Кичка скочи на Слави: Ръмжи като пее, самозабрави се

Певицата недоволна от политическите му амбиции
266
Кичка скочи на Слави: Ръмжи като пее, самозабрави се
Снимка: Булфото, архив

Анонсът на Слави, че ще преследва политически цели с новата си партия "Няма такава държава", предизвиква всеки ден различни и полюсни реакции.

Певицата Кичка Бодурова го атакува доста рязко в социалните мрежи, като го обвини в цинизъм, самозабравяне, а пеенето му сравни с ръмжене. Шоуто на Слави пък сваляло нивото на българския език, макар и самата Кичка да изпитва трудности при използването и писането му.

Още по темата

Ето какво сподели Кичка във Facebook без редакторска намеса и с всичките й граматически познания:

"Свидетел съм на едно предаване, което най-после падна от екран, в което дори съм участвала в зародиша му, което години наред сваляше нивото на българската култура и език. Което позволяваше да се говорят цинизми чрез отец Нафърфорий (всички знаем от къде излиза това име) и поета/ как му беше името/. Един човек го водеше, с невероятно самочувствие, казвайки "мойто студио", "мойто шоу", "моя балет", "мойте гости"... никога "Нашето". Дори работодател да си, никога не можеш да кажеш "мойто", защото много хора участват в успеха на всичко. Един "певец", който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, но това, че е всяка вечер на екран го направи "супер стар". Държейки се арогантно дори с музикантите, с които е бил съученик и са започнали да пробиват шоу бизнеса заедно. И този същия щял да прави партия "Няма такава държава". Такава държава има, Слави и то от 681 г. Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева в повече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре а не надолу. Това, че понякога имаше среща с известни личности, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше "червени" точки.

И печелеше рейтинг от ниските страсти на народа- чалга, сърказъм и цинизъм !Такава държава има, Слави! И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото! И ти си един от тези, които “цапаше”това настояще! Доколкото за име на твоята партия - имам идея. ППС - "Партия на простаците и самозабравилите се". Има доста които биха могли да членуват в тази партия!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
4
 
13
 
! Отговори
А, стига, бе... преди 4 години
"... ЧЕСТНО СПЕЧЕЛЕНИ ПАРИ, ПРЕД ТВ-ЕКРАНА..."ХЕХЕХЕЕЕЕ.... Е ЩО САМО НА НЕГОДАВАТ ТОЛКОВА ТЕЛЕВИЗИОННО ВРЕМЕ...??!!!ЩО НА ДРУГИТЕ, .... НЕ?????!!ПЛЮС ТОВА СЛАВИ Е ПЛАГИАТ!ШОУТО БЕШЕ НА ТОДОР Колев!!!СЛАВИ - ПРОСТО ГО ИЗКОПИРА, И ИЗГОНИ Т. КОЛЕВ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА. АЙДЕ, НЕ ПАСЕМЕ ТРЕБВА...!!!!
167
4
 
9
 
! Отговори
Циник преди 4 години
НТД... На Теслата Дръжката... Тази нова партия ще направи чудеса... за простия българин..
166
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 161Слави е успял българин и е спечелил парите си с труд пред телевизионния екран. За разлика от парите на политиците, неговите са ясни. Истината е че много хора се страхуват от появата му на политическата сцена и се стремят да го очернят по всякакъв начин.-----------------------------------------------------------------------------------------Сиромахов, ти ли си бре
165
13
 
8
 
! Отговори
хаха преди 4 години
А на тази лелка с отминала слава, кой й каза че може да пее. ОСвен това не смятам че това е нейна работа ...
164
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъко мъко.....Да се смее ли, да плаче ли човек....
163
0
 
2
 
! Отговори
Черта преди 4 години
До - - - - - - - - Кофти квота си направил, шибнах ти погрешно минус, докато се усетя, какво си искал да кажеш.
162
3
 
12
 
! Отговори
Tangra преди 4 години
Ми то едно ниво в държавата.Тикви кратуни и мутри, сега вече и чалга мутро певци
161
10
 
11
 
! Отговори
Бойко преди 4 години
Кичка правилно му го каза на Слави,но къде е през всичките тези години тази видна родолюбка? За едни приятели питам?!
160
12
 
12
 
! Отговори
------------ преди 4 години
До АнонименСлави е успял българин и е спечелил парите си с труд пред телевизионния екран. За разлика от парите на политиците, неговите са ясни. Истината е че много хора се страхуват от появата му на политическата сцена и се стремят да го очернят по всякакъв начин.------------------Боже, кой ти го продиктува човек ??? Смешен плач........................
159
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТИ ГЛЕДАЛ ЛИ СИ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ УСПЕШНИЯ БЪЛГАРИН- ГОЛА ГЛАВА НА МАСА И ЗАБИТИ ОЧИ В СЦЕНАРИЯ, ТОЙ ПРОСТО СРИЧАШЕ- БЕШЕ ЖАЛЪК.
158
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С КАКВО СЛАВЧО Е ПО КОФТИ ОТ МИТЬО ПИЩОВА, ЧЕ ДА НЕ СЕ КАНДИДАТИРА.
157
9
 
7
 
! Отговори
ппп преди 4 години
Решила Кичка Б. да си смени името.В съда я попитали защо, а тя отговорила: " Ми, господин съдия сам разбирате...Кичка, Кичка ...и като се замени първата буква с "П" колко неудобно става!" " Добре, а как искате да се казвате?" - попитал съдиятал. "Кутка, ако може..." казала Кичка Б.
156
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СЛАВИ НЯМА АМБИЦИИ- ГОСПОДАРИТЕ МУ ИМАТ АМБИЦИИ
155
8
 
18
 
! Отговори
като вожда преди 4 години
Кичка удари Славчо в десетката!Това което е написала е самата истина!А Слави си е чалгар и такъв ще си остане.Има поговорка,която гласи:Това което е родено да пълзи,никога няма да хвръкне!
154
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави е успял българин и е спечелил парите си с труд пред телевизионния екран. За разлика от парите на политиците, неговите са ясни. Истината е че много хора се страхуват от появата му на политическата сцена и се стремят да го очернят по всякакъв начин.
153
12
 
7
 
! Отговори
антиКИЧ преди 4 години
Кичето да си пее калимерите у тях си, където и да е това и да се не бърка, нямаме нужда и от нейния безкраен капацитет...
152
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да се учудя, ако му спретнат едно задълбочено разследване дали не е укрил нещо някъде за да го очернят и по този начин дискредитират, в случай, че има опастност да спечели изборите. :)
151
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СЛАВИ Е ЦИНИЧЕН П Р О С Т А К
150
3
 
16
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Чета "фенньчетата" на "Слави".. глупаво фамилиарничене впрочем...Човек би помислил, че след почти 30 години... Пълни със "спасители на нацията и апостоли".. *** си е взел урок...Не би... Настъпва мoтикaта.. И все с разкървавен нос ходи..Наивитета му щеше да е трогателен (в първите години) сега е само смешен
149
3
 
5
 
! Отговори
Изнервен преди 4 години
До 137. Особено се пише с едно н. Първо завърши трети клас и тогава пиши по сайтовете.