Кичка скочи на Слави: Ръмжи като пее, самозабрави се

Певицата недоволна от политическите му амбиции
266
Кичка скочи на Слави: Ръмжи като пее, самозабрави се
Снимка: Булфото, архив

Анонсът на Слави, че ще преследва политически цели с новата си партия "Няма такава държава", предизвиква всеки ден различни и полюсни реакции.

Певицата Кичка Бодурова го атакува доста рязко в социалните мрежи, като го обвини в цинизъм, самозабравяне, а пеенето му сравни с ръмжене. Шоуто на Слави пък сваляло нивото на българския език, макар и самата Кичка да изпитва трудности при използването и писането му.

Още по темата

Ето какво сподели Кичка във Facebook без редакторска намеса и с всичките й граматически познания:

"Свидетел съм на едно предаване, което най-после падна от екран, в което дори съм участвала в зародиша му, което години наред сваляше нивото на българската култура и език. Което позволяваше да се говорят цинизми чрез отец Нафърфорий (всички знаем от къде излиза това име) и поета/ как му беше името/. Един човек го водеше, с невероятно самочувствие, казвайки "мойто студио", "мойто шоу", "моя балет", "мойте гости"... никога "Нашето". Дори работодател да си, никога не можеш да кажеш "мойто", защото много хора участват в успеха на всичко. Един "певец", който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, но това, че е всяка вечер на екран го направи "супер стар". Държейки се арогантно дори с музикантите, с които е бил съученик и са започнали да пробиват шоу бизнеса заедно. И този същия щял да прави партия "Няма такава държава". Такава държава има, Слави и то от 681 г. Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева в повече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре а не надолу. Това, че понякога имаше среща с известни личности, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше "червени" точки.

И печелеше рейтинг от ниските страсти на народа- чалга, сърказъм и цинизъм !Такава държава има, Слави! И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото! И ти си един от тези, които “цапаше”това настояще! Доколкото за име на твоята партия - имам идея. ППС - "Партия на простаците и самозабравилите се". Има доста които биха могли да членуват в тази партия!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
6
 
8
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Резултат от есенните избори: ГЕРБ , Слави , ДПС , БСП.
207
7
 
13
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
Кичка беше хубава пи.ка , за разлика от Слави .
206
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кичка е човек с широк мироглед,и вижда нещата много правилно.За авторитетът и няма какво да се говори.Човек ерудиран,и с изключително хуманно мислене и поведение.
205
3
 
4
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...da prava e jenata ! Saglasna sam ! Na Balgaria I triabva smiana na sistemata a ne na vodeshtata partia !!! Slavi e porednia liberalen proekt !!! Neka da kaje ot kade idvat parite za partiata mu !!! V tova e "kliucha kam barakata " !!! Koi te finansira be Slavchio ??????????
204
3
 
7
 
! Отговори
До Сънчо преди 4 години
Кой ти каза, че не гледаме БНТ? Аз пък твърдя, че най-качествената продукция откъм съдържание и предавания, че дори и новините измежду цялата бълвоч, с която ни засипват от бтв и нова, е в БНТ.
203
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Права е!!!
202
4
 
16
 
! Отговори
наблюдател преди 4 години
Тодор Колев определено се изчерпа напоследък, но идеята му беше да даде добър пример и да порицае недъзите.Слави е един черноглед недъгав лош пример за обществото. Това донякъде беше вследствие на това че тези които поръчваха музиката искаха да изкарат капиталистическото общество виновно за недъзите на социализма.Това продължи твърде дълго и нанесе вреда на мозъчната дейност на този клоун.
201
4
 
3
 
! Отговори
Сънчо преди 4 години
за разлика от бтв и слави, БНТ която не гледате, но за нея плащате
200
2
 
15
 
! Отговори
Mudyu преди 4 години
и аз ръмжа, но никой не ме слуша, камоли да си купи билет. БиТиВи е частна телевизия, не е с държавни пари. Никъде не пиша, че е задължително да гледаш, слушаш или гласуваш за слави. Това важи и за азис, кондьо, софка, тита, мита, кичка, мичка и пичка
199
7
 
11
 
! Отговори
падаща звезда преди 4 години
Ако Слави направи собствено предаване, което се финансира на стопански признак, ще види сам къде cepaт гладните. Тогава ще се убеди на собствен гръб в своите качества.Аз лично приветсвам решението му да състави собствена партия за да може да стане сам свидетел на това как ще угасне като падаща звезда.
198
4
 
6
 
! Отговори
1122 преди 4 години
Киче, я изпей Руфинка болна легнала, да те послуша Слави, а и сценарист четата. Има ли, к и ч е, сделка, започва, слушат те.. Камериерка та съм
197
16
 
10
 
! Отговори
pora преди 4 години
Тая пък каква е? Коя я знае нея че и мнение ще изказва? Тая е никой! Слави поне прави нещо за разлика от тая дето дори не живее тука....
196
16
 
12
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
Кичка много добре оплюва Слави, оплюването е нейната сила. Правила го е и друг път, отдава и се, и сега е перфектна, най-вероятно и е поръчано срещу нещо. Но ние не живеем като нея в лукс в Щатите или в Гърция, а живеем тука, в блатото, при и заедно със свинската чума. И имаме нужда от АЛТЕРНАТИВА. И страшното, е че борбата и със Слави е за това да бъдем лишени от каквато и да е алтернатива. И да си умрем в блатото. Затова колкото и лош да е Слави, тя е по-лошата от двамата.
195
15
 
14
 
! Отговори
Хахаха преди 4 години
Кичке, марш обратно в 6ти клас! Кичка сигурно идва от КИЧ?
194
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"И ти си един от тези, които цапашетова настояще!" - Направо го уби с мотиката. Бесен *** сеещ чалга. Браво на Кичка.
193
4
 
14
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
Славчо, батьовото! Не "Няма такава държава", има я и трябва да я има!Твоите сценаристи са те подвели!Истината е, че в 1338 -та година от създаването на държавата ни сега можем да кажем: "Няма такава управа". Дано тази управа повече не тормози нашата държава, амин!
192
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави верно е плагиат.Шоуто му е старото "Как ще ги стигнем американците" - на ТодорКолев.
191
5
 
18
 
! Отговори
L. преди 4 години
И какво й е на правописа на Кичка, че не разбрах?
190
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Премиера му става тясна държавата
189
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ под съд