Слави Трифонов с махленски обиди срещу Цитиридис. (Не)очаквана слабост?

Шоуменът и политик определи Николаос като глупав
13 апр 2020 14:32, Александър Попов
502
Слави Трифонов с махленски обиди срещу Цитиридис. (Не)очаквана слабост?
Снимки: Олег Попов/колаж: Dnes.bg
Слави Трифонов гостува онлайн на Маги Халваджиян в "Господари на ефира", където над час отговаря на въпроси на зрители - от такива за политическия му проект до твърде лични.
 
Естествено, не бе подмината темата с неговия конкурент в bTV Николаос Цитиридис. И показа неочаквана слабост на фона на твърденията си, че е доказан професионалист.
 
Квалифицира Цитиридис като глупав на няколко пъти, а предаването му, че се прави на инат.
 
Още в началото той прояви своята раздразнителност, че шоуто копирало неговото, включително студио и декори. Подобни студиа и декори не са измислени нито от bTV, нито от Слави. Включително и надписът на вечерните предавания наподобяват западните образци.
Още по темата
Самият Трифонов навремето беше в същата ситуация. Нападките срещу него бяха, че е изкопирал шоуто на Тодор Колев "Как ще ги стигнем..." - задявките с бенда, скечове и вицове, гостите. Не е по-различно от ситуацията близо четвърт век по-късно. Но тогава в ролята на разочарования беше Адама, а сега той. 
 
Зрител попита дали е гледал конкурентното му предаване. 
 
"Гледах го, разбира се. Голяма глупост. Човекът няма чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад. В САЩ водещите на такива тв продукции започват над 40 години, аз стартирах на 33. Но имах добър екип. Това предаване върви на инат, иначе отдавна трябваше да бъде спряно. В него няма нещо, което върви като рейтинг. То съществува, тъй като някой е похарчил някакви пари и сега трябва на инат някакво момче да се прави на водещ. А иначе трябва да се дава път на младите, но понякога трябва да се спират. Ако го дадеш на млад глупав човек, значи ти си страшно глупав стар човек", заяви Слави.
 
Десетина минути по-рано на друг въпрос - "Каква е била разликата между Слави с плитките с ластик и сега?", той отвърна, че със сигурност е бил по-тъп.
 
И допълни, че "когато човек е млад, е глупав. И това е очарователно". Явно обаче Цитиридис не му е очарователен.
 
Защо падна на някакво махленско ниво с обидите обаче остава загадка. Или може би не е. Истината е, че през последните над 20 години Слави никога не е имал конкуренция в същия часови пояс. И няма как да направим съпоставка на неговата реакция.
 
Тя издава нервност. И той самият призна, че телевизията му не е на печалба, защото рекламодателите са съсредоточени в двете големи частни телевизии. Докато беше в bTV едва ли е имало случай да изпитва трудност по отношение на рекламодателите. Рейтингите също бяха в кърпа вързани, независимо от лъкатушенията им през годините.
 
Сега не е така. Той и неговият екип се борят за всяка реклама. Колкото и да са условни - рейтингите не са в негова полза, а и самият той избра друг подход при пийпълметрията, който засега е новаторски за нашия пазар и не се припознава от рекламните агенции. 
 
И на фона на всички трудности, той има конкуренция. За първи път реална. Изкопирана, със слаб екип, с "глупав" водещ, но конкуренция.  
 
Слави твърди, че е професионалист и непрекъснато се стреми да се самоусъвършенства. 
 
В същото време зачеркна с големия флумастер "младия и глупав" Цитиридис. Не става и толкова. Той няма право да се самоусъвършенства.
 
Всъщност сравненията между Трифонов и Цитиридис на пръв поглед са повече от нелепи. Единият с опит, другият - с никакъв. Единият с влияние на музикалната сцена, а според изследванията и в политиката, водещ от над 20 години, другият - сега прохожда.  
 
