Слави Трифонов с махленски обиди срещу Цитиридис. (Не)очаквана слабост?

Шоуменът и политик определи Николаос като глупав
13 апр 2020 14:32, Александър Попов
502
Слави Трифонов с махленски обиди срещу Цитиридис. (Не)очаквана слабост?
Снимки: Олег Попов/колаж: Dnes.bg
Слави Трифонов гостува онлайн на Маги Халваджиян в "Господари на ефира", където над час отговаря на въпроси на зрители - от такива за политическия му проект до твърде лични.
 
Естествено, не бе подмината темата с неговия конкурент в bTV Николаос Цитиридис. И показа неочаквана слабост на фона на твърденията си, че е доказан професионалист.
 
Квалифицира Цитиридис като глупав на няколко пъти, а предаването му, че се прави на инат.
 
Още в началото той прояви своята раздразнителност, че шоуто копирало неговото, включително студио и декори. Подобни студиа и декори не са измислени нито от bTV, нито от Слави. Включително и надписът на вечерните предавания наподобяват западните образци.
Още по темата
Самият Трифонов навремето беше в същата ситуация. Нападките срещу него бяха, че е изкопирал шоуто на Тодор Колев "Как ще ги стигнем..." - задявките с бенда, скечове и вицове, гостите. Не е по-различно от ситуацията близо четвърт век по-късно. Но тогава в ролята на разочарования беше Адама, а сега той. 
 
Зрител попита дали е гледал конкурентното му предаване. 
 
"Гледах го, разбира се. Голяма глупост. Човекът няма чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад. В САЩ водещите на такива тв продукции започват над 40 години, аз стартирах на 33. Но имах добър екип. Това предаване върви на инат, иначе отдавна трябваше да бъде спряно. В него няма нещо, което върви като рейтинг. То съществува, тъй като някой е похарчил някакви пари и сега трябва на инат някакво момче да се прави на водещ. А иначе трябва да се дава път на младите, но понякога трябва да се спират. Ако го дадеш на млад глупав човек, значи ти си страшно глупав стар човек", заяви Слави.
 
Десетина минути по-рано на друг въпрос - "Каква е била разликата между Слави с плитките с ластик и сега?", той отвърна, че със сигурност е бил по-тъп.
 
И допълни, че "когато човек е млад, е глупав. И това е очарователно". Явно обаче Цитиридис не му е очарователен.
 
Защо падна на някакво махленско ниво с обидите обаче остава загадка. Или може би не е. Истината е, че през последните над 20 години Слави никога не е имал конкуренция в същия часови пояс. И няма как да направим съпоставка на неговата реакция.
 
Тя издава нервност. И той самият призна, че телевизията му не е на печалба, защото рекламодателите са съсредоточени в двете големи частни телевизии. Докато беше в bTV едва ли е имало случай да изпитва трудност по отношение на рекламодателите. Рейтингите също бяха в кърпа вързани, независимо от лъкатушенията им през годините.
 
Сега не е така. Той и неговият екип се борят за всяка реклама. Колкото и да са условни - рейтингите не са в негова полза, а и самият той избра друг подход при пийпълметрията, който засега е новаторски за нашия пазар и не се припознава от рекламните агенции. 
 
И на фона на всички трудности, той има конкуренция. За първи път реална. Изкопирана, със слаб екип, с "глупав" водещ, но конкуренция.  
 
Слави твърди, че е професионалист и непрекъснато се стреми да се самоусъвършенства. 
 
В същото време зачеркна с големия флумастер "младия и глупав" Цитиридис. Не става и толкова. Той няма право да се самоусъвършенства.
 
Всъщност сравненията между Трифонов и Цитиридис на пръв поглед са повече от нелепи. Единият с опит, другият - с никакъв. Единият с влияние на музикалната сцена, а според изследванията и в политиката, водещ от над 20 години, другият - сега прохожда.  
 
Само че този с опита вижда заплаха. Иначе не би го обиждал. Просто щеше да се радва на слабата конкуренция...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


502
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
303
6
 
23
 
! Отговори
Мая Манолова преди 4 години
Абе стига сте трили коментарите дето не величаят Учиндолското недоразумение - БЕ.
302
1
 
5
 
! Отговори
Петко преди 4 години
До Ива A вие пращите от акъл което се вижда и от правописа ви.
301
9
 
31
 
! Отговори
До николао 316 преди 4 години
Ако за теб Слави е "класика" и определяш сценаристите и музикантите му като интелектуалци, определено заслужаваш нужникът ти да е на двора.С какво е успял Слави? В това да е *** и да ближе най-изпъкналите части на гърба на мутрите от времето на прехода. *** му шоу беше изцяло политическо с основен фокус да изпълнява мутренски полит. поръчки изпирайки парите за това през реклами. Накрая най-безславно го изгониха от БТВ, а сега селският тарикат си направи и полит. тв за балъци като теб.
300
4
 
22
 
! Отговори
Smog преди 4 години
Основния проблем на зрителя е че в новото шоу, никой не оплаква. А той така е свикнал, от сутрин до вечер да му се повтаря колко сме зле. Иначе не може да заспи. Ако пък и за десерт има някоя чалгичка маскирана като етно рок направо рърха, пие две ракии, е** и лЕга. Слави Т. злобее, защото на практика му се доказа че не е незаменим, и го изритаха като мръсно куче. Всъщност идеята му беше да е новия Николай Бареков, да вдигне малко шум, да вземе едни пари и да си гледа кефа. Е да, *** не стана.
299
18
 
