Новият брой на Vogue - под намесата на Меган Маркъл

Херцогинята бе гост-редактор на изданието
Обновена: 30 юли 2019 10:28 | 29 юли 2019 22:50, Дарена Найденова
5
Новият брой на Vogue - под намесата на Меган Маркъл
Снимка: Reuters

Все пак слуховете се оказаха верни. Преди няколко седмици в медиите се появи новина, че Меган Маркъл ще бъде част от модната библия Vogue. Тогава все още нямаше официално потвърждение нито от съпругата на принц Хари, нито от кралския дворец. 

Вчера обаче всичко излезе на бял свят и кралското семейство, и самото списание, потвърдиха слуховете. Херцогинята на Съсекс ще бъде част от септемврийския брой, който е считан за най-важният за цялата година. В него се правят предположения какви ще са тенденциите през есента и зимата.  

На корицата на списанието са 15-те жени, на които Меган се възхищава. Сред тях са Джейн Фонда, Салма Хайек и Грета Тунберг. 16-годишното момиче стана известно със своята борба срещу промените в климата. Самата херцогиня е направила интервю с Мишел Обама, а принц Хари се срещнал с приматоложката д-р Джейн Гудол. 

На самата корица е оставено едно празно място за снимка. От списанието обясняват липсата с това, че Меган е искала всеки човек, който чете Vogue, да се почувства част от промяната. "Херцогинята смята, че читателите на британския Vogue са част от този момент. Затова е оставила място, което прилича на огледало, за да ги мотивира да използват своята сила за промяна". 

"Последните седем месеца бяха невероятен процес, в който си партнирах с главния редактор на Vogue, за да направим най-важния брой на списанието, фокусирайки се върху ценностите, причините и хората, които влияят върху света в днешно време", споделя Меган в официално съобщение, разпространено от кралското семейство. 

Херцогинята никога досега не се е появявала на кориците на Vogue. За сметка на това, Кейт Мидълтън е била там през 2016-а, а принцеса Даяна е имала честта да бъде на първата страница цели 3 пъти. Меган сподели новината и в Инстаграм, където написа, че цялото преживяване е било много вдъхновяващо за нея.

Септемврийският брой на модната библия Vogue ще излезе на 2 август. 

Още новини за мода четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дарена, да бяхте се подготвили по-добре. Вече е ясно, че корицата и мотото на списанието не са оригинални, идеята е взета от книгата The game changers, излязла през 2016 г., а "авторските" материали от М. Маркл са изплагиатствани от австралийска журналистка.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мегън е ултра фейк
3
0
 
17
 
! Отговори
Упс! преди 4 години
"... принц Хари се срещнал с приматоложката д-р Джейн Гудол."Тоя да не е търсил брачен съвет?
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кафявото и черното пак са на мода. Нищо ново!
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е специално издание, посветено на ромското включване :)