Кичка скочи на Слави: Ръмжи като пее, самозабрави се

Певицата недоволна от политическите му амбиции
266
Кичка скочи на Слави: Ръмжи като пее, самозабрави се
Снимка: Булфото, архив

Анонсът на Слави, че ще преследва политически цели с новата си партия "Няма такава държава", предизвиква всеки ден различни и полюсни реакции.

Певицата Кичка Бодурова го атакува доста рязко в социалните мрежи, като го обвини в цинизъм, самозабравяне, а пеенето му сравни с ръмжене. Шоуто на Слави пък сваляло нивото на българския език, макар и самата Кичка да изпитва трудности при използването и писането му.

Още по темата

Ето какво сподели Кичка във Facebook без редакторска намеса и с всичките й граматически познания:

"Свидетел съм на едно предаване, което най-после падна от екран, в което дори съм участвала в зародиша му, което години наред сваляше нивото на българската култура и език. Което позволяваше да се говорят цинизми чрез отец Нафърфорий (всички знаем от къде излиза това име) и поета/ как му беше името/. Един човек го водеше, с невероятно самочувствие, казвайки "мойто студио", "мойто шоу", "моя балет", "мойте гости"... никога "Нашето". Дори работодател да си, никога не можеш да кажеш "мойто", защото много хора участват в успеха на всичко. Един "певец", който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, но това, че е всяка вечер на екран го направи "супер стар". Държейки се арогантно дори с музикантите, с които е бил съученик и са започнали да пробиват шоу бизнеса заедно. И този същия щял да прави партия "Няма такава държава". Такава държава има, Слави и то от 681 г. Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева в повече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре а не надолу. Това, че понякога имаше среща с известни личности, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше "червени" точки.

И печелеше рейтинг от ниските страсти на народа- чалга, сърказъм и цинизъм !Такава държава има, Слави! И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото! И ти си един от тези, които “цапаше”това настояще! Доколкото за име на твоята партия - имам идея. ППС - "Партия на простаците и самозабравилите се". Има доста които биха могли да членуват в тази партия!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кичка е същата ***, селяни един друг се плюят.
27
11
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Впечатлен съм от обективизма и точно формулираната мисъл. Браво Киче! И друг да ти го е написал - пак браво!
26
15
 
23
 
! Отговори
айде нема нужда преди 4 години
Истинска българка.Разведена.Мъж-Зарпас Цитракис,щерка-Кристи Жаклин Кенеди...
25
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кичка пееше на тодор живков сега пее и на бойко само велик човек е способен на такова нещо продала е милиони песни!
24
10
 
53
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 4 години
Абе викат, тоя човек цели стадиони пълнел, та демек свестен бил...Ами то, ако ви дадат бурканче с мед и цестерна с *** какво ще си изберете бе? Цял стадион пълен с прошляци и нехранимайковци, щото друг не може му се върже на акъла...Пеел патриотични песни-ами и ние си ги пеем още откакто се знаем, и вашите баби и дядовци са ги пеели, та туй заслуга на Славчо ли е?Пробута ви малко патриотизъм и после задъни седем-осми кючек...Бива ли да му се връзвате, или сте от ония-от цистерната?
23
17
 
9
 
! Отговори
брях преди 4 години
И коментиращата и коментирания са наследници на една бездарна епоха в българската история,която все още не е приключила за съжаление!
22
15
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами права е Кичка!
21
9
 
9
 
! Отговори
критерии преди 4 години
Ай ся-здраво семейство.Човекът е индивидуалност и сам определя как да живее.Като е женен или мъжен-голям праз.Мъже и жени-колкото щеш.Банкерки и милиционери-всякакви и винаги готови.
20
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А вие защо така подигравателно я наричате "Кичка"?От цялата работа мирише,че Слави е проект на Доганя като това сайтче!
19
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че Слави не може да пее.Тук Кичка е права.Но нищо не му пречи да се занимава и с политика!-:) А относно името на бъдещата му партия.Едва ли има някакво значение! Явно привържениците на Бойкофилизма в България.Виждат достоен опонент на Борисов и групировката муВ лицето на Слави!-:)
18
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С такова заглавие човек би помислил, че го е изнасилила!
17
7
 
25
 
! Отговори
ANONIMEN 007 преди 4 години
Ако живеехте със заплата от 700 - 800 лв. на месец друга песен щяхте да пеете.Но да живее човек в САЩ и да такъв родолюбец ..... браво.
16
19
 
16
 
! Отговори
маалии преди 4 години
Червените треска ги тресе,ще се изпoнасeрaт от шубе!Баси зора!:)))
15
34
 
15
 
! Отговори
Води ни генерале! преди 4 години
Ето виждате известните изпълнители разобличиха слави руското *** и предател! Народа вижда само премиера генерал Борисов гради държавата всеки ден, хората са доволни много, сега почиваме на нашето прекрасно море, но наесен всички ще гласуваме за Герб!!!
14
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде , още един авариен звънец зазвъня по нервите на шоумена.Ха,ха,ха Браво за смелостта.
13
40
 
31
 
! Отговори
Кичко преди 4 години
Хахахаааа Кичкеее видяхме те тебв Капките! Вярно, можеш да пееш, поне малко, *** толкова *** не са и чалгарките! А ти когато напълниш стадион Васил Левски, и 3 пъти за 3 дни Арената, тогава вземи се обаждай!
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо няма статия за учредителната декларация на партията на Слави? Този пост на Кичка е вече стар...
11
7
 
38
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
Щото пък Бойко като гледам какво семейство е създал. Жена му го заряза на третия месец и забегна чак в Калифорния.
10
26
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сус мари,оруспу.Не маскари човека,които нищо не ти е сторил.И на него,като на много други ,му е дошло до гуша от такива като вас,които винаги сте се "блажили"покрай софрата на управленците.Малка Държава сме и се знаем кой,кой е и къде мърсува.
9
30
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Червените зареваха веднага :) дори Слави ще ги бие на избори :)))