Слави Трифонов с махленски обиди срещу Цитиридис. (Не)очаквана слабост?

Шоуменът и политик определи Николаос като глупав
13 апр 2020 14:32, Александър Попов
502
Слави Трифонов с махленски обиди срещу Цитиридис. (Не)очаквана слабост?
Снимки: Олег Попов/колаж: Dnes.bg
Слави Трифонов гостува онлайн на Маги Халваджиян в "Господари на ефира", където над час отговаря на въпроси на зрители - от такива за политическия му проект до твърде лични.
 
Естествено, не бе подмината темата с неговия конкурент в bTV Николаос Цитиридис. И показа неочаквана слабост на фона на твърденията си, че е доказан професионалист.
 
Квалифицира Цитиридис като глупав на няколко пъти, а предаването му, че се прави на инат.
 
Още в началото той прояви своята раздразнителност, че шоуто копирало неговото, включително студио и декори. Подобни студиа и декори не са измислени нито от bTV, нито от Слави. Включително и надписът на вечерните предавания наподобяват западните образци.
Още по темата
Самият Трифонов навремето беше в същата ситуация. Нападките срещу него бяха, че е изкопирал шоуто на Тодор Колев "Как ще ги стигнем..." - задявките с бенда, скечове и вицове, гостите. Не е по-различно от ситуацията близо четвърт век по-късно. Но тогава в ролята на разочарования беше Адама, а сега той. 
 
Зрител попита дали е гледал конкурентното му предаване. 
 
"Гледах го, разбира се. Голяма глупост. Човекът няма чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад. В САЩ водещите на такива тв продукции започват над 40 години, аз стартирах на 33. Но имах добър екип. Това предаване върви на инат, иначе отдавна трябваше да бъде спряно. В него няма нещо, което върви като рейтинг. То съществува, тъй като някой е похарчил някакви пари и сега трябва на инат някакво момче да се прави на водещ. А иначе трябва да се дава път на младите, но понякога трябва да се спират. Ако го дадеш на млад глупав човек, значи ти си страшно глупав стар човек", заяви Слави.
 
Десетина минути по-рано на друг въпрос - "Каква е била разликата между Слави с плитките с ластик и сега?", той отвърна, че със сигурност е бил по-тъп.
 
И допълни, че "когато човек е млад, е глупав. И това е очарователно". Явно обаче Цитиридис не му е очарователен.
 
Защо падна на някакво махленско ниво с обидите обаче остава загадка. Или може би не е. Истината е, че през последните над 20 години Слави никога не е имал конкуренция в същия часови пояс. И няма как да направим съпоставка на неговата реакция.
 
Тя издава нервност. И той самият призна, че телевизията му не е на печалба, защото рекламодателите са съсредоточени в двете големи частни телевизии. Докато беше в bTV едва ли е имало случай да изпитва трудност по отношение на рекламодателите. Рейтингите също бяха в кърпа вързани, независимо от лъкатушенията им през годините.
 
Сега не е така. Той и неговият екип се борят за всяка реклама. Колкото и да са условни - рейтингите не са в негова полза, а и самият той избра друг подход при пийпълметрията, който засега е новаторски за нашия пазар и не се припознава от рекламните агенции. 
 
И на фона на всички трудности, той има конкуренция. За първи път реална. Изкопирана, със слаб екип, с "глупав" водещ, но конкуренция.  
 
Слави твърди, че е професионалист и непрекъснато се стреми да се самоусъвършенства. 
 
В същото време зачеркна с големия флумастер "младия и глупав" Цитиридис. Не става и толкова. Той няма право да се самоусъвършенства.
 
Всъщност сравненията между Трифонов и Цитиридис на пръв поглед са повече от нелепи. Единият с опит, другият - с никакъв. Единият с влияние на музикалната сцена, а според изследванията и в политиката, водещ от над 20 години, другият - сега прохожда.  
 
Само че този с опита вижда заплаха. Иначе не би го обиждал. Просто щеше да се радва на слабата конкуренция...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


502
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
343
2
 
9
 
! Отговори
николао преди 4 години
Тук някак си се измества темата и става спор млад стар а не можещ или неможещ. Няма как Слави да се харесва на всички зрители, същото се отнася и за другия от БТВ. Затова по малко плюене по единия или другия и всеки да гледа този който му харесва.
342
6
 
32
 
! Отговори
Мария преди 4 години
Завижда *** му с ***.Много по-добре се справя Цитиридис от него,въпреки че няма опит!!!
341
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славчо най му пасва да грачи и крещи по говедата и овцете на полето! Роден е за това. И физиономията му е такава на кравар!Възпитание-никакво! Срам ме е когато му гостуват защото той не дава на събеседника си да говори!?Много сме зле щом такъв индивид ни е топшоумен!
340
16
 
