичето просто се старае и прави усилия да даде от себе си това което очакват от нея демократичните ценности. Можеше и да излезе с брада пред Европейсктия парламент в Брюксел и да изнесе концерт - и това са демократични ценности. В едно недемократично общество щеше да е шивачка или животновъдка и някой здрав момък щеше да и прави деца, но това не е демократично, сега при демокрацията е свободна да следва демократичните ценности.
57
2
 
45
 
! Отговори
КОРТЕС преди 5 години
В началото си казах - " Как може да дават гласност на такива елементарни и празни лица ". После размислих - добре е, за да видят повече хора простотията и пошлостта, но накрая пак съм против, защото много млади момичета ще я възприемат за подражание.
56
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много интелигентно момиче. Мястото и е в парламента.