Кичка скочи на Слави: Ръмжи като пее, самозабрави се

Певицата недоволна от политическите му амбиции
266
Кичка скочи на Слави: Ръмжи като пее, самозабрави се
Снимка: Булфото, архив

Анонсът на Слави, че ще преследва политически цели с новата си партия "Няма такава държава", предизвиква всеки ден различни и полюсни реакции.

Певицата Кичка Бодурова го атакува доста рязко в социалните мрежи, като го обвини в цинизъм, самозабравяне, а пеенето му сравни с ръмжене. Шоуто на Слави пък сваляло нивото на българския език, макар и самата Кичка да изпитва трудности при използването и писането му.

Още по темата

Ето какво сподели Кичка във Facebook без редакторска намеса и с всичките й граматически познания:

"Свидетел съм на едно предаване, което най-после падна от екран, в което дори съм участвала в зародиша му, което години наред сваляше нивото на българската култура и език. Което позволяваше да се говорят цинизми чрез отец Нафърфорий (всички знаем от къде излиза това име) и поета/ как му беше името/. Един човек го водеше, с невероятно самочувствие, казвайки "мойто студио", "мойто шоу", "моя балет", "мойте гости"... никога "Нашето". Дори работодател да си, никога не можеш да кажеш "мойто", защото много хора участват в успеха на всичко. Един "певец", който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, но това, че е всяка вечер на екран го направи "супер стар". Държейки се арогантно дори с музикантите, с които е бил съученик и са започнали да пробиват шоу бизнеса заедно. И този същия щял да прави партия "Няма такава държава". Такава държава има, Слави и то от 681 г. Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева в повече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре а не надолу. Това, че понякога имаше среща с известни личности, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше "червени" точки.

И печелеше рейтинг от ниските страсти на народа- чалга, сърказъм и цинизъм !Такава държава има, Слави! И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото! И ти си един от тези, които “цапаше”това настояще! Доколкото за име на твоята партия - имам идея. ППС - "Партия на простаците и самозабравилите се". Има доста които биха могли да членуват в тази партия!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
7
 
11
 
! Отговори
А според мен преди 4 години
ако има да казва нещо Кичка относно политическия проект, да го казва, абстрахирайки се от начина на пеене на Славчо. Защото Кичка "пунтира" гръцки певци, съска и шепти при звукоизвличане, та да си мислим, че е много автентична. И още една "маааааааааааалка" разлика - Славчо е субкултура с влияние, а не абонат на продуценти за риалитита, в които разни "дзвИзди" се излагат публично, та дано изкарат нЕкой лев.
147
2
 
7
 
! Отговори
еrror 404 преди 4 години
Когато липсват първите 7 години и семейни ценности нито обществото или армията може да го поправи;!!
146
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Харесвам Слави! Не е Чалга.р. Много от забравените песни ги чух за първи път от Слави. Той ги възроди. И пее много хубаво. Железен е, и екипа му е много сериозен, отговорен и дисциплиниран. В шоуто се ДО КАЗВАШЕ дълги години. Никое друго шоу не е издържали толкова много. Но по важното в политиката да е железен. И да няма прошка към никой дори и към богопомазаните и богоцелунатите. Иначе отново всичко губи смисъл.
145
6
 
19
 
! Отговори
Има истина преди 4 години
Доста мои съученици му подражавахме на простотиите. И не сме станали по - умни от това. Всичките които му подражавахме сега сме общаци, ходим на бригади, тираджии и миячи.Но дали ако го нямаше щяме да подражаваме на някоя друга простотия. Няма гаранция за това.
144
4
 
6
 
! Отговори
Данчо от Елин Пелин преди 4 години
Таа на него ли скочи,или върху него....Ега ти езика.
143
5
 
7
 
! Отговори
хах преди 4 години
Кичка коя?
142
13
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Странно е човек избягал в чужбина да дава акъли и напътсвтия на българите в БГ- Та ТЯ отдавна не живее в БГ а в САЩ !! Всички избягали нямат право да дават акъл !! Те са предатели! И аз не харесвам Слави понеже е алчен и тарикат и все пак е и бизнесмен -И когато Костов и Борисов бяха в шоуто му на гости -ТОЙ беше наведен до земята !! *** !
141
10
 
14
 
! Отговори
555 преди 4 години
Абе коя е Кичка ???
140
12
 
10
 
! Отговори
Барселона преди 4 години
Кичето ,защо се напъва така...
139
4
 
24
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Расте нова тиква. Ще стане много по-едра .
138
15
 
15
 
! Отговори
равносметка преди 4 години
Тиквата е нашият позор, Доган е нашият враг, Нинова е нашето тъжно минало, т.нар. "патриоти" са тома от което бягаме ужасени---а Слави Трифонов е нащето настояще--едно просто момче, закърмено с мръсните пари на Илия Павлов, Георги и Васил Илиеви, ласкател на Боко Тиквата - спомнете си как го интервюираше----- Аз ще гласувам за Демократична България.
137
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В същност, както тоя Слави толкова не става и като никак и нищо не истава от него, що ли се впрегнал целият тролаж да го фули?Ми оставете го да си мре от болестта. Ей ви на Бареков. Опита, оака се и си замина. Ако Слави не става то и той ще си иде. Ням смисъл да се напъвате да манипулирате мнението на хората. Нали и без това никой не го харесва (Слави) ?Ама май ви е шубе и то яко ви тресе. Нищо чудно пък Слави да ви "страхува", а ?! Кво ша кайте?!
136
43
 
31
 
! Отговори
АНКЕТА преди 4 години
Ще гласувате ли за партията на Слави Трифонов ?Да +Не
135
21
 
37
 
! Отговори
Факт!!! преди 4 години
Кичке , когато напълниш зала О2 в Лондон или ти дойдат 70 000 на стадион Васил Левски - тогава се изкажи от сърце !!!
134
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затова ли като му беше на гости му занесе вино и диска си да си направиш рекламица
133
16
 
27
 
! Отговори
А.М.Салакис преди 4 години
Дали е Кичка или Кутка , тая защо чак сега реши да се прави на нещо, та барабар Петко с мъжете и тя да оплюе Слави ?!Да си съска там , правейки се на гъркиня , и да не се вре там ,дето не й е работа , че става още по-противна !
132
13
 
22
 
! Отговори
БОКО ТИКВОКО преди 4 години
ПОМНИ БЪЛГАРИНО "НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" от скоро се почна с гнусотия 'щото страха е по-голям и от егото. Вчера на президента жената днес друга *** страх, страх, сраххххххххх. Тази нетърпеливост да наливаш *** е направо заливка с глазура тип рая.
131
18
 
29
 
! Отговори
трийте,ама преди 4 години
Колкото повече го плюете Слави ,толкова повече му качвате рейтинга , особенно такива дърти КичкИ много дразнят .
130
3
 
31
 
! Отговори
Pen преди 4 години
Абе оставете го на мира Славчо.Всеки може да си прави партия и да прави каквото си иска! От какво толкова са се притеснили медиите ,че постоянно има новини за бъдещата му партия ?
129
26
 
19
 
! Отговори
абсурдистан преди 4 години
Таз стара и грррозна баба , дет никога не е могла да пее ,кат млада подаваше "К"ичка ,а сега "свири" на гръцки дудук .Та тя с какво право се изказва ?