13
 
! Отговори
fagh преди 4 години
*** е доста прав! Цикатридинис не може да задържи зрители на екрана повече от 5 мин.
298
6
 
21
 
! Отговори
мак преди 4 години
Ох, ах, как се самоусъвършенства. Начин на седене може би, или на говорене. Смешни.к, при това злобен, завистлив, самовлюбен. Освен това показа липса на култура, защото може да критикува конкурента по друг начин и да не го обижда, нали няма закон който позволява само на дългия да прави шоу.
297
8
 
29
 
! Отговори
Трюфелов преди 4 години
Станиславе, човек трябва да знае кога са се откаже. Пак принцип когато си звезда и си бил дълги години на върха, трябва да се оттеглиш точно преди да почнеш да падаш . Ти изпусна този момент от алчност и глупост, сега направо се сгромолясваш!!!
296
25
 
10
 
! Отговори
николао преди 4 години
Шоуто на Слави е класика, колегите му са завършили музиканти и актьори, според мен са интелигентни и умни а и забавни. Не знам защо много хора са негативни спрямо Слави, може би защото се държи малко надменно може би прекалява с демонстрацията на самочувствие. В България това не се харесва, но човекът е успял и то в България в едно време на преход от 1989г. насам вече 31г. Не е лесно да си успешен във тези времена. Той е роден през комунизма и успя доста да се развие до сегашното време.
295
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славчо си е казал мнението. Всеки има право на това.
294
4
 
27
 
! Отговори
До orlin 313 преди 4 години
Ако за теб 25 годишен е "средна вързаст", на 50 трябва си се отписал.Харесвай си селянина славунчо, сигурен съм, че пасва на твоята психологияселянин хитрец, специализиран в блюдолизничество на ДС мутритите, които държаха телевизиите, в които работеше. Сега може и да гласуваш спокойно за дъртия пергиш, за да се фалира една банка и да си избие мощно парите, които вложи в тъпата си телевизията направена с единствената цел да бъде политическа агитация за балъци. После ти и дЯцата ти ще плащате.
293
13
 
34
 
! Отговори
Ива преди 4 години
Срещала съм Слави на живо веднъж в живота ми преди 20 години. Мнението ми е че е глупав ндменен невъспитан и го повтарям постоянно на познатите си. Виждам че не се е променил а става по зле. Този човек казва всеки трябва да си тежи на мястото. И в следващия момент иска да бъде политик. Той е клоун как един клоун ще бъде държавник. Хора моля ви мислете когато избирате държавниците си. Защото да дадеш власт на глупоста е вредно. Вижте другия пример президента ни е дано сме научили нещо.
292
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами какво искате от този, който въведе чалгата и циг аниз ацията на мода в Бг !?такава му е културата, за това му плащат от ФАЩ , помисли се за най-най-велик....и сега се уплаши, че май наистина НЕ е толкова велик
291
16
 
13
 
! Отговори
Загрижен преди 4 години
Гледах няколко предавания на Николаос, не е като да не съм му дал шанс, но да си призная ла***ния хумор ми дойде в повече имаше го в двете предавания които гледах - с един актьор гост и с една нашумяла рапърка-певица... Жалка работа.
290
4
 
35
 
! Отговори
Бай Д'Уей преди 4 години
Злобният коментар на Учиндолеца говори за две неща: първо, че много го е страх да не би момчето да успее и второ, че е *** , ама много *** селянин . Като казвам селянин , нямам предвид определението за хората, живеещи в малки населени места, а състояние на духа и възпитание, каквото притежават поне 3/4 от населението на страната. За това не се учудвам, че толкова хора му ходят на концерти и седянки.
289
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славчо=Сидеров=Бареков.Само злоба, перчене,празнословия,завист към Бойко Борисов че не можаха да яхнат вълната на времето.И тримата са Нарциси заслепени и не могат да видят умствената си кухота.Славчо мрази Бойко още когато беше кмет на София и не му даде разрешение за строеж в центъра в парцел определен за зелена площ.
288
7
 
18
 
! Отговори
Мъдю преди 4 години
Слави има такова мнение за цитиридис, както вие имате право на мнение за шоуто на слави. Тва ми е все тая, ама *** уж от софия да се има за каймака на планетата, а другите били селинджъри. А софиянци дават ли си сметка как изглежда българина в чужбина, ако ще и в танзания. Софиянеца по света е бетер див сеуинин
287
10
 
33
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Има ли все още българи , които обръщат внимание какво прави Чалгаря ? Една кофа за бо.к.лук се радва на повече внимание от неговата кабеларка ! Хайде да не слугуваме на силиконки,де.би.ли , евтини актьорчета и банални словоблудци ( сценаристчетата му ) !В неговото село сигурно имат нужда от мотики,лопати,съпове...., време е да помогне на съселяните си ! Бегай на село, Чалгар !
286
10
 
10
 
! Отговори
моето име преди 4 години
Слави със сигурност има положителни качества, но на този голям цирк наречен Парламент не му е необходим още един циркаджия. Ако след изборите догодина се запази това статукво на ГЕРБ и БСП + партия на Слави, мисля че още доста млади и интелигентни хора ще напуснат България.
285
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БРАВО,СЛАВИ.ЩОМ ТЕ ПЛЮЯТ,ЗНАЧИ ТЕ ГЛЕДАТ.АКО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАШЕ,НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ТЕ КОМЕНТИРА.ЗАПЛАХА СИ,ДРУЖЕ!
284
19
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя Лайнаридис е пълен бездарник и връзкарче, по-добре да се скрие някъде, не е интересен и никой не го гледа (освен шепа сноби).