7
 
! Отговори
Ясъмкон преди 4 години
До 359Благодаря, коментара с експертното ти мнение ми помага да си тропам по леко. В България всички сте експерти по всичко и знаете всичко за всеки. Затова защото останахте само свестни хора държавата върви напред. И ние от чужбина се втурнахме да се прибираме ама нъцки! Затвориха границата заради коронавируса. Тцтцтц пуу значи не мога да се прибера и да живея охолно от промените които хора като вас направиха!
339
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави е сатанист и педофил. Кога някой ще го разследва най-после?
338
5
 
33
 
! Отговори
Николай II преди 4 години
Трифонов е новият Бареков. Ще ви питам след година - две. Както ви питам за Бареков. Още не мога да намеря човек, който е гласувал за Бареков. Така ще стане и с Трифонов./пояснение: написал съм "ви" е с малка буква нарочно/
337
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Времената се променнят...също както хората и аудиторията. Не е достойно така да се говори...мое мнение.
336
41
 
25
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Николаос Цитиридис е абсолютен бездарник с ампутирано чувство за хумор.
335
3
 
56
 
! Отговори
Доктор преди 4 години
Чалгарят е гола вода отвсякъде ! Да си стои зад тарабата и да не дразни с грозното си, злобно и отблъскващо лице ! Досаден е с изблиците си на псевдокултура ! А и всички около него .
334
1
 
20
 
! Отговори
До Ясамкон преди 4 години
Че си кон ,то е ясно , другарю. Ти и твоята вождеса от с. Крушовица явно разбирате само от коне......., ама да ги яздите, не да ги гледате . По-добре си стой в обора и недей да пръхтиш наоколо !
333
6
 
55
 
! Отговори
Даскала преди 4 години
Слави Трифонов е сбъркан човек и понякога въобще губи човешкото!Оная вечер Краси Радков се опита да го обучава на вежлив разговор , но той сумти като скункс и вони от всякъде! Не става , липсват му години , възпитание , обноски и елементарна култура !
332
8
 
3
 
! Отговори
Ясъмкон преди 4 години
Щирлиц благодаря. Мнението ти много значи за мен. Сега ще си го отпечатам на по мека хартия за да ми послужи по предназначение.
331
3
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
До ЯсъмконБоли ме фара за такива като теб.Аре у лево.
330
30
 
5
 
! Отговори
Ясъмкон преди 4 години
Като гледам завистта няма граници. Толкова не сте плювали управниците ни колкото него. Аз ще гласувам за него както и всички българи в чужбина. Като вас ви мързи да се помръднете и да гласувате ние ще определяме съдбата на България. Аре у лево хрантутници
329
9
 
38
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Мда, пролича си слави колко струва. Цитиридис бил такъв и онакъв и затова трябва да го спрат. У нас никой не обича конкуренцията, но вместо да се стреми да я надмине, се опитва да я махне с подлости. Не, че някой много я обича, но все пак наличието на такава е стимул за общо развитие.
328
6
 
14
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Мда, пролича си слави колко струва. Цитиридис бил такъв и онакъв и затова трябва да го спрат. У нас никой не обича конкуренцията, но вместо да се стреми да я надмине, се опитва да я махне с подлости. Не, че някой много я обича, но все пак наличието на такава е стимул за общо развитие.
327
7
 
25
 
! Отговори
Бай Ставри преди 4 години
ЗЛОБАР ДОЛЕН !
326
10
 
15
 
! Отговори
Чуксел преди 4 години
Друго важно, телевизията на слави не е култ към личноста, щото краси радков и иво сиромахов веднага го иронизират и подиграват.
325
26
 
8
 
! Отговори
Чуксел преди 4 години
Алу, слави е музикант и певец и чак тогава водещ на шоу. Точно защото е звезда в БГ бе водещ в бтв. И това драги ми Со по ли, човека е в частният сектор. Като не ви се ядат краставици, вземете си ряпа, все едно е нещо задължително.
324
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави се целува с Магърдич, а уж беше принципен, жестоко падение!Що се отнася до плювните за Цитридис, ако не са преувеличени, издават безсилие, творческа немощ и пенсионнна възраст, достигнати както от Слави, така и по прехвърлени от Гандалф дъ Грей.Така че на пенсионеритЕ какво друго им остава,освен да злословят или да м.......т на профила на Ни Ло