Комикът Николаос Цитиридис сяда в стола на Слави в bTV

"Шоуто на Николаос Цитиридис" тръгва на 27 януари
22 яну 2020 14:32, Александър Попов
75
Комикът Николаос Цитиридис сяда в стола на Слави в bTV
Снимка: bTV
"Шоуто на Слави" вече е в историята, а в неговия пояс от 27 януари тръгва "Шоуто на Николаос Цитиридис". То ще се излъчва всеки делник от 22:30 до 23:30 ч., съобщиха днес от bTV.
 
Вечерното токшоу ще предложи на зрителите доза хумор с добър вкус, коментари, вълнуващи интервюта с български и международни знаменитости и влиятелни публични фигури, както и различни артистични изпълнения.
Още по темата
"Вечерното токшоу е най-взискателният от всички телевизионни развлекателни формати по отношение на водещия. Затова сме щастливи, че имаме най-добрия автентичен талант, подходящ за съвременната телевизия. Подобно на водещите на световните вечерни шоупрограми, той е многопластов - и като артист, и като медиен професионалист. Николаос ще бъде ангажиран и със създаването на част от съдържанието на шоуто. Убеден съм, че ще спечели любовта, вниманието и ангажираността на всички наши зрители", коментира Флориан Скала, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.
 
Кой е Николаос Цитиридис?
 
Той е роден в Атина, живее в България от петгодишен. Учил е журналистика в СУ "Климент Охридски". Трупа опит като радио водещ, репортер в онлайн медии, сценарист. 
 
От 2016 г. се занимава със стендъп комедия, като само досега има над 300 представления в цялата страна. Първоначално Николаос става сценарист в продукционния екип на bTV през 2019 г., като ще запази тази роля паралелно с работата си на водещ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
8
 
! Отговори
zlatena преди 4 години
Прогнозирам шоуто на Николас Цитридис ще е с 10% рейтинг няма да изкара на екрана дори 2 месеца пълен провал на програмната схема на тв btv то затова нова тв и 7\8 тв са с по висок рейтинг така ще е защото гръцките собственици на tv btv си гледат само собствените интереси друго не ги интересува
60
8
 
5
 
! Отговори
Няма значение преди 4 години
За пореден път се убеждавам колко *** и ограничен народ сме. Това, че вие не знаете кой е, не е задължително, че няма хора като мен и други, които знаят пича, който и страшно печен, от Комеди Клуб София и Комеди Клуб Подкаст в Youtube.
59
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НАЗНАЧЕТЕ НАИ УСПЕШНИЯТ КОМИК НА НЪЛГАРИЯ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ
58
1
 
8
 
! Отговори
ззз преди 4 години
Този специално за шоуто ли си е обръснал главата?А иначе: гениите от БосфорТВ не разбраха ли,че НЯМА в световната ТВ шоу история случай в който НЯКОЙ да е успял да замени друг в подобно предаване. Независимо колко е добър, хората си търсят "старият" водещ,колкото и да са го пл.юли преди това. Вижте "двама мъже и половина" или "Топ Гиър" или даже се върнете до нашата "Всяка Неделя". Че наполседък даже вече не се гледа "Прогнозата за времете" щото си търсим Чолаков!Няма значение какви са новите!
57
16
 
7
 
! Отговори
Mustafa преди 4 години
Ето, тези коментари ще показвам като ми кажете колко сте гостоприемни и обичате чужденците. Пълен смях. Сериалите били турски, този бил грък. Човекът още и едно предаване не е излъчил, но вече е заклеймен. В 21 век сме, хора. Делим се на кадърни и некадърни. Изчакайте поне да го видим. Знаем, че за вас Слави е поставил летвата недостижимо високо и никой (камо ли чужденец..сакън) може да я достигне.
56
10
 
11
 
! Отговори
българин преди 4 години
Това "дете".Плод на "гръцко българската дружба"ли е? Леле леле..На къде вървим???! Преди векове,сме проливали кръвта си срещу византийците,бранейки земите си! А днес???!
55
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зрители се печелят с Харизма Визия Бистър Ум и Остър език. Този ще имали на какво да се подпре. Слави го подпираха и то здраво Професионални артисти и Професионални музиканти. Сценаристите му издишаха но пък Импровизацията на Артистите им се отдаваше. Първото предаване на този ще го гледам от любопитство, ако ми хване окото и ухото може и да изгледам още някое предаване но едвали ще са повече.
54
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е то ясно че е голям екипа...а друго в интересно ,толкова ли нямаше българин ..бтв голяма реклама за тоя ,голем цирк
53
3
 
12
 
! Отговори
Фен на Босфор ТВ преди 4 години
Шоуто на Николаос Цитиридис е създадено от вътрешния продукционен екип на bTV. Близо 80 професионалисти сценаристи, редактори, продуценти, специалисти по проучвания, оператори, стилисти, координатори гости и други работят по продукцията.Снимка: bTV "Професионалисти !" Това да не е турски сериал ,вашите "профита" там са силни !
52
4
 
10
 
! Отговори
Микис теодоракис преди 4 години
Имате ли списък с коментари които трябва да оставите ?
51
3
 
14
 
! Отговори
шитком преди 4 години
Ще е да политкоректен спрямо вожда инак вожда почва да звъни по мобифона нервен от слънчевото затъмнение , иронията е че ако цифровизацията се беше разгърнала както обещаваха и плянираха едно време телевизия 7/8 щеше да се излъчва по наземен цифров ефир , ама другите главни програмни директори на бивши национални телевизии в ц. ефир ще нервничат по мобифоните , откъдето и да го погледнеш си е трагедия и не е комедия ....
50
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След това идва ред наШоуто на Хасан и Ибрахим.
49
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не го виждам този човек да изкра дълго време. Голяма реклама му направиха и ако просъществува колкото нея ще е чудо.
48
5
 
27
 
! Отговори
!@#$ преди 4 години
Истината е, че най се забавлявах на режисираните /или не/ заяждания между Радков, публика и Слави Трифонов. Дори самите актьорски образи не ми бяха толкова забавни. Тоя пич колкото и забавен да е, без екип зад него просто ще отече в канала твърде скоро. Хумора е твърде сериозно нещо за да гледаме с насмешка на него.
47
3
 
24
 
! Отговори
Калимеракис преди 4 години
Това шоу хубаво ли е или е гръцко?
46
0
 
14
 
! Отговори
Замислен преди 4 години
Кошмарно сложно е на направиш рейтинг по ТВ днес. Особено ако нямаш набрана инерция. Те хората започнаха радио през интернет да си слушат по колите и офисите, а какво остава за ТВ.
45
14
 
24
 
! Отговори
СПАРТАК преди 4 години
Ами то в Гърция всички са комици. Гърция е държава на смешници и комедианти. Всички до един там са клоуни и палячовци. Пародии, имитации и карикатури на хора.
44
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как всичко гледа Слави? Телевизията му уж е кабеларка, но не можеш да я хванеш с аналогова телевизия, трябва цифрова да имаш. По-бедните българи нямат цифрова телевизия.
43
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Водещите на новините - Юксел Кадриев, несменяем, без висше образование, това ли е българското на водещите на новините.
42
1
 
31
 
! Отговори
истината преди 4 години
Харесвах Тодор Колев но да се твърди, че той е измислил формата е глупаво - хамериканците го правят от 1940 :)