Кичка скочи на Слави: Ръмжи като пее, самозабрави се

Певицата недоволна от политическите му амбиции
266
Кичка скочи на Слави: Ръмжи като пее, самозабрави се
Снимка: Булфото, архив

Анонсът на Слави, че ще преследва политически цели с новата си партия "Няма такава държава", предизвиква всеки ден различни и полюсни реакции.

Певицата Кичка Бодурова го атакува доста рязко в социалните мрежи, като го обвини в цинизъм, самозабравяне, а пеенето му сравни с ръмжене. Шоуто на Слави пък сваляло нивото на българския език, макар и самата Кичка да изпитва трудности при използването и писането му.

Още по темата

Ето какво сподели Кичка във Facebook без редакторска намеса и с всичките й граматически познания:

"Свидетел съм на едно предаване, което най-после падна от екран, в което дори съм участвала в зародиша му, което години наред сваляше нивото на българската култура и език. Което позволяваше да се говорят цинизми чрез отец Нафърфорий (всички знаем от къде излиза това име) и поета/ как му беше името/. Един човек го водеше, с невероятно самочувствие, казвайки "мойто студио", "мойто шоу", "моя балет", "мойте гости"... никога "Нашето". Дори работодател да си, никога не можеш да кажеш "мойто", защото много хора участват в успеха на всичко. Един "певец", който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, но това, че е всяка вечер на екран го направи "супер стар". Държейки се арогантно дори с музикантите, с които е бил съученик и са започнали да пробиват шоу бизнеса заедно. И този същия щял да прави партия "Няма такава държава". Такава държава има, Слави и то от 681 г. Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева в повече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре а не надолу. Това, че понякога имаше среща с известни личности, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше "червени" точки.

И печелеше рейтинг от ниските страсти на народа- чалга, сърказъм и цинизъм !Такава държава има, Слави! И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото! И ти си един от тези, които “цапаше”това настояще! Доколкото за име на твоята партия - имам идея. ППС - "Партия на простаците и самозабравилите се". Има доста които биха могли да членуват в тази партия!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Таз горката ще се пръсне от яд :))
47
1
 
9
 
! Отговори
asdf преди 4 години
До РУМАИли си лъжлив *** и си заобиколен от такива като тебе.
46
14
 
33
 
! Отговори
asdf преди 4 години
Общо взето го е заковала. Точно в десетката.
45
7
 
22
 
! Отговори
Изнервен преди 4 години
Стига сте се използвали умалителното Слави за този одъртял пергиш, все едно че е дете в детската градина. Или Трифонов или най-добре Трифчо.
44
19
 
12
 
! Отговори
РУМА преди 4 години
Всички, които познавам казват, че ще гласуват за Слави. После влизам тук, чета коментарите и всички са негативни и с едни и същи пошли обиди. Значи или хората около мен лъжат или интернет е любимо място на хората, които мразят Слави или голяма част от коментиращите тук са платени
43
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трифонов е про стак, който целенасочено, а значи с користна цел, сееше простащина. Познавам хора, които му се кефят - до един са циници. Една жена не успя да завърти - следователно е извратен. Какво повече може да се каже за такъв човек?
42
7
 
24
 
! Отговори
още критерии преди 4 години
До критерииКойто не знае как се гледа дете, не може ДОМ да създаде, къде е тръгнал държавата да оправя? Той знае действие деление само на единица. Политиката нали уж се прави и за "утрешния ден"? Какво "утре" има такъв човек? Нали като клекне един ден (независимо от парите, които има) ще трябва млади хора да работят - сестри, доктори, хлебари... Такъв човек произвел ли е млади хора? Що моите/нашите деца да го обслужват, а? Да си гледа чалгите и панаирите и на се са бърка дето не му е работа
41
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Червените плачат защото сега ще има още на партия която ще ги бие на избори :))))
40
10
 
22
 
! Отговори
До 38 преди 4 години
Като живее в чужбина да не е престанала да е българка. Иначе се връща много често в родината за разлика от много други българи. Щом се вълнува от български теми, чест и прави.
39
25
 
13
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Кица ще обърне плочата бърже. Като вземе Слави 30 процента на парламентарните. Аз и всички около мен ще гласуваме за него. ...напук на всички матросовци
38
15
 
24
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Напълно подкрепям написаното от Кичка Бодурова. Права е в разсъжденията си. Прав е и 1, който определя Трифонов като ФАНАТИЗИРАН САМОТНИК С ОГРОМНИ КОМПЛЕКСИ, ОТ КОЙТО СТАВА ДИКТАТОР. Относно шоуто - тъпотии, простащини, цинизми, печелене на евтина слава от глупости. Някой питаше кой друг може да напълни зала 1 на НДК или стадион. Пълни ги екипът на Слави, но я му погледнете публиката - неориентирани тийнейджъри, припадащи момиченца по този "идол", от който могат да чуят само чалга и простотии.
37
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Киче, като Има Такава Държава, защо живееш в Америка, омъжена два пъти за грък милионер? А? Ъ?
36
8
 
9
 
! Отговори
даскал преди 4 години
ай, леле, колко е грамотна тЪз госпожа!
35
9
 
36
 
! Отговори
До 33 преди 4 години
Кичка е завършила Консерваторията. Жената има своята публика и фенове. Пяла е и в чужбина. Има семейство с дете, което говори чудесен български. Има положение.
34
8
 
15
 
! Отговори
шоп преди 4 години
Бойко си е Бойко, него и с топ не можеш го поместиш, но Корнелата и на 4 място може да отиде. Тогава вече ше я пратят да язди пaтkи. Доган добре си изигра картите, а Дългия е поредния Бареков, Волен, Яне и всякакви други еднодневки.
33
5
 
5
 
! Отговори
българин преди 4 години
До 32...Дано са повече шараните.От колкото Борисов успя да върже до сега! -:)
32
29
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Селянката прави оценка на човек,завърил Консерваторията и даващ хляб на десетки хора.Скрий се в дупката ***,скучаеща бабке.Нека набърът ти Кристалина те вземе да и пееш в мвф.
31
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славунсера от шоомен ше се прави на политик, колко ли шарана ще успее да навърже този път
30
7
 
33
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
"... ЦЕЛИ СТАДИОНИ ПЪЛНЕЛ..."АМИ, ТО И СДС-то, ПЪЛНЕШЕ БУЛЕВАРДИТЕ НА СОФИЯ, АМА СЕ *** ГЕНЕРАЛНО.ТИЯ МЕСИИ КАТО, БАРЕКА, ЦАРО И СЛАВИ...ПОМАГАТ КОЛКОТО ЛАНШНИЯ СНЕГ. ТЕ СИ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ, ПА ВИЕ ШАРАНИТЕ ВЕРВАЙТЕ, ЧЕ НЕКОЙ ШЕ ВИ "ОПРАВИ"... ХАХАХААААА...АЗ, ВЕРВАМ САМО НА СЕБЕ СИ, ЗАТОВА СЪМ СИ ДОБРЕ!!!!!!!
29
25
 
12
 
! Отговори
К уч ка преди 4 години
Фичка да си гледа песните и да не се изказва неподготвена.Все пак е кака с почти десетилетка. разлика във възрастта