Само че този с опита вижда заплаха. Иначе не би го обиждал. Просто щеше да се радва на слабата конкуренция...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


502
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Маркуча е прав, а сополанкото Николаос не може да му стъпи на малкия пръст.
42
12
 
7
 
! Отговори
Доко преди 4 години
Чалгар изявил мнение за ***.....
41
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи питат го за Цитиидис Слави си казва мнението отговора не им харесва на нежните новоизлюпени либерал жендърчета и Слави бил пpoстак и махленец. Като мине епидемията и всички на гей-парад да си лекувате душевните травми.
40
3
 
7
 
! Отговори
V преди 4 години
Е нали и двамата са били в американската БТВ ? Може да се видят рейтингите . На слави и на тоя се му забравям сложното име . В политиката на Слави ще му е много по трудно. Политиката е мръстна игра с магистрати и медии . Например тикава като дойде на власт как ревеше да се сменят съдиите и прокурорите с гербераски за да минават корупционни сделки като ф16 без да го съдят. А сега разправя - Колко смърт имало в Италия и никой нищо не му прави ,а на възраждане 20 бона за затваряне на устата ;)
39
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Учиндолски, теб трябваше да ти спрат предаването още преди 10г.
38
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От Босфор тв пишман станаха, че замениха Славчо с Цитиридис.
37
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе кой го интересува, кажете нещо за коронавируса, колко са новите бройки от сутринта до сега, брой починали, оздравели, разбивка по градове, мутафчийски с какво стресира точно днес? това са истинските новини! Чакаме !
36
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък вече не гледам , нито Слави, нито Цитиридис. И двете са посредствени
35
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само слаб...човек може да обижда без основание друг човек . Именно затова е...слаб.(умствено)...
34
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави е един от най-умните хора, едно време беше направил скеч с една министърка от СДС я беше издокарал, че прави стриптийз на пилона или нещо танцуваше и ги натириха тогава в едно мазе. Успя въпреки трудностите, които му създаваха и прослави държавата по всички континенти.
33
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Силно се съмнявам Слави да е изричал подобни думи и то по телевизията.
32
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АстерВсъщност, Цитиридис никак не е глу.пав. Просто не е про.стак. А про.стащината е мерило за интелигентност у хора, като Слави....
31
5
 
11
 
! Отговори
Petur преди 4 години
Слави е политически и телевизионен труп, цикатридината даже не се е раждал
30
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече се заговори, че най-вероятно ще го спират.... За гръка става въпрос.
29
6
 
19
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Не знам дали е глупав Цитиридис, но "шоуто" му е адски скучно и жалко... Няма място за сравнение с това на "дългия", което е забавно и заради актьорите Краси Радков, Мариан Бачев и Иво Сиромахов, като последният май беше сценарист преди, но успешно се преквалифицира.
28
7
 
25
 
! Отговори
българка преди 4 години
Шоуто на Слави не ми харесваше и никога не съм го гледала, освен на повторение, ако е поканил някой интересен гост. Миналата седмица гледах за първи и последен път този Цитиридис - голяма скръб, айрян без мляко както се казва. Наистина момчето няма никакво чувство за хумор, сложили му реплики в устата, шегите плоски и ***. Издържах 7-8 минути и изключих телевизора. Не е редно Слави, от неговата висота, да коментира по този махленски начин конкуренцията, която не му е конкуренция всъщност!
27
5
 
11
 
! Отговори
!!! преди 4 години
Разбирам,че Цитрадис е някакво шоу по Бтв.Вие още ли гледате,такива работи. :) То си тия щабове и лъжци в управлението не се учудвам.Защо Слави да няма мнение.Щом си харесвате това цитрадис гледайте си го.Единствено не одобрявам името на шоуто.Или е нещо гръцко или някаква *** продуцентска идея.
26
2
 
12
 
! Отговори
Тцтц преди 4 години
Глупости! Кога у бил сравняван с шоуто на Тодор Колев ?! Не съм фен на селянина , но пък кой е видял интересното и смешното в новото шоу на БТВ !? Тая публикация крещи , че е поръчкова.
25
11
 
21
 
! Отговори
гост преди 4 години
Веднъж и Слави да е прав.
24
9
 
11
 
! Отговори
За г-н СТ... преди 4 години
..простащината е висша форма на интелект.По тази формула г-н Цитиридис наистина е пълен ***. Защото не е ***. А има и чувство за хумор, и добро възпитание, и отличен самоконтрол.....ужасяващи качества за чалгапростаците, марка "Слави"....Хе, хе ;)