Дъщерята на Майкъл Джексън опита да се самоубие

Приета е в болница
17 мар 2019 07:20,
88
Дъщерята на Майкъл Джексън опита да се самоубие
Снимка: Reuters

Дъщерята на Майкъл Джексън, Парис, е била приета в болница снощи след опит за самоубийство, съобщава сайтът за светски новини Ти Ем Зи (TMZ).

Още по темата


Служители на щатската полиция и на Бърза помощ са посетили дома на Парис Джексън рано сутринта вчера. Предполага се, че тя е опитала да си пререже вените, пише БТА.

Парис вече е изписана от болницата. Според източници от семейство Джексън опитът й за самоубийство се дължи на напрежението около документалния филм за покойния й баща "Да напуснеш Невърленд".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мда господ просто толкова много обича сони, че уреди нещата в максимално удобния за тях момент, така че вместо да плащат неустойки да приберат 150 милиона за няма и месец.
50
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименКъде е логиката? Защо им е на Сони да уб.....-----------------------------------Аз не съм казал, че Сони са го убили. Колегата по-долу твърди нещо подобно. Казвам, че им такава тенденция да умират големи звезди в удобни моменти при съмнителни обстоятелства.
49
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде сега циркове, за да може да поиска повече пари. Който наистина е решил да се самоубие е успял. Тази тръгнала театър да разиграва. Проклета алчност.
48
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бизнесът не понася звездите да се задържат дълго на сцената вече. За прекалено много пари става въпрос....Къде е логиката? Защо им е на Сони да убиват изпълнител точно преди разпродадено световно турне, за което трябва да връщат парите за билетите, а не след него?
47
5
 
33
 
! Отговори
Dr. watson преди 5 години
Алчните американци, кланящи се на единствения си Бог - долара, и жълтите медии съсипаха Майкъл. На бас, че докато беше жив, родителите са драпали и са се редили на опашка, кой да вкара детето си в имението му. То с просто око се вижда, че той беше едно голямо дете, абсолютно безобиден.
46
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо ново за краварите. Първо убиха Джон Ленън и Елвис, минаха през Уитни Хюстън, видяха сметката и на Джексън, сега и в костите им ровят. А пък Фреди Меркюри се заразява в Ню Йорк. Общо взето тия видят ли голяма звезда и гледат да я ликвидират преди да навърши 50г. Кравари какво разбират от култура и творчество.Да гръмва Йелоулстоун и да се свършва с тази сатанинска клoaкa.
45
8
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ОСИНОВЕНАТА МУ ДЪЩЕРЯ РЕШАВА ДА СЕ САМОУБИЕ СЛЕД КАТО ГЛЕДА ФИЛМА НО НВО КАКВИ ИЗВРАЩЕНИЯ Е ПРАВИЛ!
44
7
 
13
 
! Отговори
qwweret преди 5 години
Всеки един световно известен музикант и певец,който се осмелява да пее против войната,бива убит от световната мафия,самопровъзгласила се за елит- Джон Ленън,Боб Марли,Майкъл Джексън.
43
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеНТова е лъжа или не си запознат с фактите. Маколи Кълкин е приятел на Джаксън и един от най-големите му защитници. Даже беше свидетелствал в съда в негова защита.
42
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано от семейството наемат най-добрия адвокат и съдят до дупка измамниците, HBO и британския *** направил измисления "документален" филм в който ОТКАЗВА да включи хора от семейството на Джаксън или други хора близки до него. Защо не попита хилядите други деца с които Джаксън е имал контакт? Защото истината е една, фактите са едни, съда също се произнесе, че Майкъл е невинен по всички обвинения, но медиите се хранят от негативни новини и сензации. Мн съм разочарован и от Опра-вещица.
41
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе тюфлeци, може да е осиновена.
40
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Към края на живота си беше вече бял,но гените си няма как да избелиш!А тази мацка си 100% англо-саксонка,породиста при това :) Няма начин да е биологично дете на чернокож и бяла жена!
39
13
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ТОВА Е ДЪЩЕРЯТА НА МАКОЛИ КЪЛКИН!!!МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДЕЦА, ЗАЩОТО БАЩА МУ Е НАПРАВИЛ ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ КАТО ДЕТЕ ЗА ДА НЕ СИ ИЗГУБИ ГЛАСА!
38
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Децата на Майкъл Джаксън винаги са казвали, че той е най-добрия баща който са могли да имат. На погребението си спомням сълзите им и колко много го обичаха. Няма как толкова добър и състрадателен човек и хуманист, създал толкова прекрасна музика, да е чудовище. Жалко че Елизабет Тейлър си отиде от този свят и не може да защити своя най-добър приятел. Тя щеше да направи на нищо мръсниците. А документалния филм е чиста пропаганда, едностранен, маниполативен и без каквито и да било доказателства.
37
3
 
58
 
! Отговори
Майкъл е невинен преди 5 години
Много тъжно. Шепа измамници в задруга с медиите съсипаха не само Майкъл, но и цялото му семейство. Гнусните медии в САЩ убиха един изключителен човек, който промени света с музиката си. Той призоваваше да излекуваме света, да живеем в хармония и любов, без войни и насилие. Помогна на милиони болни деца по света. За сведение да кажа, че първото дете (Чандлър) обвинило MJ си призна, че баща му го е карал да си измисли историята за пари. Ог ФБР го разследваха над 10 години и не откриха нищо.
36
0
 
15
 
! Отговори
бай Тошо преди 5 години
добро парче изглежда на снимката
35
5
 
3
 
! Отговори
от 40 преди 5 години
или Джокович и Надал.
34
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
do 38 То по тази твоя логика да бяха убили Меси и Роналдо отдавна, ***!
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До NightbornТочно така е. Гледай и на това колко минуса са ти набили.
32
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ...По същата причина убиха и Уитни, дъщеря й и кого ли още не. Бизнесът не понася звездите да се задържат дълго на сцената вече. За прекалено много пари става въпрос. Големите звезди вече не са удобни, защото са независими и не се подават на внушения и навеждания. А продуцентите не ги обичат тези работи.