Първа кутия в MasterChef, готвач се срина

За първи път участник няма да сервира ястие
15 мар 2020 13:55, Александър Попов
18
Първа кутия в MasterChef, готвач се срина
Снимка: bTV

В понеделник от 21:00 часа Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще дадат старт на голямата битка за титлата MasterChef на България и 100 000 лева с предизвикателството на първата кутия.

Съдържанието й ще изненада 16-те участници. Ново стратегическо предимство ще мотивира гладиаторите да режат, месят, пържат и пекат с невероятна скорост и прецизност. Master престилката, обаче, ще върви ръка за ръка със значима кауза, която ще предопредели решението на журито.

Високият залог в играта ще провокира въображението на готвачите до степен, в която всичко е възможно. Те ще поемат рискове, ще се опитват да компенсират пропуските и да заслужат поздравленията на журито. Абсолютният хаос, стресът и времето ще лишат някой от възможността да сервира на журито, което ще се превърне в прецедент в MasterChef. В хода на състезанието някой ще демонстрира сериозно израстване, друг - ще сбъдне своя мечта, а трети ще получи ценен урок за превратностите на съдбата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: MasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
от 8 до 9 преди 4 години
Защо да съм ***? Написах да се отложи за малко предаването. Дано всички са здрави от участниците и журито. А за предаването-развалиха го. Това е кулинарно шоу,а не всеки да се пъчи там колко е мениджър. Тия дето са главните готвачи, да обясняват нормално на участниците,без да им се подиграват. На моменти някои са много арогантни и от участниците и от главните готвачи. Помня,че имаше една Божана, непоносима особа в предните издания.Имаше и една много важна дето в Швеция живееше.
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"готвач се срина"!?Как тази част от заглавието кореспондира с написаното под него?
6
5
 
3
 
! Отговори
някой си преди 4 години
Трябваше да отложат за известно време предаването. Хората не ги интересуват сега ястия, а са разтревожени.А иначе първият сезон ми беше интересен,ама това дето решиха да правят участниците повече артисти не ми хареса. НЕ ми харесва и начина по който се заяждат главните готвачи. Мислех,че участниците са там и за да научат да готвят ястия,които не са знаели преди това,а не да им крещят през цялото време. Някои участници треперят или почват да реват. Това ли е целта? Да ги откажат да готвят въобще.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДиналоМен пък ми харесва. Не се и тересувам Тошков от короната, защото съм в залите а местност и имам храна, гориво, лекарства и боеприпаси за години.Така че - оди си спа и по другите статии,
4
11
 
11
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Айде стига с тия бе! Някаква грозна *** и един татуиран *** ще ми казват. В тази държава всеки иска да е шеф, това е проблемът.
3
12
 
13
 
! Отговори
Ало преди 4 години
Стига сте занимавали нормалните хора с олигофрения !! Цял свят му пламнала главата а те със снобарските булмачи за търбуха! !!
2
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България пламна , а те са занимават с Мастър шеф!
1
3
 
29
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 4 години
Местя!!!